Galaxy Gear 2 na Tizenu

poruka: 6
|
čitano: 1.411
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy Gear 2 na Tizenu".
17 godina
neaktivan
Galaxy Gear 2 na Tizenu

Meh, očajan nasljednik još očajnijeg prvijenca

10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Galaxy Gear 2 na Tizenu

Izbacili su taj smartwatch čisto da ga izbace,da se priča kako samsung ima smartwatch,a to što će se prodavati tek u desecima komada to ništa (karikiram broj). I dalje nevidim svrhu tog sata..možda kada mi bude govorio koliko kalorija imam u sebi,otkucaje srca,tlak,razinu šečera..itd...al opet to je za matorce

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Galaxy Gear 2 na Tizenu

Igrao sam se sa prvim Gear-om i nije me oduševio, dapače.

Gimmick nad gimmicima.. još ajde da baterija traje barem 2 tjedna-mjesec dana, ovako mi ne pada na pamet svakih 2-3 dana punit još i sat.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Galaxy Gear 2 na Tizenu

Cemu toliko protivljenja gadgetima poput ovoga, ja imam Sony SW2 i sat mi je super. Obozavam tehnologiju i gadgete i nije mi jasno da ako ne vidite svrhu necega u svom zivotu automatski ste protiv toga..

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 9:59 (lovacmaki).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy Gear 2 na Tizenu

Naslov - pa krivo.

Ukoliko je na Tizenu, više nije dio linije Galaxy, tako je sad samo Samsung Gear 2 naziv.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Re: Galaxy Gear 2 na Tizenu
lovacmaki kaže...

Cemu toliko protivljenja gadgetima poput ovoga, ja imam Sony SW2 i sat mi je super. Obozavam tehnologiju i gadgete i nije mi jasno da ako ne vidite svrhu necega u svom zivotu automatski ste protiv toga..

Po tebi bi svi trebali kupiti nešto šta im ne treba i šta je skoro pa beskorisno uz smartphone u džepu. Ja nemam smartwatch pa mi malo elaboriraj šta ću konkretno s njime dobiti ako ga kupim a da to već nemam na svom Galaxy S3 mini. Thx.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice