Čestitam... vidimo se za 5 godina ponovo :D
Pozdrav svim forumašima uz pjesmu!
Zahvaljujem svima koji su imali vremena trpiti, te prije svega podučiti između ostalih i mene kada smo u nekoj gabuli ili kada zagusti s primjerice, matematikom. Na ovom sam forumu našao najviše savjeta vezanih uz banalne stvari, od mate i overclockanja skutera od 50 kubika do Mentalista koji nas je uvijek obogaćivao svojim mudrim i promućnim " tekstovima ".Živjeli, do 100 pa opet!
dajte statistiku kolko ima apple hatera
Sretan rodendan svima nama
NAJBOLJI STE!!!! Ne mogu nabrojati koliko puta ste mi pomogli u mnogim stvarima.,šta će mi psiholog kada imam vas-SRETAN VAM ROĐENDAN i želim da trajete beskonačno!!!!!!
Ovo je jedino mjesto koje se posjecuje svakodnevno, bez iznimke, jos malo pa 5 godina.
Čestitke
Čestitke na 5-tom rođendanu! Nek bude još puno godina.
Bilo bi u redu forumašima koji su tu od 1. dana podijeliti neke majice..
Majica za 5 god. vjernosti, slažem se , Sretan Rođendan !!!

Čestitke svima
Sretan Vam rođendan,iako sam ovdje nepunih pola godina,mogu reci da je izgledom i sadrzajem vodeci forum na ovom prostoru a i sire.Samo tako nastavi!
Sretan rođendan i od mene
Onda danas skupa slavimo rođendan .
SRETAN NAM ROĐENDAAAAN!!!
Zar je već prošlo 5 godina?!
Kada se samo sjetim zbog kojeg problema sam se registrirao na forum, dođe mi da se upucam u koljeno...
Sve u svemu zadovoljan sam forumom, samo nastavite tako.
Sukladno tradiciji, evo i manje važne statistike:
- jedan moderator, koji će radi vlastite sigurnosti ostati neimenovan, podjelio je vlastoručno 9.394 komada kartona raznih boja (preferira žute)
- Ivan, Marko i Mario su najpopularnija imena - s 2.163, 1.432 i 838 nositelja
- Svi znamo, u redu je
___________________________________________________________________________________
Godina za godinom, zvjezdica za zvjezdicom i nekolicini probranih, najboljih od najboljih se status poklapa sa godinama staža.
Čestitke na prvoj polovici jednog desetljeća.
Nisam dugo tu, ali dovoljno dugo da kažem da sam aktivan skoro svaki dan od 19.12.2010. i da sam postao dio ovog foruma, znam ga u dušu.
Istraživao sve one trenutke koje sam propustio, vezao se za kolege forumaše.
S mnogim forumašima izgradio dobar, prijateljski odnos..
BUG Forum je postao dio moje svakodnevice i nikako ne želim da izgubi taj značaj.
A nisam jedini koji primjećuje to, da se uloga foruma na bug.hr sve više marginalizira.
Eto, nema baš nekog smisla ovo moje napisano, ali ne želim uređivati i mijenjati, isprike na izljevu emocija
Sretan rođendan, kolege forumaši!
Najdrazem forumu sretan 5 rođendan :D Neka prozivi jos 10 puta ovoliko.
Nego kolko je ljudi dobilo crveni danas?
Čestitke bugovcima :)
To mozes vidjet ovdje !
Na zadnjoj sam stranici ... steta sto je otisla trznica (oglasnik ) , da se bar za 6 rodendan vrati !
Pa di prije?!
Kak je vrijeme krenulo jos malo pa cemo trebat razmisljat o vlastitom pokopu :)
Sukladno tradiciji, evo i manje važne statistike:
- jedan moderator, koji će radi vlastite sigurnosti ostati neimenovan, podjelio je vlastoručno 9.394 komada kartona raznih boja (preferira žute)
- Ivan, Marko i Mario su najpopularnija imena - s 2.163, 1.432 i 838 nositelja
- Svi znamo, u redu je
___________________________________________________________________________________
Godina za godinom, zvjezdica za zvjezdicom i nekolicini probranih, najboljih od najboljih se status poklapa sa godinama staža.
Čestitke na prvoj polovici jednog desetljeća.
Nisam dugo tu, ali dovoljno dugo da kažem da sam aktivan skoro svaki dan od 19.12.2010. i da sam postao dio ovog foruma, znam ga u dušu.
Istraživao sve one trenutke koje sam propustio, vezao se za kolege forumaše.
S mnogim forumašima izgradio dobar, prijateljski odnos..
BUG Forum je postao dio moje svakodnevice i nikako ne želim da izgubi taj značaj.
A nisam jedini koji primjećuje to, da se uloga foruma na bug.hr sve više marginalizira.
Eto, nema baš nekog smisla ovo moje napisano, ali ne želim uređivati i mijenjati, isprike na izljevu emocija
Sretan rođendan, kolege forumaši!
Opet si žut...

Opet si žut...
Apple.
HBTY..... A sada ce ti ispasti i mlijecni zubi
"Najveća tema, iako zaključana već godinu dana, ima skoro 150.000 poruka, a njena sljedbenica već se probila na 16. mjesto po ukupnom broju poruka."
Eto,kao autor te najveće teme,želim čestitat svim forumašima,Bug redakciji i samom BUG Forumu 5-tu obljetnicu
A,meni je sutra pune 4 godine pod ovim nickom
sretno
čestitke i aplauzi
Sretan rođendan!
Kojeg autora najviše forumaša prati?