Google sateliti, google mornarica...
Pa ljudi kad ce vama biti jasno sto se dogadja???? Google polako, ali sigurno preuzima kontrolu nad Zemljom!!! Ucinimo nesto dok nije prekasno!!!
Pa ljudi kad ce vama biti jasno sto se dogadja???? Google polako, ali sigurno preuzima kontrolu nad Zemljom!!! Ucinimo nesto dok nije prekasno!!!
Ja se iskreno bojim google-a...
ovo ne miriše na dobro : /
A sve to s ciljem da za par godina uvedu Googleminatora kao samostojecu borbenu jedinicu (ekoloski prihvatljivu).
Spašavaj se ko može.
Mi Hrvati smo sposoban narod, trebali bi se na neki način suprostaviti Googlu pomoću necega
Spašavaj se ko može.
Mi Hrvati smo sposoban narod, trebali bi se na neki način suprostaviti Googlu pomoću necega
Postaviš server na brod u međunarodnim vodama i ne plaćaš ni jednoj državi poreze i ne odgovaraš ničijim sudovima. (Malo će biti zeznuto, ako te gusari napadnu).
A sve to lijepo opravdaš ekologijom.
Spašavaj se ko može.
Ja bi radio u Googleu
GOOGLE TROŠI 72 MILIJUNA DOLARA GODIŠNJE NA OBROKE ZAPOSLENIKA
Ovo podijeljeno na Googlere (tako se zovu zaposlenici Googla) iznosi 7.530 dolara godišnje. Naravno, Google ima radnike po cijelom svijetu i ipak se ne zna jesu li svi ovako dobro čašćeni, ali primjerice Googler u Kaliforniji ima dva besplatna objeda dnevno te može birati između 11 restorana te bezbroj snack barova. Osim ovoga, Google svojim Googlerima nudi bezbroj drugih besplatnih stvari – pranje automobila, zamjenu ulja, šišanje, masažu, pouke jezika – samo su neke od njih! O, da, imaju li psa i on se osjeća usamljeno dok su na poslu – nema problema, mogu ga povesti sa sobom! U Googlu je sve to normalno!
dok se ljudi iz ms-a voze gradskim prijevozom
Kak su se tog sjetili samo, koji likovi...
Nabavio sam neretvansku lađu!!! Trazim dobrovoljce koji ce sa mnom u gusarenje servera. Prvi plijen djelimo na jednake djelove za ostalo cemo se dogovorit, (nije lađa bas jeftina) pa ljudi smo nismo hercegovci. Prijave na PM.
A sve to s ciljem da za par godina uvedu Googleminatora kao samostojecu borbenu jedinicu (ekoloski prihvatljivu).
shto je tu patent?
shto ne postoji vec patent za iskorishtavanje struja i plima/oseka?!?
oni su patentirali da komp bude na platformi koju napaja vec patentirana energija?
wtf?
ok,ja cu patentirati da kompovi budu unutar 4 zida i da za najapanje koriste energiju iz zraka :D
Ljudi koji vuku konce iza busha su ovi iz Google, još malo i cijeli svijet je njihov.
Ljudi, mi se bojimo Microsofta i odvlače nam pozornost dok se svađamo oko njega, a za to vrijeme Google priprema arke i gradi vaultove. Orbitalno oružje već ima :) - Tko zna što će još izmisliti...
We are the Goorg! We are collective! Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Lower your shields and prepare to be googleimilated!
Pa sad ti LLAP