Google osniva mornaricu!

poruka: 17
|
čitano: 1.451
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google osniva mornaricu!".
17 godina
Google osniva mornaricu!

Google sateliti, google mornarica...

Pa ljudi kad ce vama biti jasno sto se dogadja???? Google polako, ali sigurno preuzima kontrolu nad Zemljom!!! Ucinimo nesto dok nije prekasno!!!

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google osniva mornaricu!

Ja se iskreno bojim google-a...Izlanuo se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Google osniva mornaricu!

ovo ne miriše na dobro   : /

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
Google osniva mornaricu!

A sve to s ciljem da za par godina uvedu Googleminatora kao samostojecu borbenu jedinicu (ekoloski prihvatljivu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Google osniva mornaricu!
SupremeCommander kaže...

Google sateliti, google mornarica...

Pa ljudi kad ce vama biti jasno sto se dogadja???? Google polako, ali sigurno preuzima kontrolu nad Zemljom!!! Ucinimo nesto dok nije prekasno!!!

U budućnosti će neka kompanija preuzeti kontrolu nad Zemljom - na silu ili polako s vremenom. Draže mi je da to bude Google nego MS. Koliko znam JOŠ ne plaćamo Googleu, a MSu plaćamo - Windows, Office...
Kublach
17 godina
neaktivan
Google osniva mornaricu!

Spašavaj se ko može.

Mi Hrvati smo sposoban narod, trebali bi se na neki način suprostaviti Googlu pomoću necega

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sonny kaže...

Spašavaj se ko može.

Mi Hrvati smo sposoban narod, trebali bi se na neki način suprostaviti Googlu pomoću necega

Imamo i mi svoju tražilicu.
I svoj web-mail

Naravno, nisu ni do koljena Googleu.
Kublach
17 godina
neaktivan
Google osniva mornaricu!

Postaviš server na brod u međunarodnim vodama i ne plaćaš ni jednoj državi poreze i ne odgovaraš ničijim sudovima. (Malo će biti zeznuto, ako te gusari napadnu).

A sve to lijepo opravdaš ekologijom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Spašavaj se ko može.

Naravno da smo sposobni. Ako nekada Hrvat postane šef financija i računovodstva u Googlu sredit ćemo ih brzo.
17 godina
Google osniva mornaricu!

Ja bi radio u Googleu

GOOGLE TROŠI 72 MILIJUNA DOLARA GODIŠNJE NA OBROKE ZAPOSLENIKA

Ovo podijeljeno na Googlere (tako se zovu zaposlenici Googla) iznosi 7.530 dolara godišnje. Naravno, Google ima radnike po cijelom svijetu i ipak se ne zna jesu li svi ovako dobro čašćeni, ali primjerice Googler u Kaliforniji ima dva besplatna objeda dnevno te može birati između 11 restorana te bezbroj snack barova. Osim ovoga, Google svojim Googlerima nudi bezbroj drugih besplatnih stvari – pranje automobila, zamjenu ulja, šišanje, masažu, pouke jezika – samo su neke od njih! O, da, imaju li psa i on se osjeća usamljeno dok su na poslu – nema problema, mogu ga povesti sa sobom! U Googlu je sve to normalno!

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dok se ljudi iz ms-a voze gradskim prijevozom

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
protjeran
Google osniva mornaricu!

Kak su se tog sjetili samo, koji likovi...

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nabavio sam neretvansku lađu!!! Trazim dobrovoljce koji ce sa mnom u gusarenje servera. Prvi plijen djelimo na jednake djelove za ostalo cemo se dogovorit, (nije lađa bas jeftina) pa ljudi smo nismo hercegovci. Prijave na PM.Belji se

17 godina
Solo761 kaže...

A sve to s ciljem da za par godina uvedu Googleminatora kao samostojecu borbenu jedinicu (ekoloski prihvatljivu).

Istina... Cijeli sustav na brodu daleko od civilizacije. Ili mozda cak u podmornici duboko ispod mora... Vec sada imaju detaljne podatke o svim gradjanima svijeta (gdje zive, gdje se krecu, sto jedu, sto kupuju, koje prijatelje imaju, sve...)  
Skynet i Matrix su mila majka prema ovom sto Google smjera...
Think locally, act globally...
17 godina
protjeran
Google osniva mornaricu!

shto je tu patent?

shto ne postoji vec patent za iskorishtavanje struja i plima/oseka?!?

oni su patentirali da komp bude na platformi koju napaja vec patentirana energija?

wtf?

ok,ja cu patentirati da kompovi budu unutar 4 zida i da za najapanje koriste energiju iz zraka :D

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Google osniva mornaricu!

Ljudi koji vuku konce iza busha su ovi iz Google, još malo i cijeli svijet je njihov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google osniva mornaricu!

Ljudi, mi se bojimo Microsofta i odvlače nam pozornost dok se svađamo oko njega, a za to vrijeme Google priprema arke i gradi vaultove. Orbitalno oružje već ima :) - Tko zna što će još izmisliti...

We are the Goorg! We are collective! Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Lower your shields and prepare to be googleimilated!

Pa sad ti LLAP Belji se

We are collective We are collective
...And then You will die, when Your ideals You deny...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice