Kartica je slaba ali pogledajte koju max temp može podnesti.
Atijevke bi se na toj temp već rastopile .
ma to je najmanje bitno u cjeloj prici
bitno je da oni imaju 2 iste kartice sa 2 razlicita imena
sto reci na ovo osim lol
ili nek izdaju novu seriju ili nek propadnu ovo vec pocinje zamarati,vec imaju ovakva mala govna u ponudi
Bravo Witcher, jako je bitno kolika je max temperatura.
To je osnovno mjerilo vrijednosti grafičke kartice.
Stvarno se treba diviti pojedinim ljudima kada brane nekog proizvođača, kao da su vlasnici firme. Pa iz opisa jednog tragikomičnog proizvode izvlače najmanje važnu stvar kao pohvalnu i dokaz da je proizvod bolji od konkurencije.
Stvarno se treba diviti pojedinim ljudima kada brane nekog proizvođača, kao da su vlasnici firme. Pa iz opisa jednog tragikomičnog proizvode izvlače najmanje važnu stvar kao pohvalnu i dokaz da je proizvod bolji od konkurencije.
Izaci ce i nVidie....
Mozda se radi o pogresci.. jer te dvije graficke su sto se tice specifikacija potpuno iste..
Ali stvarno nvidia se mora trgnut ati svako malo izbacuje zanimljive i mocne graficke kartice,dok ovi kao da drijemaju...
Mozda se radi o pogresci.. jer te dvije graficke su sto se tice specifikacija potpuno iste..
Ali stvarno nvidia se mora trgnut ati svako malo izbacuje zanimljive i mocne graficke kartice,dok ovi kao da drijemaju...
da... isto kao i 8800gs i 9600gto. :-/
iskreno, nije me briga. neka propadnu kad se tako ponašaju. kao da ne bude netko drugi došao na njihovo mjesto.
možda tiskarska greška...
ljudi ako nVidia propadne ode sve u pi**u mate*inu ljudi ako amd ostane sam na trzistu sve cijene ce porasti u nebesa.
ljudi ako nVidia propadne ode sve u pi**u mate*inu ljudi ako amd ostane sam na trzistu sve cijene ce porasti u nebesa.
Prirodna ravnoteža 
˝Na Nvidijinim stranicama pojavila se kartica oznake GeForce 310 koja je po karakteristikama identična modelu 210, također s dna kace˝
Ma dajte nesto sa vrha ¨kace¨
ako u 1. mjesecu nesto ne izađe mislim da necemo nista vidjet od gt300
Ti to mene zaje****.
Nisam rekao da je najvažnija temp. ali da je bitna.
Njie da je branim nije da je nebranim.
Možda ostale serije 3xx budu bolje .
˝Na Nvidijinim stranicama pojavila se kartica oznake GeForce 310 koja je po karakteristikama identična modelu 210, također s dna kace˝
Ma dajte nesto sa vrha ¨kace¨
Zapravo ovo niti nije taj GT300 čip (nema DX11 i ostale stvari koje bi ovi GT300 čipovi trebali imati), nego je ovo OEM verzija GT210 grafe
Molio bi autora da se suzdrži od vrijeđanja nVidije jer svako normalan zna da ATI svojim karticama ne samo da nemože konkurirati nVdiji(kvaliteta) nego da nije dostojan da se uopće pojavljuje na istom tržištu...
Molio bi autora da se suzdrži od vrijeđanja nVidije jer svako normalan zna da ATI svojim karticama ne samo da nemože konkurirati nVdiji(kvaliteta) nego da nije dostojan da se uopće pojavljuje na istom tržištu...
E dečko stani malo, sad ti vrijeđaš ATI a da malo bolje pratiš tržište znao bi da je ATI u velikom naletu i trenutačno ima bolje kartice u ponudi.
wtf??glupost vecu nisam cuo ovo cu arhivirat
Zasto nVidia toliko kasni za atijem?
Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju i ne donose ništa novo tako da su sad u velikom zaostatku.
Možda sam za nvidiu ali ne iz gejmerkog razloga .
Ali kad kažeš da je ati lošiji od nvidie gadno griješiš.
Izlaskom novih hd5xxx serije s 2 gpua ati je pojeo svemočnu gtx 295 tako da je sada ati vlasnik najače gejmerske grafe na svijetu .
Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju
Pa jesu li imali potrebe radit novi čip (prije izlaska serije 5)? To govori o ati-u, a ne o nvidiji.
Ja osobno mislim da ce fermi bit "dugotrajan i velik" kao g92 tj. g80 koji ce ciljat na konkurenciju serije 6, a ne serije 5.
Jer je po meni serija 5 zapravo serija 4 na steroidima.
Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju i ne donose ništa novo tako da su sad u velikom zaostatku.
Krivo - oni rade kvalitetan čip, ali je ogroman, skup i težak za proizvodnju. Fermi bi se u ovom trenutku mogao donekle i usporediti s PS3. Ogromna snaga i potencijal, ali ga je unazadilo često odgađanje, cijena i nedovoljna ponuda (mislim broj izdanih konzola u prvim mjesecima prodaje).
Vjerujem da je rijec o gresci, jer cisto sumnjam da bi pokusavali da prodaju istu graficku karticu pod drugim imenom. Sto se Nvidije tice mora se priznati da djeluje kao da su se malo uspavali u zadnje vrijeme, ali kako sam inace uvijek bio za Nvidia graficke karte vjerujem da ce nas u skorije vrijeme iznenadit sa kojom dobrom grafickom kartom.
Meni je idealje 8800gtx najbolja karta koju sam imao. Baš me zanima sta ce nvidia izbacit i zasto su kasnili par mjeseci
Meni je idealje 8800gtx najbolja karta koju sam imao. Baš me zanima sta ce nvidia izbacit i zasto su kasnili par mjeseci
Nesto divlje.
Haha. Koji glupi komentar u tekstu. Uskoro ce se neki BUG-ovci umisliti da su pametniji od razvojnih inzinjera koji rade u nVidii. Doduse, ima takvih vec.
Sve u svemu, ne vidim bas da nVidia nesto propada s ovim odugovlacenjem, a niti da ATI posebno profitira. Bar ne tamo do Bozica kada ce zapoceti malo jaca kupovina, ali, opet je stara serija nVidia i ATI grafickih vise nego dovoljna za obicnog korisnika.
Haha. Koji glupi komentar u tekstu. Uskoro ce se neki BUG-ovci umisliti da su pametniji od razvojnih inzinjera koji rade u nVidii. Doduse, ima takvih vec.
Sve u svemu, ne vidim bas da nVidia nesto propada s ovim odugovlacenjem, a niti da ATI posebno profitira. Bar ne tamo do Bozica kada ce zapoceti malo jaca kupovina, ali, opet je stara serija nVidia i ATI grafickih vise nego dovoljna za obicnog korisnika.
jesi svjestan da je prestala proizvodnja gt200 kartica osim onih novih na 40nm koje nisu ni vrjedne spomena
Ko je jamio, jamio je, ako je to istina, nVidia is in "deep" shit.
Ovo rembrandiranje je totalna glupost ali već postaje standardom poslovanja te firme još od 8800gt (ako ne i ranije).