Google Maps navigacija od sada radi i offline

poruka: 33
|
čitano: 34.192
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Maps navigacija od sada radi i offline".
16 godina

Naravno, rute ti Genius Maps nudi pa sam biraš želiš li onu kroz Bih ili onu kroz Hr. I naravno, ovisi o postavkama što treba izbjegavati. Ovo je bilo s autocestama, koje možeš reći da ćeš izbjegavati pa bi ti dao vjerojatno identičnu rutu koju si imao sa truck-om. Konkretnu usporedbu Mireo karte hrvatske i googla sam ti poslao, vidio si snimke. Google izgleda prilično zakržljalo u odnosu na detaljnost mireo karata hr. Može link gdje se vidi test "Play store i svi veliki navigacijski forumi" koji dokazuje da Mireo ima najlošiju kartu Hrvatske? Mislim, koristim i jedno i drugo pa mi je smiješno. Ako je neki forum to i napisao, onda je vjerojatno plaćeni oglas a ne recenzija. Jer fakte sam ti slikom poslao, nema se što dodati kad vidiš sliku i da za 20% cesta google ne zna, a za kuće i puteve da ne pričam. Po čem je onda google bio bolji, konkretno, dokaži na snimci ekrana? Po broju oo-va u imenu?

0 0 hvala 0
14 godina

Upravo sam se vratio iz Istanbula i još jednom mogu potvrditi da Here maps jede za doručak Google maps.

Naime, na svoj mobitel sam skinuo Here s offline mapom Turske, cura je skinula offline mapu Istanbula za Google Maps.

Here maps je besprijekorno navigirao s detaljnim uputama i 3d prikazom, bile one pješačke ili za javni prijevoz (neprocijenjivo).

Google Maps... Ono što me iznenadilo da nije htio dati upute za pješačenje, i očekivano za javni prijevoz. Samo je funkcionirao za navigaciju autom, sve ostalo moraš biti online.

Još jedan shit je što joj je frend dok smo bili tamo poslao link na gmaps za točku gdje smo se trebali naći, što je ona spremila. Čim smo se maknuli offline mjesto je nestalo s popisa spremljenih mjesta, no srećom da smo skužili da je na karti ostala zvijezdica na tom mjestu (bilo je više spremljenih mjesta i sva su bila označena zvjezdicom, ali ništa na popisu).

Kad na to dodam da sam se sam po prvi put vozio ovo ljeto po centru Barcelone i Madrida ovo ljeto, moram zaključiti najbolja i najjeftinija navigacija. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam sa Here maps imao problema po Italiji. Ili bi mi kasno javio za skretanje (vec kad bih prosao skretanje 20-ak metara) ili mi neke ceste uopce ne bi prikazivao (isao sam od Venecije do Firence lokalnim putevima, da malo vidim prirodu i countryside).

Navigon mi je bio vrh. Bez obzira je li u pitanju autoput, gradska voznja ili tramputanje po selima, nikad me nije iznevjerio...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice