GeForce 310?

poruka: 37
|
čitano: 3.940
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce 310?".
18 godina
neaktivan
GeForce 310?

Kartica je slaba ali pogledajte koju max temp može podnesti.

Atijevke bi se  na toj temp  već rastopile .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: GeForce 310?
WItcher kaže...

Kartica je slaba ali pogledajte koju max temp može podnesti.

Atijevke bi se  na toj temp  već rastopile .

ma to je najmanje bitno u cjeloj prici 

bitno je da oni imaju 2 iste kartice sa 2 razlicita imena

battlefield bc 2 :D// pills here
18 godina
GeForce 310?

sto reci na ovo osim lol

ili nek izdaju novu seriju ili nek propadnu ovo vec pocinje zamarati,vec imaju ovakva mala govna u ponudi

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

Bravo Witcher, jako je bitno kolika je max temperatura.

To je osnovno mjerilo vrijednosti grafičke kartice.

Stvarno se treba diviti pojedinim ljudima kada brane nekog proizvođača, kao da su vlasnici firme. Pa iz opisa jednog tragikomičnog proizvode izvlače najmanje važnu stvar kao pohvalnu i dokaz da je proizvod bolji od konkurencije.

C2D 3,3/ 8GB/ 4870/ 2*500GB+raptor64/vista 64
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
protjeran
stipica1 kaže...

Stvarno se treba diviti pojedinim ljudima kada brane nekog proizvođača, kao da su vlasnici firme. Pa iz opisa jednog tragikomičnog proizvode izvlače najmanje važnu stvar kao pohvalnu i dokaz da je proizvod bolji od konkurencije.

Izaci ce i nVidie....

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

Mozda se radi o pogresci.. jer te dvije graficke su sto se tice specifikacija potpuno iste..

Ali stvarno nvidia se mora trgnut ati svako malo izbacuje zanimljive i mocne graficke kartice,dok ovi kao da drijemaju...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bili kaže...

Mozda se radi o pogresci.. jer te dvije graficke su sto se tice specifikacija potpuno iste..

Ali stvarno nvidia se mora trgnut ati svako malo izbacuje zanimljive i mocne graficke kartice,dok ovi kao da drijemaju...

da... isto kao i 8800gs i 9600gto. :-/

iskreno, nije me briga. neka propadnu kad se tako ponašaju. kao da ne bude netko drugi došao na njihovo mjesto.

16 godina
neaktivan
GeForce 310?

možda tiskarska greška...Smijeh

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

Ova GT310 se prodaje samo kao OEM, znači već ugrađena u računalima, a GT210 nije OEM i može se kupiti zasebno

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 17:42 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

ljudi ako nVidia propadne ode sve u pi**u mate*inu ljudi ako amd ostane sam na trzistu sve cijene ce porasti u nebesa.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ljudi ako nVidia propadne ode sve u pi**u mate*inu ljudi ako amd ostane sam na trzistu sve cijene ce porasti u nebesa.

Prirodna ravnoteža Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

˝Na Nvidijinim stranicama pojavila se kartica oznake GeForce 310 koja je po karakteristikama identična modelu 210, također s dna kace˝

Ma dajte nesto sa vrha ¨kace¨Belji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GeForce 310?

ako u 1. mjesecu nesto ne izađe mislim da necemo nista vidjet od gt300

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
stipica1 kaže...

Ti to mene zaje****.

Nisam rekao da je najvažnija temp. ali da je bitna.

Njie da je branim nije da je nebranim.

Možda ostale serije 3xx budu bolje .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

˝Na Nvidijinim stranicama pojavila se kartica oznake GeForce 310 koja je po karakteristikama identična modelu 210, također s dna kace˝

Ma dajte nesto sa vrha ¨kace¨Belji se

Zapravo ovo niti nije taj GT300 čip (nema DX11 i ostale stvari koje bi ovi GT300 čipovi trebali imati), nego je ovo OEM verzija GT210 grafe

18 godina
neaktivan
GeForce 310?

Molio bi autora da se suzdrži od vrijeđanja nVidije jer svako normalan zna da ATI svojim karticama ne samo da nemože konkurirati nVdiji(kvaliteta) nego da nije dostojan da se uopće pojavljuje na istom tržištu...

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
1 15 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Molio bi autora da se suzdrži od vrijeđanja nVidije jer svako normalan zna da ATI svojim karticama ne samo da nemože konkurirati nVdiji(kvaliteta) nego da nije dostojan da se uopće pojavljuje na istom tržištu...

E dečko stani malo, sad ti vrijeđaš ATI a da malo bolje pratiš tržište znao bi da je ATI u velikom naletu i trenutačno ima bolje kartice u ponudi.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
17 godina
protjeran
Zippo kaže...

wtf??glupost vecu nisam cuo ovo cu arhivirat

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 19:42 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Zasto nVidia toliko kasni za atijem?

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju i ne donose ništa novo tako da su sad u velikom zaostatku.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
18 godina
neaktivan

Možda sam za nvidiu ali ne iz gejmerkog razloga .

Ali kad kažeš da je ati lošiji od nvidie gadno griješiš.

Izlaskom novih  hd5xxx serije s 2 gpua ati je pojeo svemočnu gtx 295 tako da je sada ati vlasnik najače gejmerske grafe na svijetu .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
GeForce 310?

1:03 where the fun part beginsSmijeh

Umrijet ćete od smijeha

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...

Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju

Pa jesu li imali potrebe radit novi čip (prije izlaska serije 5)? To govori o ati-u, a ne o nvidiji.

Ja osobno mislim da ce fermi bit "dugotrajan i velik" kao g92 tj. g80 koji ce ciljat na konkurenciju serije 6, a ne serije 5.

Jer je po meni serija 5 zapravo serija 4 na steroidima.

everybody lies
18 godina
neaktivan
IN_trance001 kaže...
mislav_01 kaže...

Zato kaj nemogu više izbaciti kvalitetniji čip, već par generacija rebrandiraju i ne donose ništa novo tako da su sad u velikom zaostatku.

Krivo - oni rade kvalitetan čip, ali je ogroman, skup i težak za proizvodnju. Fermi bi se u ovom trenutku mogao donekle i usporediti s PS3. Ogromna snaga i potencijal, ali ga je unazadilo često odgađanje, cijena i nedovoljna ponuda (mislim broj izdanih konzola u prvim mjesecima prodaje).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
GeForce 310?

Vjerujem da je rijec o gresci, jer cisto sumnjam da bi pokusavali da prodaju istu graficku karticu pod drugim imenom. Sto se Nvidije tice mora se priznati da djeluje kao da su se malo uspavali u zadnje vrijeme, ali kako sam inace uvijek bio za Nvidia graficke karte vjerujem da ce nas u skorije vrijeme iznenadit sa kojom dobrom grafickom kartom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je idealje 8800gtx najbolja karta koju sam imao. Baš me zanima sta ce nvidia izbacit i zasto su kasnili par mjeseci

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Meni je idealje 8800gtx najbolja karta koju sam imao. Baš me zanima sta ce nvidia izbacit i zasto su kasnili par mjeseci

Nesto divlje.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
odjavljen
GeForce 310?

Haha. Koji glupi komentar u tekstu. Uskoro ce se neki BUG-ovci umisliti da su pametniji od razvojnih inzinjera koji rade u nVidii. Doduse, ima takvih vec.

Sve u svemu, ne vidim bas da nVidia nesto propada s ovim odugovlacenjem, a niti da ATI posebno profitira. Bar ne tamo do Bozica kada ce zapoceti malo jaca kupovina, ali, opet je stara serija nVidia i ATI grafickih vise nego dovoljna za obicnog korisnika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...

Haha. Koji glupi komentar u tekstu. Uskoro ce se neki BUG-ovci umisliti da su pametniji od razvojnih inzinjera koji rade u nVidii. Doduse, ima takvih vec.

Sve u svemu, ne vidim bas da nVidia nesto propada s ovim odugovlacenjem, a niti da ATI posebno profitira. Bar ne tamo do Bozica kada ce zapoceti malo jaca kupovina, ali, opet je stara serija nVidia i ATI grafickih vise nego dovoljna za obicnog korisnika.

jesi svjestan da je prestala proizvodnja gt200 kartica osim onih novih na 40nm koje nisu ni vrjedne spomena

17 godina
neaktivan
GeForce 310?

Ko je jamio, jamio je, ako je to istina, nVidia is in "deep" shit.

Ovo rembrandiranje je totalna glupost ali već postaje standardom poslovanja te firme još od 8800gt (ako ne i ranije).

double facepalm
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice