Firefox 3.6 beta 1

poruka: 18
|
čitano: 3.005
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.6 beta 1".
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Evo upravo skidam da vidim kakva je,i i sta novo donosi? jel neko vec isprobao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 18:01 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Primjetno ubrzanje pokretanja Firefoxa i otvaranja stranica. Zasad se nije srušila nijednom. Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox 3.6 beta 1

Brzina downloada je uzasna!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

ne kužim zašto izdaju 3.6 kad već imaju

3.0.14

3.5.4

???

Iznenađen

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.6 beta 1

da sa svakom novom verzijom imaju sve više crashanja, bugova i ostalih nepoželjnih stvari Izlanuo se

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
Firefox 3.6 beta 1

pa primjetno brže otvara neke stranice, ali onaj dodatak, one skinove nisam uspio instalirat. kaže da je nekompatibilno s tom verzijom. al bar se ne ruši svakih 10 min kao onaj 3.5

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Ljudi, pa Personas add-on ne možete instalirati jer je ugrađen!Belji se

Odete na http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/Popular i izaberete koju želite.

Primetno je ubrzanje, i odziv funkcija.

Sviđa mi se Windows 7 integracija.Smijeh

Od 30og je koristim i radi bez problema. Nikakav bug, niti crash se nije desio.Cool

Radi po 5-6 sati.

Sa 1.5GB RAMa me zabole to što mi Firefox troši oko 100k.Belji se

Najbolje je kada mi oni sa 4GB RAMa kukaju kako Firefox "jede" memoriju.Izlanuo se

Firefox postaje sve bolji bolji.Osmijeh

A to da dodaju nepotrebne stvari je čista glupost!

Ti nemoj koristiti ako ti je nepotrebno.

Ako nekome neki add-on ne radi neka skine https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/15003 i neka prijavi, pa će developeri što pre poraditi na njima.

Sve u svemu, Firefox FTW.Cool

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

kakva Windows 7 integracija? nisam ništa primjetio.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Windows Aero podrška.Osmijeh

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

A to...

Ja sam tražio Jumplistu, nisam je vidio, uspješno su onesposobili i većinu addonova, tako da je to bio kraj..

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Plan je bio da izdaju i  Firefox 3.7 prije Firefoxa 4.0 izgleda da se odustalo od Firefoxa 3.7 a trebo je imati novo sučelje šteta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Odakle ti to da su odustali?

Koliko znam još se radi na 3.7, i trebali bi ga izdati u maju ili junu (svibanj-lipanj) . Mada će verovatno kasniti malo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

Fino ti piše

Konačna verzija Firefoxa 3.6 očekuje se u prvoj polovici sljedeće godine, a za približno godinu dana trebao bi biti dostupan i Firefox 4.0.

Neće valjda izdat Firefox 4.0 pa onda Firefox 3.7.

http://www.bug.hr/vijesti/firefox-36-beta-1/99214.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, Firefox koristim jaaako dugo (zaboravio sam od kada). Kakva je beta u odnosu na 3.5? inače nisam sklon beta-ma, da li se isplati prelaziti na betu?

16 godina
mci kaže...

Pozdrav, Firefox koristim jaaako dugo (zaboravio sam od kada). Kakva je beta u odnosu na 3.5? inače nisam sklon beta-ma, da li se isplati prelaziti na betu?

3.5 mi se dosta puta srušila a ova nova nijednom... jedino što mi je problem jednom kad upalim onda mi se prebaci na v.3.0.15 a kad ga drugi put ukljucim 3.6 i tako stalno se prebacuje

16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 1

http://en.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox

Firefox 3.6 bi trebao biti dostupan studenog, no recimo da će kasniti i da će biti krajem prosinca.

Firefox 3.7 imaš na FTP serverima: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/latest-trunk/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6 beta 2 je tu

Firefox je danas objavio 3.6 Beta 2 verziju, koju možete besplatno preuzeti ovdje:

Download Firefox 3.6 Beta 2

ff-beta-2 ff-beta-2
www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Windows Aero podrška.Osmijeh

otkud ovo? kak to dobit?ja nisam uspio...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice