- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Palako i sigurno, miješajući se u sve apsekte života Googla nam postaje i postaće naj omraženija kompanija.
Palako i sigurno, miješajući se u sve apsekte života Googla nam postaje i postaće naj omraženija kompanija.
skynet :)
skynet :)
nek se pobuni skynet,pa prvo kokne ove iz googla 
"Europska komisija po prvi put je otvorila istragu oko Googlea i navodnog antitrust ponašanja."
Autor je malo pobrkao stvari. Trust je tijelo koje pokušava nelojalnom konkurencijom nametnuti monopol, za što je u ovom slučaju Google optužen. Antitrust su zakonske i gospodarske mjere kojima se pokušava suzbiti trust. A ovakve optužbe su jako teško dokazive jer Google može preko noći promjeniti svoj algoritam i tvrditi da je uvijek bio takav.
pokušao sam utipkati navedene nazive u google, i čini mi se da su optužbe skroz neutemeljene.... njihovi linkovi su na vrhu a ne dnu
od jedne cool i inovativne kompanije postali su sve bahatiji, i svugdje guraju prste ,skoro pa su gori od ms,da da baš pravi skynet
Ciao je 2008. godine preuzeo Microsoft za 500 milijuna dolara
vi bugovci doista odnesete apsurdnost na novu razinu
Mozda su vec promijenili algoritme za pretrazivanje?
vi bugovci doista odnesete apsurdnost na novu razinu
Ova po tebi apsurdnost je jedna od najvažnijih stvari.
Na temelju nekoliko tvrdnji je pokrenuta ova tužba, a jedan od njih je ciao bio uvijek bio na vrhu liste, a da je počeo postupno padati odmah poslije kupnje od Microsofta tj. da ga je Google namijerno rušio jer je u vlasništvu konkurencije.
Mislim da je poanta:
Microsoft je 2008. godine preuzeo Ciao za 500 milijuna dolara
Ciao je 2008. godine preuzet od strane Microsofta za 500 milijuna dolara
Mislim da je poanta:
Tek sada shvatio. Dobro su ga fulali
Sve se meni čini da se samo Europska komisija želi dokopati google-ovog pretraživačkog algoritma..
Mislim da je poanta:
Tek sada shvatio. Dobro su ga fulali
Vidi stvarno.
. Nisam ni ja odmah skontao.