Google: Tržište ransomwarea prikupilo 25 milijuna

poruka: 7
|
čitano: 953
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google: Tržište ransomwarea prikupilo 25 milijuna ".
16 godina

Za ovakve ni smrtna kazna nebi bila prevelika.

scientia est potentia

1 8 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Google: Tržište ransomwarea prikupilo 25 milij
alien kaže...

Koja crna smrtna kazna, jesi ti puka, kradu te politicari, ukradu milijarde u svakon državi a ti bi kaznija ljude koji čak na jedan način zarade to što su dobili 

15 godina
neaktivan
alien kaže...

dakle... o kome vise govori ovaj komentar? tvojem mentalnom kapacitetu ili moralnom kapacitetu ransomware vendora?

16 godina

Vezano za posljnji odljelak teksta;
Jesu to ameri postali jedini sud za cyber kriminal pa cyber kriminalci iz cijelog svijeta (pa i iz država neprijatelja poput Rusije) moraju biti izrućeni amerima na "pošteno" suđenje (iako je presuda donesena prije identificiranja osobe)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mr.ddevil kaže...
alien kaže...

Koja crna smrtna kazna, jesi ti puka, kradu te politicari, ukradu milijarde u svakon državi a ti bi kaznija ljude koji čak na jedan način zarade to što su dobili 

Kad ti naprave štetu koju su napravili meni i mojoj firmu. razmišljat ćeš drugačije...

scientia est potentia
8 godina
neaktivan
Slusaj, ja san isto dosta stete napravija stranim tvrtkama, to samo pokazuje da su danas zastite u tvrtkama ocajne i sa nekim 30-day exploitom script kiddie ce ti nanijet stetu tako da o tome necu pricat, osiguraj sam svoju tvrtku ili ti nema pomoci
Trust nobody, become the best !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alien kaže...
Mr.ddevil kaže...
alien kaže...

Kad ti naprave štetu koju su napravili meni i mojoj firmu. razmišljat ćeš drugačije...

i tu vi ne drzite dio krivnje sa time sto niste imali backup?
imam 2 cloud backupa i 500gb HDD u sefu sa svim podacima od 2 firme, svaki petak updateam na njemu backup a Mega i Dropbox rade automatski sync u stvarnom vremenu, da pokupim ransomware najveci bi mi problem bilo cekanje reinstalacije Windowsa

take a hint

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice