To je zato jer su vidli da je bugov forum izašo iz bete...
EDIT: F**k, ode mi fora, to ste već u samom članku napisali -.-
To je zato jer su vidli da je bugov forum izašo iz bete...
EDIT: F**k, ode mi fora, to ste već u samom članku napisali -.-
Valjda su čuli da Bug Forum više nema oznaku beta u svom naslovu, pa su se povukli za tim primjerom, kad su vidjeli koliko je ljudi to odobrilo. 

"Umiruje vas postavljanjem poznate beta naljepnice natrag na logotip Gmail."
Carevi! 
Jel to znači da više nema slučajnog nestajanja mailova? 
Jel to znači da više nema slučajnog nestajanja mailova? 
Zar je i toga bilo na Gmail-u?
To su oni po uzoru na Bug Forum...
Oooo, da, bilo je!
Pred kojih 5-6 mjeseci mi je sa 178MB u Gmailu je palo na 6MB i dosta primljenih i poslanih fajlova je nestalo.
Mogli su to i ranije napraviti. Gmail je (po meni) najbolji mail klijent i zadovoljno ga koristim već preko 4 godine 
P.S. Vjerojatno nam je svima palo na pamet kako su to napravili po uzoru na BUG-ov forum, ali eto..
To bi moglo i značiti da će početi naplaćivati usluge koje do sada nisu naplaćivali?
To bi moglo i značiti da će početi naplaćivati usluge koje do sada nisu naplaćivali?
ma nece.......... imaju oni i viska para, pa kaj ce im naplacivanje uluga? svijet je tako i tako u recesiji...
i da naplačuju, mene imaju. ako ne zbog drugog - onda zbog odličnog spam filtera.
ma nece.......... imaju oni i viska para, pa kaj ce im naplacivanje uluga? svijet je tako i tako u recesiji...
1)Para nikad nije previse
2)To nece uradit zato sto bi izgubili 99% korsinika
Zasto placat prvoklasnu uslugu kad mozes drugoklasnu dobit besplatno
(mislim ako bi neki bio mali fee od 5$/god i ja bi platio ali kad bi vec naplacivali vjerovatno nebi bilo tako...)
Ali sumnjam da ce tako nesto bit,oni zele biti dominantni u tom trzistu i zarade nesto "malo" sa onim reklamama sto su po gmail-u i onda im on jos pravi promociju...
da se ne siri prica
NE!
mislim da je stvar u nedavnoj vijesti kada je netko od poznatih odbio staviti njihove servise (android?) na svoj netbook il nesh slicno jer imaju politiku ne stavljati nishta shto je u BETA fazi
tada su odlucili stvari izvlaciti iz beta face (mislim da je prvo bio Chrome u pitanju,axe ne varam)
EDIT: a moglo bi bit povezano sa njihovim OS-om ciji bi interni sastavni dio bio i gmail,pa ga izvlace iz bete
ma ne, svi znamo da je gmail izašao iz bete zato što je i bug forum izašao. povezanost između ova dva događaja je preočita da bi se pokušala osporavati. LOL.
i da naplačuju, mene imaju. ako ne zbog drugog - onda zbog odličnog spam filtera.
potpisujem
eto ga lijepo, i gmail ode iz bete.
Konačno! 
Budu agresivnije nudili firmama, naravno uz naplatu.
Dosad firme nisu htjele uzimat servis u beti, u kojem se navodno događaju "nestajanja" i padovi. Microsoft nudi nešto slično u svojoj Live paleti, Live Domain ili Office, tako nešto. Na Googleovoj strani je što već jako puno ljudi koristi Gmail privatno, a MSFT-ovoj pak što ih jako puno firmi koristi, a mogu ponuditi kompatibilnost dokumenata bolju nego drugi provideri.
to sad vidli Bugov forum, pa i oni maknuli betu 
šta po cijeloj temi jedno te ista fora?
Gmail je (po meni) najbolji mail klijent
gmail je mail servis, ane klijent... 
ali, najbolji je definitvno (imaju vrhunski spam filtar)!
@tatamata....
google SVE jako dobro naplati, vjeruj mi! zar mislis da su oni caritas pa da sve rade za dobrobit covjecanstva?! njima je, kao i svima, samo $$$$ na pameti....
a zasto su maknuli beta logo?! vjerjatno, kako je vec netko napisao, radi povecanja udjela u business dijeli trzista te boljoj integraciji u razne OS-eve za smartphone uredaje...
šta po cijeloj temi jedno te ista fora?
jeste stvarno vise dosadili...
Dobro bio je i red... mada to da li je beta ili nije ne pridodajem previse paznje.. uglavnom dugo vec korisitim gmail jer je unikatan, bolji a i jednostavniji od drugih e-mail servisa.. jos samo kad se sjetim kako sam jedva dosao do pozivnice, jer sam htio da imam taj cuveni e-mail
na kojem sam i dan danas