Sve čestitke svima:uredništvu, moderatorima, kritičarima i članovima!
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Sve čestitke svima:uredništvu, moderatorima, kritičarima i članovima!
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Matu su zaboravili navest.
Fora statistike i naravno Sretan Rođendan forumu !
Sretan rođendan :) Budem na forumu malo više kada budemimao vremena :)
Po imenu spadam u prosjek a i uskoro sam i ja 5 godina sa vama(10ak dana) ... Sretan ti Rodjendan dragi Bug forume 
Stručnjak za odmaganje...
Sretan 5. rođendan ! Još malo pa će djetešce u školu :D
BF3 nick:FlasHard3
Član od 11.02.2008 

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Sve najbolje za rođendan! 
Nemam neku preporuku za statistiku, ali dajte što više toga, uvijek je zgodno pročitati.
Od mene samo jedno veliko HVALA i Forumu i forumašima za sve ono što ste mi pružili tokom ovih nekoliko godina.
A di je word cloud? kolko je puta napisano apple, android, microsoft?
cestitke, malo manje flame warsa izazivat i sve bude super :*
Sve najbolje povodom rođendana.
Želim da i dalje takvi dobri ostanete i kompletnom "Bugu"
dakoko i "Mrežu" da ne zaboravim 
Htio bi samo reći da mi je najdraže ( i priraslo srcu) čitati tiskani oblik "Buga" i "Mreže", posjetim ja redovito ( više puta dnevno) BOL al papir je papir.
Puno puno još uspješnih godina i puno puno brojeva i puno puno servera i svega ostalog PUNO 
Bilo bi u redu forumašima koji su tu od 1. dana podijeliti neke majice.. 
Nisam od prvog dana "tu" ali se slažem s ovom idejom 
Pih, kakva je to proslava ako se forum ne napije i ne padne u nesvijest..
Čestitke svima na najboljem forumu i samo tako nastavite.
Bilo bi lijepo da znamo ko se bas prvi prijavio na forum, prosjecnu starost forumasa zajedno, te odvojeno muskih i zenskih, forumasa koji je do sada pokupio najvise kartona i prezivio
i itd....
Sretan rodjendan i od mene :D
Sretan rođendan forumu i čestitke cijeloj ekipi! ;)
Što se tiče statistike, bilo bi zgodno znati top 5 ili 10 postova sa najviše TU/Hvala...
Sve cestitke i od mene, iako se u nekim svarima stalno i ne slazemo al ipak ste forum koji je kod mene cvrsto inegriran u moje favorite. Svaka cast na trudu i radu i mislim da znam koji zao moderator vlastorucno nama daje kartone u boji haha. Sve najbolje i za iduci pet godina!
Bilo bi lijepo da znamo ko se bas prvi prijavio na forum, prosjecnu starost forumasa zajedno, te odvojeno muskih i zenskih, forumasa koji je do sada pokupio najvise kartona i prezivio
i itd....
Sretan rodjendan i od mene :D
Baš prvi prvi, Domagoj, naravno.
Prvi od vanjskih juzera, itf4an, iako nisam siguran na koji način se on prijavio 9.2.
Sve najbolje, ajd plati pivu 
Sretan rođendan forumu i čestitke cijeloj ekipi! ;)
Što se tiče statistike, bilo bi zgodno znati top 5 ili 10 postova sa najviše TU/Hvala...
Hmmm mene više interesiraju oni sa najviše TDova 
Sve najbolje za 5. godinu,brzo je prošlo
Sretan rođendan svima!!!! A ponajviše njima!
brijem da se to jednom racunalo ispalo je oko 22. godine
A ne, sad je neki bug bio, kaže da su stranice nedostupne, baš kad sam ja napisao komentar koji nema šanse da ponovim.
BTW ono što sam htjeo pitati i zanima me, koliko je to ekipe protjerano, i koji je bio najbrži ban na forumu da je user protjeran, jer znao sam viđati ekipu, ono dva dana je tu, a već mu piše protjeran :)