Firefox 4 – munjevito

poruka: 189
|
čitano: 20.460
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 – munjevito".
15 godina
protjeran
Re: Firefox 4 – munjevito
Jim Carrey kaže...
soundstream kaže...

Ipak je Firefox najbolji {#}

don't shit, 

daj neki argument 

Brz je,ima gro addonsa,ima najbolji adblock i smooth scroll od svih browsera,ima download video helper addons sa kojim se mogu skidat videi sa bilo koje stranice na netu....takvo sta nema niti jedan drugi browser

http://www.soundstream.com/
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Hmm, vidim da vas se dosta žali na probleme, a meni RC radi odlično, pa sad razmišljam da uopće ne stavljam finalnu četvorku da ne dobijem i ja probleme.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Hmm, vidim da vas se dosta žali na probleme, a meni RC radi odlično, pa sad razmišljam da uopće ne stavljam finalnu četvorku da ne dobijem i ja probleme.

nema problema. oni su od juzera do juzera.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Zasad Lisica ima 9 100 000 downloada (još neš sitno ali nevažno).Neznam koju verziju imam kod kuće(sad sam u Internet Caffeu) ali prema slikama mislim da nemam,pa ću stoga sigurno instalirati.Imam i chrome i opera i IE 9 te neki sa chromium (neznam mu ime) operacijskim sustavom ali svi ce biti deinstalirani pa cu zasad koristiti samo lisicu.Ona je ipak najviše Hrv.

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Kako ju brzo skidaju, tisućice se samo nizaju, mislim da bi mogao bit novi rekord iako neznam u koliko je primjeraka skinuta trojka koja drži rekord...

EDIT: Mozilla today received confirmation from Guinness World Records that we’ve officially achieved the record for the “largest number of software downloads in 24 hours.”  From 18:16 UTC on June 17, 2008 to 18:16 UTC on June 18, 2008, 8,002,530 people downloaded Firefox 3!

Znači da je već novi rekord oboren... trenutno je na 9.175.000 i raste rapidno... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:44 (Unimatrix 007).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Firefox 4 – munjevito

kad su oni pustili da se skida tj. koliko jos imamo vremena da se poveca rekord

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

kad su oni pustili da se skida tj. koliko jos imamo vremena da se poveca rekord

Nisam siguran, ali brijem da još uvijek traju prva 24 sata...

16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

traje do ponoci i tako u svakoj vremenskoj zni pa se zbroji..Firefox 3 je bio katastrofa ali Firefox 4 je super..On i Chrome su najbolji..

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

A čini se da je counter krenuo u utorak u 00:00.

U 24h je skinulo 5.5 milijuna ljudi firefox4 (duplo više nego IE9), a sada je preostalo još 4h sata do 48h odkako je izašao.

Trenutačno je counter na 9 milijuna i ~350 tisuća, tako da postoji šansa da dosegne magičnih 10 milijuna, ali unutar 48h.

EDIT: A možda sam se zeznuo, neznam po kojem GMT-u je krenuo dowload?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:06 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Evo sam da kazem,koristim crome jako jako dugo i sad sam instalirao firefox,sve bookmarkove sam prebacio neka testiranje pocne:)Zasad vidim pozitivne rezultate,primjetio sam da su napokon rijesili problem kod prvog dizanja firefoxa,scrollanje po stranicama ide puno glade nego kod croma i bookmark bar mi je bolji jer ih stane vise u redu..{#}tolko zasad od mene kao google crome usera.

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Evo i hrvatske, ima iznad i ispod država još:

Moja županija Sisačko Moslavačka ima poražavajuće rezultate(na dnu je sa 175 downloadova ffs, nevidi se tu):

1 download iz Sunje to mora da je Don Kihoty!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:19 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

A čini se da je counter krenuo u utorak u 00:00.

U 24h je skinulo 5.5 milijuna ljudi firefox4 (duplo više nego IE9), a sada je preostalo još 4h sata do 48h odkako je izašao.

Trenutačno je counter na 9 milijuna i ~350 tisuća, tako da postoji šansa da dosegne magičnih 10 milijuna, ali unutar 48h.

EDIT: A možda sam se zeznuo, neznam po kojem GMT-u je krenuo dowload?

ja mislim da je gotovo tako negdje oko 5 mil je skinut..nisam ni ocekivao da ce srusit rekord..puno je veca konkurencija sad i onda kad je firefox 3 izasao..

EDIT: Ali evo čitam da ovo jos nije gotovo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:25 (PlayMaker10).
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

U roku od 24h Firefox 4.0 se preuzeo u oko 7 miliona primeraka.

No, ovo je odličan rezultat imajući u vidu da nije bilo promovisanja oko preuzimanja kao što je bilo za Download Day kada se Firefox 3.0 preuzeo oko 8 miliona.{#}

http://baguje.com/author/icecold/

0 0 hvala 1
16 godina
Firefox 4 – munjevito

stavljen novi ff ali ne micem se sa chroma

ff korisitim ako mislim skinut video ima onaj dobar program

isto ne kuzim cemu rasprave oko chroma i ff a i ostalih

sve ovisi na sta se naviknes

bla bla
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
soundstream kaže...

Brz je,ima gro addonsa,ima najbolji adblock i smooth scroll od svih browsera,ima download video helper addons sa kojim se mogu skidat videi sa bilo koje stranice na netu....takvo sta nema niti jedan drugi browser

Opera je takođe brza, ima sopstveni adblocker, kao i ekstenziju za to koja je ekvivalent Firefoxove, i scrolluje glatkije od FF-a.

Osim toga, ima geste, pretraživanje preko address bara (ne samo za google/default search engine, nego npr otvorite novi tab, otkucate yt funny cats i dobijete rezultate pretrage na YouTubeu), integraciju sa email servisima (u pozadini mi proverava Gmail i mogu je koristiti kao pravi email klijent), praktičniji private browsing (mogu se mešati private i obični tabovi), Speed Dial (ekstenzije za FF koje sam probao koje bi ga trebale imitirati su očajne po funkcionalnosti, iako par čisto vizuelno deluje super) i još po koju zgodnu sitnicu kao što su Notes (a, jedna praktična novost koju sam odmah uočio u novom FF-u, opcija "Paste and Go" je "pozajmljena" upravo iz Opere).

Na žalost, Opera se sa malim, ali primetnim brojem stranica ne slaže najbolje (zbog malog udela za nju ne testiraju) i zaista nema ekstenzije kao što je Video Download Helper i DownThemAll!.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 20:57 (Ivan(4)).
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Evo, napokon ga i ja updateao, radi odlično i čak je prenio postavke izgleda (što iz nekog razloga nisam očekivao), tako da nemam onaj novi mutavi solo gumb Firefox s kojim se moram minutu probijati kroz menije da dođem do neke banalne opcije. Ja potpuno sretan {#}

Hvala još jednom icecoldu za Multirow Bookmarks, samo zbog toga nisam htio updateati, a ono što je preporučio radi perfektno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

{#}

Pa dobro, di ja to zivin?!

Eto, pola Zadarske zupanije je u Zagrebackoj... Eto, pola Zadarske zupanije je u Zagrebackoj...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:14 (Šef).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo, napokon ga i ja updateao, radi odlično i čak je prenio postavke izgleda (što iz nekog razloga nisam očekivao), tako da nemam onaj novi mutavi solo gumb Firefox s kojim se moram minutu probijati kroz menije da dođem do neke banalne opcije. Ja potpuno sretan {#}

Hvala još jednom icecoldu za Multirow Bookmarks, samo zbog toga nisam htio updateati, a ono što je preporučio radi perfektno {#}

Probaj ove dodatke:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stratiform/

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/personal-menu/

Ili ako ipak više voliš stari meni:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/personal-titlebar/

{#}

Edit:

Šef, ma to je zbog IP-a.

Meni je IP obično u BG-u ili NS, nikad u mom gradu koji je 200 km od Beograda.

http://baguje.com/author/icecold/
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 21:13 (icecold).
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Java mu baš i nije draga reko bi. Zadrt sam firefoxovac inaće. Očekujem neki skori update. Neke stranice mi se čudno panašaju. Facebook se zblesa povremeno. A i neke informacije jednostavno ne pokaže. hmm...

0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 4 – munjevito

Priko 10 milijuna {#} nije ni čudno...

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DragonShit kaže...
shiljak kaže...

U zadnje vrijeme sam probao u chrome-u eksperimentalnu opciju - da ti se tabovi nalaze sa lijeve strane (tab ispod taba, a ne tab pored taba), i bas je ekonomicnije (ako ti je wide screen monitor).. Preporuka da probate :)

Baš me zanima kako to izgleda. Ovako nešto kao u Operi?

a kako se taj addon zove ?

16 godina
neaktivan
icecold kaže...
Mirko935 kaže...

Probaj ove dodatke:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stratiform/

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/personal-menu/

Ili ako ipak više voliš stari meni:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/personal-titlebar/

{#}

Edit:

Šef, ma to je zbog IP-a.

Ohoho. Ovaj treći je odličan, nisam ljubitelj promjena što se tiče ovakvih stvari tako da do daljnjega ostajem na starom meniju s ovim dodatkom; još mi se fino slika od teme pomaknula gore budući da nema title bara i sad se bolje vidi. Hvala opet {#}

16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Ovaj firefox je predobar...{#}

Ja ga skinio, instaliro, prilagodio i radi savršeno te izgled im je "{#}"....

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

jel zna tko kako staviti engleski jezik na Firefox 4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Firefox 4 – munjevito

Moj je FireFox na engleskom. Probaj skinuti englesku verziju, pa instalirati ponovo.

http://4find.us
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

a ne mogu naći eng verziju....

može link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Kao primarni browser koristim već duže vrijeme koristim Chrome (trenutno Canary build) i između

njega i Firefoxa po pitanju performansi (i7 740QM + 8GB, bez ekstenzija) vidljivih razlika nema!

Čak bih mogao reći da je FF (subjektivno) brži.

Mislim da je vrijeme da se vratim na lisicu :)

@Šef, Karina Gornja? xD

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Šef, ma to je zbog IP-a.

Pa bas da pola Zadarske zupanije stavi u Zagrebacku zbog IP-a...{#}{#}

nedIm kaže...

@Šef, Karina Gornja? xD

Ma ne to, mog mjesta ni nema tamo... 

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:21 (Šef).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Meni nikad nije bila jasna galama koja se dizala oko browsera.

Pa za što vam služe browseri kada non stop spominjete brzinu, potrošnju...Ja razlike i ne primjećujem.

Kad netko kaže da mu Firefox previše memorije guta (100mb+) a ima 4gb rama to je humor. Ajde da ima 256mb rama još bi i razumio žalopojke:)

Meni su svi browseri manje više isti. Stvar je navike.

Firefox koristim jer eto rob sam navike i zadovoljan sam s njim. Raznorazni addoni mi i nisu presudni kod odabira browsera.

Ne surfamo svi jednako, kod nas teskih hyperlink manijaka kvalitetan browser (u mom slucaju najcesce Opera) cini itekakvu razliku. Recimo meni browser nakon samo malo malo duzeg rada obavezno "guta" najmanje nekih 2GB. Doslovno krenem sa sakom sisa na indexu a zavrsim s oplatnim materijelima kod space shuttle-a, naravno sve razvuceno kroz brdo razlicith stranica u krdu tabova. Krdo gomilam sve dok imam kolki tolki nadzor nad njim a tek kad osjetim da sam dosegnuo kriticnu tocku pocnem s zescim proucavanjem otvorenog. Ako me u medjuvremenu jos sta zainteresira, bubam recima pyro karbonski polimeri u formuli 1, dizem novi prozor ili jos cesce zbog opasnosti da se sve srusi (zbog previse "teskih" stranica u flashu, javi, pdf-u...) gore ide sekudnarni browser - Chrome.

Jbg, znam da (ne)srecom nisu svi poput mene, ovaj stil se vuce jos iz davnih dana netscape navigatora i onih usranih 33k dial-up pisketavaca - tada si nisi mogao priustit komoditet kao danas, net-provideri su derali satnicu, i to gadnu - tako da se surfalo surfalo inteligentno: prvo bi se konektiro pootvarao hrpu prozora o temi ili sa weba koji te zanima, priceko da se sve ucita, te se onda diskonekto i nastavio proucavat.

Kada se pojavio firefox bio je revolucija - sistemski zahtjevi, tabovi, integrirani popup filter, addonsi... cudo nevidjeno.  Nazalost s vremenom su u mozilli poceli previse zaostajat za konkurencijom, odgovorno tvrdim (barem za moj stil surfanja), cijela treca generacija FF je tesko smece - Opera/Chrome ga u teskom multitab/tasking koristenju jedu pogledom, o brzini izvodjenja stranica u javi, flashu, ajaxu... nema uopce smisla ni krenut raspravljat...

Rekao bih da su Firefox na zivotu ponajvise zadrzali a) inercija - dobra reputacija i zasluzeno stvorena ime od prije,  b) odlicna podrsku kod webmastera zbog kojih je lisica sve do nadavno u odnosu na Operu/Chrome imala znatno manje problema s otvaranjem stranica, te kod power-usera c) brojni kvalitetni addonsi (tipa greasemonkey, adblock, flashgot...)

Iako se vatrena lisica i dalje razvija (cetvorka uopce nije losa, evo upravo je koristim) tesko da ce ikad vise bit ono sta je nekad bila, nekako se razvija presporo i ne nudi vise onu dozu spoja kvaliteta i inovacije koja je uvijek pljenila pozornost .

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
Firefox 4 – munjevito

10 milja dl-a pa to mora bit barem nekoliko tisuca bugova otkriveno samo danas :) Ocekuje se stabilni 4.1 kroz dva tjedna :P

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice