Gasi se kad gazda ode

poruka: 26
|
čitano: 3.843
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gasi se kad gazda ode".
16 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

ma ovo nema smisla, kako onda gledati filmove?!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gasi se kad gazda ode
007luka007 kaže...

Istina, moraju ovo smisliti da bude balkan-proof :-D
17 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

"...u stanju su detektirati kada se nitko od ljudi ne nalazi pred njima i sukladno tome, ugasiti zaslon i uštedjeti na potrošnji električne energije. Kada se korisnik vrati, automatski se ponovo pale."

Mozda ja ovo nisam dobro razumio, al sta sad izmisljaju toplu vodu, kad se to  isto to moze namjestit da monitor ide u standby..

Po meni isto sranje drugo pakovanje...

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

pametno, samo možda ima neke bugove

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... -Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

heh..........i sta kad netko samo prođe pokraj monitora....on se pali ili....malo bezveze......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
007luka007 kaže...

mozda se opcija moze iskljuciti
http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
17 godina

Koliko vremena vam je TV bezveze upaljen u stanu?

Ona je zauzeta? Ma i Knin je bio zauzet...
17 godina
protjeran

a ebate pisdarije, televizja mi radu cili dan i tako isto ka i komjuter ca se ima gasi koji djava, i ti eizo monitori nisu nicen a skupi meni jedan krepa lani sa kazu ljudi triba cekat skoro misec dana da dodje novi ja popisdija osa u drugu butigu uzeja monitor a ovi me zovu posli 20 dana da je stiga mislin eba vasa irud stacemi sad

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
Gasi se kad gazda ode

Moram priznati ovo je najbolji screen saver i power manager ikada. Ja odavno muku mučim sa 24 Sony-em GDM-FW900.. mrcina troši preko 170w u radu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ribar kaže...

a ebate pisdarije, televizja mi radu cili dan i tako isto ka i komjuter ca se ima gasi koji djava, i ti eizo monitori nisu nicen a skupi meni jedan krepa lani sa kazu ljudi triba cekat skoro misec dana da dodje novi ja popisdija osa u drugu butigu uzeja monitor a ovi me zovu posli 20 dana da je stiga mislin eba vasa irud stacemi sad

A e a e a e ebate :-D
18 godina
neaktivan
ribar kaže...

može li to na hrvatski ? Namigiva
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
protjeran

ribar,aj barem malo pismen budi dok komentiraš ;) , da te možemo razumijeti

16 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
007luka007 kaže...

mozda se opcija moze iskljuciti
"Ime tehnologije je EcoView Sense, a za sada je predefinirano vrijeme od 40 sekundi izočnosti korisnika koliko je dovoljno da se monitor automatski ugasi, nije moguće mijenjati."
nema smisla, ali tako pise..
17 godina
protjeran

pa šta nema smisla? pa ako te nema 40 sec monitor se ugasi,i kad samo prst pokažeš pred njega upali se valjda hah , pa tako barem pise..

16 godina
neaktivan

a sta ako hoces gledat film iz recimo neke udaljenosti, i fino se namjestis, pokrijes dekicom, i taman kad ti film pocne, monitor se ugasi jer je proslo 40 sec..meni je to bezveze

17 godina
neaktivan
lol nemojte ga kupovati ako vam se ne svidja...
17 godina
neaktivan
007luka007 kaže...

a sta ako hoces gledat film iz recimo neke udaljenosti, i fino se namjestis, pokrijes dekicom, i taman kad ti film pocne, monitor se ugasi jer je proslo 40 sec..meni je to bezveze

upravo tako ...i meni ,....isto ali valjda ima neka opcija da se to *ranje iskljuci......
18 godina
Gasi se kad gazda ode

Pa i moj se monitor "gasi" nakon nekog vremena...

Nije to neka revolucija, iako je korisna stvar.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
007luka007 kaže...

Zato imas valjda mlađeg brata/sestru kojima narediš da se svakih 40 sec prošeću ispred monitora i rješen problem. :-)
17 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

Fantasticno, monitor koji se gasi dok se sagnem da ustekam usb-stick u kompjuter Osmijeh

Vec vidim slijedecu generaciju tih monitora:

Monitori koji se gase dok trepces !!! Mislim stvarno kad se gleda koliko obicni covjek

trepce dok gleda u monitor, to bi donijelo enorme ustede ... rofl

EDIT: joj mozda bi bilo bolje da ovo nisam napisao, sad ce mi ukrasti ideju.. hahahah Smijeh

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 19:02 (drnde).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

Detektira osobe...a što ako ja stavim dasku na bušilicu i stavim ej da se vrti ispri monitora????????

Ovo je dobra ideja...za kancelarijske poslove...oni nece gledat filmove a imat ce dobru ustedu struje od nekih 20 kn po osobi godišnje...

No dali se ovo može i sa kompjuetrima? Da se oni izgase "potpuno" i odmah upale i budu spremni za rad....koliko znam IBM je pokušavao tako nešto sa Bootable RAM....skupo ali ucinkovito rjesenje....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

No dali se ovo može i sa kompjuetrima? Da se oni izgase "potpuno" i odmah upale i budu spremni za rad....koliko znam IBM je pokušavao tako nešto sa Bootable RAM....skupo ali ucinkovito rjesenje....

Tako nesto je dostupno vec dugo, dugo,... i zove se S3 Standby, samo treba enejblati u biosu jer je najcesce po default-u iskljuceno
tj. metoda stanby-a je postavljena kao S1

S3 mode ti ugasi kopjuter ali memoriju drzi pod naponom, tako da kad ponovno upalis kompjuter te trenutno baci u windowse

Ja koristim vec godinama i radi savrseno ako ti pc nije iskljucan duze vremena ( kod mene uglavnom ne vise nego 1 dan )
jer ti inace memorija gubi naboje tj. podatke

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
Gasi se kad gazda ode

Hohoho zma za to....to je hybrid stand by.....nego to ti je memorija tipa biosa...znaci kad tek palis kompjuter (PALIŠ) odma ti s nje digne Windows....znaci ne iz stand bya nego "kao bios" digne...tj svi su procesi odmah uloadirani u memoriju...paljenje u sekundi...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

to je ono ko ka vozis stojadina pa dodjes na semafor ubacis u ler i on se lipo san ugasi da ne trosi benzinu djabe, e, samo ca je zajeb jer inzinjeri jos nisu smislili kakon ga upalit poslin

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

Hohoho zma za to....to je hybrid stand by.....nego to ti je memorija tipa biosa...znaci kad tek palis kompjuter (PALIŠ) odma ti s nje digne Windows....znaci ne iz stand bya nego "kao bios" digne...tj svi su procesi odmah uloadirani u memoriju...paljenje u sekundi...

To je koliko znam magnetska memorija, sto je tipicni vaporware, najavlijvan desetljecima, medutiom niko to jos nikad nije koristio u praksi.
Ti si trazio nacin da se kompjuter ugasi a da bude dostupan u trenu... a to se moze postici S3 nacinom rada

17 godina
protjeran

hibernacija ili šta..nemogu pratit šta pričate,tek sada shvaćam da nemam blage veze heh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice