GeForce GTX 285 za Mac

poruka: 21
|
čitano: 3.310
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 285 za Mac".
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

Lol, sad će moći igrati WoW na max detaljima Belji se

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

I koja je tu zapravo razlikaIzlanuo se

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
GeForce GTX 285 za Mac

Trebali su je ofarbati u bijelo da bude vise Macovski ili je to valjda opcija koju takodjer moras platit :D

Potpid
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GeForce GTX 285 za Mac
ukay1000 kaže...

Trebali su je ofarbati u bijelo da bude vise Macovski ili je to valjda opcija koju takodjer moras platit :D

He,he.Dok standardne GTX285 u trgovinama dođe nešto više od 2500kn(za Winse).MAC-ovci če za nju izdvojit najmanje 3000kn.
Ovo če biti revolucija u MAC-u.
Ja sam koji jesam.
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

bezveze koliko če taj mac onda doči

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

bezveze koliko če taj mac onda doči

Kao najači PC sa i7EX i GTX295.
Ja sam koji jesam.
17 godina
neaktivan

Jel ima netko od vas maca? Jel netko radio na macu? Jel netko vidio mac uopce i imao ga u svom vlasnistvu ili samo serete bezveze? Koga boli kita koliko mac kosta? Onaj ko ima para i zna iskoristit ce ga kupit (dakle ne balavci kojima se igra i koji seru kako je to skupo, nego covijek koji zaradjuje pare na tom stroju), a vase neobjektivno preseravanje i mrzenje applea, mikrosofta i raznih drugih firmi ostavite za prepucavanja unutar učionica osnovnih škola. Zaista mi više ide na zivce kako se svaka tema o appleu, microsoftu ili necem trecem pretvori u pljuvanje istog. Dajte više odrastite!

*mala napomena, nikome ovo osobno nije upuceno, samo reakcija na stav na forumu potaknuta ovom temom. U citavih 8 komentara niti jedan pametan  (ajde ajde stvarno su je mogli u bijelo ofarbat Belji se).

Osobno smatram ovo dobrom vijesti jel daje korisnicima maca prostora za nadogradnju. Iako vec sada kupac ima na izboru odabir više komponenti od viška glava ne boli, posebice ako se prate noviteti. Jedino sto mene zanima mac racunala su uvijek imala na raspolaganju komponente odredjene i ako sada svi proizvodjaci krenu nudit upgradeove i slicne stvari, zar se to nece priblizit koncepciji PCa od koje mac na neki nacin bjezi? Ali imajuci na omu da je ovo za Mac Pro onda ok...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 16:34 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jel ima netko od vas maca? Jel netko radio na macu? Jel netko vidio mac uopce i imao ga u svom vlasnistvu ili samo serete bezveze? Koga boli kita koliko mac kosta? Onaj ko ima para i zna iskoristit ce ga kupit (dakle ne balavci kojima se igra i koji seru kako je to skupo, nego covijek koji zaradjuje pare na tom stroju), a vase neobjektivno preseravanje i mrzenje applea, mikrosofta i raznih drugih firmi ostavite za prepucavanja unutar učionica osnovnih škola. Zaista mi više ide na zivce kako se svaka tema o appleu, microsoftu ili necem trecem pretvori u pljuvanje istog. Dajte više odrastite!

*mala napomena, nikome ovo osobno nije upuceno, samo reakcija na stav na forumu potaknuta ovom temom. U citavih 8 komentara niti jedan pametan  (ajde ajde stvarno su je mogli u bijelo ofarbat Belji se).

Osobno smatram ovo dobrom vijesti jel daje korisnicima maca prostora za nadogradnju. Iako vec sada kupac ima na izboru odabir više komponenti od viška glava ne boli, posebice ako se prate noviteti. Jedino sto mene zanima mac racunala su uvijek imala na raspolaganju komponente odredjene i ako sada svi proizvodjaci krenu nudit upgradeove i slicne stvari, zar se to nece priblizit koncepciji PCa od koje mac na neki nacin bjezi? Ali imajuci na omu da je ovo za Mac Pro onda ok...

Evo sve sto je trebalo si rekao, svaka cast.
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Gledaj:Ja osobno nemam ništa protiv MAC-a.Dapače kvalitetniji je od PC-a i ljepši je od PC-a.No ono što meni smeta i što me sprečava da ga isprobam je Blago rečeno Pre smiješna cijena.
Znači Onoliko koliko ču ptrošit na zvijer od PC-a za to bi mogao dobiti osrednjeg MAC-a.Ajde uredu bi bilo da je nešto skuplji od PC-a(Ipak kvaliteta se plača) ali te njegove cijene su totalno nerealne.
I dok če netko sa MAC-om moči reči:HEHE ja imam GTX285 na MAC.Ja ču ljepo reč:Vidi ti mene ja imam dvije takve sa manje potrošenih para(što je u današnje doba krize vrlo bitna stavka).
A i večina ljudi koji zarađuju sa radom na konfi rade na Linux-u ili Winsima.
Ja sam koji jesam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 17:03 (microman).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jel ima netko od vas maca? Jel netko radio na macu? Jel netko vidio mac uopce i imao ga u svom vlasnistvu ili samo serete bezveze? Koga boli kita koliko mac kosta? Onaj ko ima para i zna iskoristit ce ga kupit (dakle ne balavci kojima se igra i koji seru kako je to skupo, nego covijek koji zaradjuje pare na tom stroju),

