ma ovo nema smisla, kako onda gledati filmove?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"...u stanju su detektirati kada se nitko od ljudi ne nalazi pred njima i sukladno tome, ugasiti zaslon i uštedjeti na potrošnji električne energije. Kada se korisnik vrati, automatski se ponovo pale."
Mozda ja ovo nisam dobro razumio, al sta sad izmisljaju toplu vodu, kad se to isto to moze namjestit da monitor ide u standby..
Po meni isto sranje drugo pakovanje...
pametno, samo možda ima neke bugove
heh..........i sta kad netko samo prođe pokraj monitora....on se pali ili....malo bezveze......
Koliko vremena vam je TV bezveze upaljen u stanu?
a ebate pisdarije, televizja mi radu cili dan i tako isto ka i komjuter ca se ima gasi koji djava, i ti eizo monitori nisu nicen a skupi meni jedan krepa lani sa kazu ljudi triba cekat skoro misec dana da dodje novi ja popisdija osa u drugu butigu uzeja monitor a ovi me zovu posli 20 dana da je stiga mislin eba vasa irud stacemi sad
Moram priznati ovo je najbolji screen saver i power manager ikada. Ja odavno muku mučim sa 24 Sony-em GDM-FW900.. mrcina troši preko 170w u radu.
a ebate pisdarije, televizja mi radu cili dan i tako isto ka i komjuter ca se ima gasi koji djava, i ti eizo monitori nisu nicen a skupi meni jedan krepa lani sa kazu ljudi triba cekat skoro misec dana da dodje novi ja popisdija osa u drugu butigu uzeja monitor a ovi me zovu posli 20 dana da je stiga mislin eba vasa irud stacemi sad

ribar,aj barem malo pismen budi dok komentiraš ;) , da te možemo razumijeti
pa šta nema smisla? pa ako te nema 40 sec monitor se ugasi,i kad samo prst pokažeš pred njega upali se valjda hah , pa tako barem pise..
a sta ako hoces gledat film iz recimo neke udaljenosti, i fino se namjestis, pokrijes dekicom, i taman kad ti film pocne, monitor se ugasi jer je proslo 40 sec..meni je to bezveze
a sta ako hoces gledat film iz recimo neke udaljenosti, i fino se namjestis, pokrijes dekicom, i taman kad ti film pocne, monitor se ugasi jer je proslo 40 sec..meni je to bezveze
Pa i moj se monitor "gasi" nakon nekog vremena...
Nije to neka revolucija, iako je korisna stvar.
Fantasticno, monitor koji se gasi dok se sagnem da ustekam usb-stick u kompjuter 
Vec vidim slijedecu generaciju tih monitora:
Monitori koji se gase dok trepces !!! Mislim stvarno kad se gleda koliko obicni covjek
trepce dok gleda u monitor, to bi donijelo enorme ustede ... rofl
EDIT: joj mozda bi bilo bolje da ovo nisam napisao, sad ce mi ukrasti ideju.. hahahah 
Detektira osobe...a što ako ja stavim dasku na bušilicu i stavim ej da se vrti ispri monitora????????
Ovo je dobra ideja...za kancelarijske poslove...oni nece gledat filmove a imat ce dobru ustedu struje od nekih 20 kn po osobi godišnje...
No dali se ovo može i sa kompjuetrima? Da se oni izgase "potpuno" i odmah upale i budu spremni za rad....koliko znam IBM je pokušavao tako nešto sa Bootable RAM....skupo ali ucinkovito rjesenje....
No dali se ovo može i sa kompjuetrima? Da se oni izgase "potpuno" i odmah upale i budu spremni za rad....koliko znam IBM je pokušavao tako nešto sa Bootable RAM....skupo ali ucinkovito rjesenje....
Hohoho zma za to....to je hybrid stand by.....nego to ti je memorija tipa biosa...znaci kad tek palis kompjuter (PALIŠ) odma ti s nje digne Windows....znaci ne iz stand bya nego "kao bios" digne...tj svi su procesi odmah uloadirani u memoriju...paljenje u sekundi...
to je ono ko ka vozis stojadina pa dodjes na semafor ubacis u ler i on se lipo san ugasi da ne trosi benzinu djabe, e, samo ca je zajeb jer inzinjeri jos nisu smislili kakon ga upalit poslin
Hohoho zma za to....to je hybrid stand by.....nego to ti je memorija tipa biosa...znaci kad tek palis kompjuter (PALIŠ) odma ti s nje digne Windows....znaci ne iz stand bya nego "kao bios" digne...tj svi su procesi odmah uloadirani u memoriju...paljenje u sekundi...
hibernacija ili šta..nemogu pratit šta pričate,tek sada shvaćam da nemam blage veze heh