Meh, očajan nasljednik još očajnijeg prvijenca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izbacili su taj smartwatch čisto da ga izbace,da se priča kako samsung ima smartwatch,a to što će se prodavati tek u desecima komada to ništa (karikiram broj). I dalje nevidim svrhu tog sata..možda kada mi bude govorio koliko kalorija imam u sebi,otkucaje srca,tlak,razinu šečera..itd...al opet to je za matorce
Igrao sam se sa prvim Gear-om i nije me oduševio, dapače.
Gimmick nad gimmicima.. još ajde da baterija traje barem 2 tjedna-mjesec dana, ovako mi ne pada na pamet svakih 2-3 dana punit još i sat.
Cemu toliko protivljenja gadgetima poput ovoga, ja imam Sony SW2 i sat mi je super. Obozavam tehnologiju i gadgete i nije mi jasno da ako ne vidite svrhu necega u svom zivotu automatski ste protiv toga..
Naslov - pa krivo.
Ukoliko je na Tizenu, više nije dio linije Galaxy, tako je sad samo Samsung Gear 2 naziv.
Cemu toliko protivljenja gadgetima poput ovoga, ja imam Sony SW2 i sat mi je super. Obozavam tehnologiju i gadgete i nije mi jasno da ako ne vidite svrhu necega u svom zivotu automatski ste protiv toga..
Po tebi bi svi trebali kupiti nešto šta im ne treba i šta je skoro pa beskorisno uz smartphone u džepu. Ja nemam smartwatch pa mi malo elaboriraj šta ću konkretno s njime dobiti ako ga kupim a da to već nemam na svom Galaxy S3 mini. Thx.