S ovim djelom se slažem, drugi mi je malo prekritičan, jer Microsoft za te pare kolko košta Vista
biti trebao ljubiti dupe kupcu.
Da orginalne igre koštaju 50Kn, nitko nebi skidao piratske.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 17:07 (mint-user).
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Hoćeš reći da Mac OS košta jeftinije?

Ne može nešto koštati jeftinije. Može ili: 1. biti jeftinije
                                                                2. koštati manje
Pa zar nije Mac OS jeftiniji od Windowsa?
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 23:11 (calypso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobra stvar kod Mac OSa sto ima samo jedna verzija, i potpuna je. Dok Winsi imaju 150 verzija raznih cijena i opreme, pomalo su u zadnje vrijeme poludili s tim silnim verzijama...

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Dobra stvar kod Mac OSa sto ima samo jedna verzija, i potpuna je. Dok Winsi imaju 150 verzija raznih cijena i opreme, pomalo su u zadnje vrijeme poludili s tim silnim verzijama...

Istina.
"If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it."
16 godina
neaktivan

ali to je samo da kupci odrede verziju koja njima paše, jer sigurno nećeš na komp koji kupiš za djecu instaliravat win 7 ultimate (osim ako nemaš pirata), nego ćeš potrošit manje para i uzet home basic ili home premium

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan

Da ali je problem sto se dobar dio kupaca ne snalazi u silnim verzijama, da ne govorim o trgovicima koji na pitanje "koja je razlika izmedju ultimate i buissines verzije" ne znaju odgovor. Belji se

16 godina
neaktivan

istina.....ali ionako oni koji se ne kuže u kompove obično posude od nekog frenda pirata pa tako instaliraju i onda im je svejedno koja verzija

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
GeForce GTX 285 za Mac

Imo Mac je totalno precijenjena stvarcica za koju moras biti ili izrazito glup covjek da je kupis ili imati previse novaca i biti ljenguza pa odes i kupis je kao sto kupujes opcenito bijelu tehniku.Znam da se 98% ljudi nece sloziti samnom ali ja jednostavno ne razumijem zasto davati toliko vise para za odredjene performanse kada za iste pare dobis vise.Nemojte mi samo poceti pricati o Mac OS X da je potpuniji jer bi se mogao gadno zeznuti.Imao sam prilike raditi na MacBook-u i nakon pola sata koristenja sam ga ugasio i zahvalio covjeku na prilici.Pitanje se postavlja zasto svi pljuju po Macu?Zato sto Apple pljuje po korisnicima PC-a! Zato sto nedam vise novaca za slabije performanse! Zato sto nezelim da mi se raculano zove Mac jer me podsjeca na hamburgere! I sad ce svi korisnici Mac-a potrcati u ducane i dati vise para za graficku nego mi korisnici PC-a.Veoma pametno.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

radi jednostavne stvari: nije sve kako piše na papiru! pogotovo što se laptopa tiche

svi gledaju koliko jaku grafichku ima i šta vechi hard, a baterija - konstrukcija - tishina - ekran - trackpad - software - dizajn i ostale karakteristike niko ne gleda...

evo sad ovaj novi 13" macboo pro....nema konkurencije!!! 8 sati baterija na 2.53ghz eeeeej 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

onda kupish desktop rachunalo...a mac ionako nije za igre....... a ovo drugo što sam nabrojao su po meni bitnije karakteristike za lap....a šta se tiche obrada videa itd... pa bolje che ti radit mac za lošijom konfiguracijom nego pc laptop za 50% boljom...probaj ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thog kaže...

radi jednostavne stvari: nije sve kako piše na papiru! pogotovo što se laptopa tiche

svi gledaju koliko jaku grafichku ima i šta vechi hard, a baterija - konstrukcija - tishina - ekran - trackpad - software - dizajn i ostale karakteristike niko ne gleda...

evo sad ovaj novi 13" macboo pro....nema konkurencije!!! 8 sati baterija na 2.53ghz eeeeej 

Šta očeš reči da samo MAC ima prijenosnik kojem treaje baterija 8 sati?

Ja sam koji jesam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 20:06 (microman).
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 285 za Mac

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice