Gmail više nije beta

poruka: 23
|
čitano: 3.185
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gmail više nije beta".
17 godina
Gmail više nije beta

To je zato jer su vidli da je bugov forum izašo iz bete...

EDIT: F**k, ode mi fora, to ste već u samom članku napisali -.-

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 10:38 (Bukva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Valjda su čuli da Bug Forum više nema oznaku beta u svom naslovu, pa su se povukli za tim primjerom, kad su vidjeli koliko je ljudi to odobrilo. Belji seCool

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

"Umiruje vas postavljanjem poznate beta naljepnice natrag na logotip Gmail."

Carevi! Smijeh

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Jel to znači da više nema slučajnog nestajanja mailova? Osmijeh

To doubt, to discredit !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gmail više nije beta
D4RKL1NG kaže...

Jel to znači da više nema slučajnog nestajanja mailova? Osmijeh

Zar je i toga bilo na Gmail-u?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

To su oni po uzoru na Bug Forum...

Only God (& mod) can judge me

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Oooo, da, bilo je!

Pred kojih 5-6 mjeseci mi je sa 178MB u Gmailu je palo na 6MB i dosta primljenih i poslanih fajlova je nestalo.

To doubt, to discredit !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 11:15 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Mogli su to i ranije napraviti. Gmail je (po meni) najbolji mail klijent i zadovoljno ga koristim već preko 4 godine Namigiva

P.S. Vjerojatno nam je svima palo na pamet kako su to napravili po uzoru na BUG-ov forum, ali eto..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

To bi moglo i značiti da će početi naplaćivati usluge koje do sada nisu naplaćivali?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
buco74 kaže...

To bi moglo i značiti da će početi naplaćivati usluge koje do sada nisu naplaćivali?

ma nece.......... imaju oni i viska para, pa kaj ce im naplacivanje uluga? svijet je tako i tako u recesiji...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
18 godina
Gmail više nije beta

i da naplačuju, mene imaju. ako ne zbog drugog - onda zbog odličnog spam filtera.

Plamene zore bude me iz sna Fabrička jutra, dim iz dimnjaka Pesma se ori, mladi radnici Čelicna jutra, hitam fabrici.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
buco74 kaže...

ma nece.......... imaju oni i viska para, pa kaj ce im naplacivanje uluga? svijet je tako i tako u recesiji...

1)Para nikad nije previse

2)To nece uradit zato sto bi izgubili 99% korsinika

Zasto placat prvoklasnu uslugu kad mozes drugoklasnu dobit besplatno

(mislim ako bi neki bio mali fee od 5$/god i ja bi platio ali kad bi vec naplacivali vjerovatno nebi bilo tako...)

Ali sumnjam da ce tako nesto bit,oni zele biti dominantni u tom trzistu i zarade nesto "malo" sa onim reklamama sto su po gmail-u i onda im on jos pravi promociju...

da se ne siri prica

NE!

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
18 godina
protjeran
Gmail više nije beta

mislim da je stvar u nedavnoj vijesti kada je netko od poznatih odbio staviti njihove servise (android?) na svoj netbook il nesh slicno jer imaju politiku ne stavljati nishta shto je u BETA fazi

tada su odlucili stvari izvlaciti iz beta face (mislim da je prvo bio Chrome u pitanju,axe ne varam)

EDIT: a moglo bi bit povezano sa njihovim OS-om ciji bi interni sastavni dio bio i gmail,pa ga izvlace iz bete

zelim,hocu,mogu al neam koga
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 12:18 (lepi).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gmail više nije beta

ma ne, svi znamo da je gmail izašao iz bete zato što je i bug forum izašao.     povezanost između ova dva događaja je preočita da bi se pokušala osporavati.   LOL.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dalibor kaže...

i da naplačuju, mene imaju. ako ne zbog drugog - onda zbog odličnog spam filtera.

potpisujem

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
17 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

eto ga lijepo, i gmail ode iz bete.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Konačno! Belji se

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buco74 kaže...

Budu agresivnije nudili firmama, naravno uz naplatu.

Dosad firme nisu htjele uzimat servis u beti, u kojem se navodno događaju "nestajanja" i padovi. Microsoft nudi nešto slično u svojoj Live paleti, Live Domain ili Office, tako nešto. Na Googleovoj strani je što već jako puno ljudi koristi Gmail privatno, a MSFT-ovoj pak što ih jako puno firmi koristi, a mogu ponuditi kompatibilnost dokumenata bolju nego drugi provideri.

18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

to sad vidli Bugov forum, pa i oni maknuli betu Belji se

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HBomb kaže...

šta po cijeloj temi jedno te ista fora?

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Gmail je (po meni) najbolji mail klijent

gmail je mail servis, ane klijent... Namigiva

ali, najbolji je definitvno (imaju vrhunski spam filtar)!

@tatamata....

google SVE jako dobro naplati, vjeruj mi! zar mislis da su oni caritas pa da sve rade za dobrobit covjecanstva?! njima je, kao i svima, samo $$$$ na pameti....

a zasto su maknuli beta logo?! vjerjatno, kako je vec netko napisao, radi povecanja udjela u business dijeli trzista te boljoj integraciji u razne OS-eve za smartphone uredaje...

18 godina
neaktivan
djdomi kaže...
HBomb kaže...

šta po cijeloj temi jedno te ista fora?

jeste stvarno vise dosadili...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
18 godina
neaktivan
Gmail više nije beta

Dobro bio je i red... mada to da li je beta ili nije ne pridodajem previse paznje.. uglavnom dugo vec korisitim gmail jer je unikatan, bolji a i jednostavniji od drugih e-mail servisa.. jos samo kad se sjetim kako sam jedva dosao do pozivnice, jer sam htio da imam taj cuveni e-mail Smijeh na kojem sam i dan danas

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice