Gejmerski stroj za najsretnijeg bugovca

poruka: 36
|
čitano: 5.535
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gejmerski stroj za najsretnijeg bugovca".
14 godina
neaktivan

daj mi odmah recite da sam dobio, da ne moram kupovati komp ovaj mjesec

Moj PC  
21 0 hvala 2
17 godina
protjeran

Iskreno za tih 30tak kuna mogu kupit 2 listića Eurojackpota i popit kavu.

Što ne organizirate nagradnu igru za korisnike Bugova foruma?

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
18 5 hvala 1
16 godina

Napajanje: 600W

Sumnjivo.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
14 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Primit ću ovu konfiguraciju, kao zakašnjeli uskršnji poklon. Nije uopće problem :D

Why so serious?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gejmerski stroj za najsretnijeg bugovca
memulica kaže...

Ovaj forum, kao i casopis, se financira od onih koji ne kupe 2 listica lota i ne popiju kavu, nego ih preusmjere u casopis,  u znak postovanja prema radu djelatnika BUGa i MREZE, cije usluge i rad ti koristis...

potpis :D
13 godina
neaktivan

totalna glupost....svaka čast korsnicima koji svaki mjesec kupuju BUG u papirnatom formatu,a ne proleterima koji kupe svake godine jednom,ili "čak" dvaputa kada je nagradna igra,i puffffff seljo dobije na nagradnoj igri.....mahhh,a ja koj kupujem BUG četri j****** godine dobijem {#}!eto tolko o toj vašoj nagradnoj igri!jednostavno nije pošteno

Moj PC  
2 36 hvala 0
17 godina

Jel ima uopce sta pametno procitat u tom broju da ne kupujem samo radi nagradne igre?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
memulica kaže...

Ovaj forum, kao i casopis, se financira od onih koji ne kupe 2 listica lota i ne popiju kavu, nego ih preusmjere u casopis,  u znak postovanja prema radu djelatnika BUGa i MREZE, cije usluge i rad ti koristis...

svaka ti dala....za mišljenje,s kojim se svi slažemo!

14 godina
neaktivan

preplatnik već....3 godine mislim.. može jednom da dobijem {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
lazicki88 kaže...

totalna glupost....svaka čast korsnicima koji svaki mjesec kupuju BUG u papirnatom formatu,a ne proleterima koji kupe svake godine jednom,ili "čak" dvaputa kada je nagradna igra,i puffffff seljo dobije na nagradnoj igri.....mahhh,a ja koj kupujem BUG četri j****** godine dobijem {#}!eto tolko o toj vašoj nagradnoj igri!jednostavno nije pošteno

To na što ti ciljaš je zapravo neki oblik "premiuma", ti bi veće šanse za dobitak od nekoga tko npr. kupuje časopis povremeno ili tek 5 mjeseci. Tvoje šanse za dobitak se povećavaju s brojem unesenih kodova, simple as that. 

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
12 godina
neaktivan

Di je onaj korisnik koji tvrdi da ima svaki broj papirnatog izdanja? Jel on ikad dobio nagradu osim majice? Mislim da je teško danas imati Bug i to svaki broj (u papirnatom izdanju).

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 18:47 (marin_sagovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marin_sagovac kaže...

Di je onaj korisnik koji tvrdi da ima svaki broj papirnatog izdanja? Jel on ikad dobio nagradu osim majice? Mislim da je teško danas imati Bug i to svaki broj (u papirnatom izdanju).

ima nas valjda vise... uglavnom, nikad ni majcu, ni ista drugo, ali nije ni bitno... neko se jednostavno rodi pod sritnom zvizdom, ka ona sta je dobila eurojackpot, prvi put uplatila, 5 minuta prije isteka roka i dobije... iskreno, od Buga bi bia najsritniji da mi daju regal u kojem bi sve te Bugove i Mreze poslozia, jer je to pozamasna hrpa (i molim ne sparati, jer ovi od iverice bi se pod tezinom iskrivili u 3 miseca)...

on topic, u citavoj "gejmerskoj" konfiguraciji, najvise me bode izostanak SSD-a... 

17 godina
R4zOR229 kaže...

Jel ima uopce sta pametno procitat u tom broju da ne kupujem samo radi nagradne igre?

Imaš recenzije R9 280X,R9 280, intelovog SSD-a 730 240 GB i temu broja o brzini interneta u hrvatskoj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:00 (Romano).
16 godina
wifi kaže...
marin_sagovac kaže...

ima nas valjda vise... uglavnom, nikad ni majcu, ni ista drugo, ali nije ni bitno... neko se jednostavno rodi pod sritnom zvizdom, ka ona sta je dobila eurojackpot, prvi put uplatila, 5 minuta prije isteka roka i dobije... iskreno, od Buga bi bia najsritniji da mi daju regal u kojem bi sve te Bugove i Mreze poslozia, jer je to pozamasna hrpa (i molim ne sparati, jer ovi od iverice bi se pod tezinom iskrivili u 3 miseca)...

on topic, u citavoj "gejmerskoj" konfiguraciji, najvise me bode izostanak SSD-a... 

Nikad dobio nagradu ali svaki broj jos od 1994 godine... one ranije nisam mogao kupiti zbog tadasnjeg "stanja" u maticnoj drzavi...

Fool for a day, King for a lifetime...
17 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

Iskreno da nema sponzora nebi ti ima što čitat na zahodu, zato u znak poštovanja odma da si napravio 10 sklekova.

BTW

Meni nije jasno ko kupuje uopće novine i časopise u današnje vrijeme? Što im nije jeftinije ulagat u online izdanja i portal ?

17 godina

Neke preporuke za Free DOS igrice? 

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda ne bi bilo loše jednom ponuditi konfiguriranje kante prema želji dobitnika (uz u nas nabavljive komponente, jasno) i neka sitna ograničenja koja bi spriječila gomilanje komponenti bez smisla (osim za daljnje dilanje) + puna verzija neke igre. OS nek si nabavi sam(a), jasno. načelo pištolja s jednim metkom {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kowach kaže...

Koji žanr želiš?

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
neaktivan

Ima par knjiznica u Phoenixu koje prodaju strane magazine ali nije mi nikada palo na pamet potraziti BUG. {#}

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najače mi je dok recimo neko na yt napravi kao nagradnu igru u videu, svi šeraju okolo na kraju kreira neki fake account i kao dobitnik hahahaha

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrx kaže...
kowach kaže...

Koji žanr želiš?

Heroes of Newerth!

Bam! A sad ode kupit svoj prvi BUG časopis da me posere! Hah

16 godina
neaktivan

Ne znam zašto je problem objaviti izvlačenje nagradne igre npr. na Bug TV-u... na neki način uvijek postoji sumnja u ispravnost svega toga...

Btw šta bi sa onim plejkama, jel se zna tko je to dobio ili sam ja propustio taj info ....                                                      

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
memulica kaže...

Možeš li na ta dva listića za Eurojackpot pročitati kakvu recenziju, usporedni test ili možda dobiti cijelu PC igru kao u ovom Bugu? Tako sam i mislio... :)

Vinko Krištić | BUG Marketing
16 godina
dasoo988 kaže...

Ne znam zašto je problem objaviti izvlačenje nagradne igre npr. na Bug TV-u... na neki način uvijek postoji sumnja u ispravnost svega toga...

Btw šta bi sa onim plejkama, jel se zna tko je to dobio ili sam ja propustio taj info ....                                                      

Evo tko je dobio PS4:
http://www.bug.hr/vijesti/cije-ruke-idu-ps4-konzole/131601.aspx

Vinko Krištić | BUG Marketing
11 godina
neaktivan

Hah. Gotovo identična moja konfa. Samo što je moj i5 4670K OC-an na 4.3GHz.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran
Draž118 kaže...

Hah. Gotovo identična moja konfa. Samo što je moj i5 4670K OC-an na 4.3GHz.

pa procesor je i dalje ostao isti ne??{#} ;)

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina

Naslov kaže GAMERSKI STROJ a to po mom sudu nije točno.

Slaba grafa, mada je dovoljna za ugodno igranje vecine igara na srednjim postavkama.

CPU solidan sasvim dovoljan al nebi lose bilo da je i7 k model

Po mom sudu gamerski stroj mora imat top model GPU-a a cpu ispod i7 ne dolazi u obzir po mogućnosti k model, a da ne zaboravim obavezno SSD i RAM u dual chanelu.

AL NECU SE BUNIT DA GA DOBIJEM (dobro bi mi doša za dicu)

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 10:30 (nicky.sl).
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
protjeran
vincimus kaže...

Možeš li na ta dva listića za Eurojackpot pročitati kakvu recenziju, usporedni test ili možda dobiti cijelu PC igru kao u ovom Bugu? Tako sam i mislio... :)

Iskreno jedino što mi je vrijedno pažnje na Bugovom portalu je sam forum.

Tu možeš pročitat prave recenzije,usporedne testove i iskustva forumaša, a ne ove sponzorske bajke. 

E da i možeš dobit cijelu igru ... ako si uporan. Ono neš vjerovat, ali ima tema na forumu gdje ljudi poklanjaju i razmjenjuju igre.

Ajd sad i ti odma 10 sklekova {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 15:08 (memulica).
14 godina
neaktivan
Ne bih želio da ispadne da podcjenjujem nagradnu konfiguraciju ili bilo što tome slično, ali smatram da se moglo ubaciti bolje napajanje, ne zato što ovo nije nije dovoljno jako, dapače, dovoljno je jako, nego jednostavno iz razloga što se ne radi o kupovanju računala od strane prosječnog korisnika bez ijedne kune na raspolaganju za bacanje na bolje (razlog: stroga financijska zgusnutost, ograničenost), već naprosto o nagradnoj igri u kojoj se baš moglo malo odvažnije postupiti po tom pitanju. Ono, nije da bi propali za 150, 200Kn skuplje napajanje, ali eto, moralo se uštedjeti barem mrvicu, to je očito. Drugim riječima, ne baš razborito i pohvalno od strane Instara. Samo moje mišljenje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ako bi ja dobil , nebi ga ništa nadograđivao. Po mojem mišljenju čak je nešto jači od mojeg sadašnjeg kompa

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice