Google se ističe kvalitetom pretrage, a ne finom izgledu kao yahoo i bing.
lol
bogme ljudi nisu bas za nikakve promjene iako male ko ova
samo malo, sta bi to svima trebalo bit bijelo kao i prije, ili cemo si moc i dalje birat?
ili ce samo maknit onima kojima su bez njihova objasnjenja stavili sliku?
meni jos stoji ona moja koju sam odabrao
Svejedno zgodno, ne korisno, nego zgodno, još kad bi dodali automatsku izmenu slika, naravno ništa nauštrb same pretrage, više kao dodatna mogućnost koju oni koji žele mogu iskoristiti.
samo malo, sta bi to svima trebalo bit bijelo kao i prije, ili cemo si moc i dalje birat?
Koliko sam shvatio, ostat će po defaultu bela sa linkom u donjem levom kutu za one koji ju sami žele promeniti u nešta drugo.
Moraš biti registriran na google ili na neki od njegovih servisa tipa gmail, youtube tek onda možeš mjenjat pozadinu.
I naravno svaki put se moraš prijavit/ulogirat što mi je glupo da bi imao pozadinu.
ah ok je, ja svejedno jesam stalno ulogiran, Opera mi to omogućava...
bezze, samo mi umara oči.. vratio oped na bijelu
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
?? Meni je još pozadina...I sviđa mi se.
Meni jos je dostupno da si stavim sliku i radi mi...zasto nepuste bas je dobro da si mozes staviti svoju sliku...
Google je 'bez pitanja' svima ubacio sliku, ali ljudi su se začudili i htjeli to maknut. Google je to maknuo, ali vi i dalje možete sami stavit svoju sliku!
Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Svejedno zgodno, ne korisno, nego zgodno, još kad bi dodali automatsku izmenu slika, naravno ništa nauštrb same pretrage, više kao dodatna mogućnost koju oni koji žele mogu iskoristiti.
Meni je bila druga slika svaki put kad bi išao na google.hr. Nisam testirao, pa par puta zaredom, nego mi je baš trebalo. Da, zgodno je, simpatično, ali moram priznati da mi se (preko ADSL-a) nešto sporije učitavalo, što mi nije baš fora. Radije biram bijelu pozadinu i otvaranje tražilice u trenu.
Google je 'bez pitanja' svima ubacio sliku, ali ljudi su se začudili i htjeli to maknut. Google je to maknuo, ali vi i dalje možete sami stavit svoju sliku!
Je, ali za to moraš biti ulogiran na iGoogle. A to mi je tlaka! 
Pa fala Bogu da su to maknuli, Google je oduvijek bio tražilica koja daje najbolje rezultate, ipak imaju najbolje algoritme za pretraživanje te tražilica koja je jednostavna. Polje za upis i dva gumba, Traži i I'm feeling lucky. Šta su se sad počeli forsati, stvarno mi krenulo na živce, ajd okej onaj sidebar, dobro mi došel, kod pretraživanja slika recimo, iako sam prije mogo sam ga pozvat ili maknut, al sad, ove slike... uh, uopće mi se ne sviđa to kopiranje tuđi ideja. Google je oduvijek bio inovativan (više manje), al sad u zadnje vrijeme... ah...
Meni jos uvijek nije dosla ta opcija za sliku.
Imam ju na .com ali na .hr - ne.
To sa podlogom je dobra ideja (doduše sa strane microsofta), no google je to sa dizajnerskog aspekta jako loše riješio. Bing je vizualno bolje riješen. Google bi trebao ostati kakav je, jednostavna čista tražilica bez dodatnih đinđi. Zato je i volim.
Google često voli raditi "na svoju ruku". Malo su se razbahatili 
Ma bezveze su i stavljali sliku.
don't fix it if it ain't broken
Pokušali smo čitati s razumijevanjem, ali tko više razumije što Google želi reći...
Kad su ljudi vidjeli pozadinsku sliku, prepali su se da su otvorili Bing.
naravno da su odustali kad su te slike samo živcirale,zašto kopirati MS kad je bing samo vizualno dobro izgleda dok im je algoritam smeće
Ma to je to :D! ! !
Živcira ta slika zbog onog fade in-a koji mi ubije proc..tako da tražilica postane funkcionalna "tek" nakon 1-2 sec..
baš je ok ova pozadina...bolje nego klasična bijela...
Tako je svejedno ;)
Dobro je to bilo, baš sam se bio poveselio se ne moram logirat da bi tu sliku vidio.
I onda to ukinu :(
Kad sam vidio pozadinu prvi slijedeći potez mi je bio traženje rješenja za uklanjanje 
Nema od vas napretka...
Sviđa mi se ta njihova mogućnost. Sad kad sam si odabrao tamniju pozadinu više neće u ponoć nakon igranja bit bljesak bijele boje googla u moje umorne oči