Za ovakve ni smrtna kazna nebi bila prevelika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja crna smrtna kazna, jesi ti puka, kradu te politicari, ukradu milijarde u svakon državi a ti bi kaznija ljude koji čak na jedan način zarade to što su dobili
dakle... o kome vise govori ovaj komentar? tvojem mentalnom kapacitetu ili moralnom kapacitetu ransomware vendora?
Vezano za posljnji odljelak teksta;
Jesu to ameri postali jedini sud za cyber kriminal pa cyber kriminalci iz cijelog svijeta (pa i iz država neprijatelja poput Rusije) moraju biti izrućeni amerima na "pošteno" suđenje (iako je presuda donesena prije identificiranja osobe)?
Koja crna smrtna kazna, jesi ti puka, kradu te politicari, ukradu milijarde u svakon državi a ti bi kaznija ljude koji čak na jedan način zarade to što su dobili
Kad ti naprave štetu koju su napravili meni i mojoj firmu. razmišljat ćeš drugačije...

Kad ti naprave štetu koju su napravili meni i mojoj firmu. razmišljat ćeš drugačije...
i tu vi ne drzite dio krivnje sa time sto niste imali backup?
imam 2 cloud backupa i 500gb HDD u sefu sa svim podacima od 2 firme, svaki petak updateam na njemu backup a Mega i Dropbox rade automatski sync u stvarnom vremenu, da pokupim ransomware najveci bi mi problem bilo cekanje reinstalacije Windowsa
take a hint