Firefox 13

poruka: 52
|
čitano: 4.759
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 13".
17 godina
Firefox 13

Ako još nekoga iritira history u novom tabu...

http://techdows.com/2012/05/disable-firefox-13s-new-tab-page.html

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Firefox 13

Nema potrebe za tim.... Otvoriš novi tab i u gornjem kutu desno ispod Bookmarktoolbara vidit ces neku ikonu, klikni je i to je to.

16 godina
neaktivan
Firefox 13

kašlj, kašljOpera, kašlj ...

Jedino što još nisu iz Opere pokrali jest logotip. Ipak, radi se o super preglednicima.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
6 4 hvala 0
17 godina
DisplayGuy kaže...

Nema potrebe za tim.... Otvoriš novi tab i u gornjem kutu desno ispod Bookmarktoolbara vidit ces neku ikonu, klikni je i to je to.

To je prelagano :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Ako još nekoga iritira history u novom tabu...

http://techdows.com/2012/05/disable-firefox-13s-new-tab-page.html

Ah, vidim nisam jedini koji se zaletio pravo u about:config pored ikone u gornjem desnom kutu ^^

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
14 godina
Firefox 13

Probao Chrome prije godinu dana i učinio mi se više ko neki proof-of-concept, vratio se FF-u.

Probao Chrome prije tjedan dana i deinstalirao FF.

R.I.P.

1 16 hvala 0
17 godina
Firefox 13

Dobro za tebe!

A sada pusti nas firefoxaše na miru...

Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

kašlj, kašljOpera, kašlj ...

Jedino što još nisu iz Opere pokrali jest logotip. Ipak, radi se o super preglednicima.

Vidi se ko je inovator, a ko kopira.   Lopuže se još pušu sa velikim brojem 13, a zna se da su ga umjetno napumpali :D

If it can't be my design, this is my line.
15 godina
neaktivan
Lazarus Ledd kaže...

Vidi se ko je inovator, a ko kopira.   Lopuže se još pušu sa velikim brojem 13, a zna se da su ga umjetno napumpali :D

Omg -.-'

Tako je, broj su digli samo zato da bi imali veci. [/sarkazam]

Bolje da ti ne kazem sto mislim o ljudima koji trzaju na velike brojeve bez da znaju pravo znacenje iza njih... Uostalom radi se na tome da se potpuno sakrije broj verzije od korisnika, sto mislis o tome?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 14:45 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
Firefox 13

nego vi koji ga imate instaliranog, jel još zeza s sime da dodaci kao adblock awesome i ostalo ne radi?

Ili mogu bezbrižno na 13. preći, to me u svakoj novoj verziji prije živciralo. Pa od tada čekam s nadogradnjom. 

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

nego vi koji ga imate instaliranog, jel još zeza s sime da dodaci kao adblock awesome i ostalo ne radi?

Mislis na adblock plus, ili postoji nekakav addon imena "adblock awesome"? Adblock plus radi kao sto je i do sada radio, bez problema. Ja sam na beta kanalu tako da sam uvijek korak ispred obicnih korisnika, i problema sa 13-icom nisam imao.

14 godina
Franjo15 kaže...

Ili mogu bezbrižno na 13. preći, to me u svakoj novoj verziji prije živciralo. Pa od tada čekam s nadogradnjom. 

Adblock plus kod mene radi savršeno i na 13. stici i prije nisam nikad imao problema. Reklame i banneri uspješno uklonjeni, i moram priznati primjeti se da malo brže radi kad maknem sve reklame, bar na staroj sporoj mašini. Jedino čini mi se da od posljednjeg updejta flasha youtube zastajkuje, dok mi na chrome-u  radi ok.

http://d-u-d.deviantart.com
16 godina
neaktivan
Firefox 13

ups, fali mi zarez. Mislio sam na te adone jel rade, jer sam prije s novom nadogradnjom gubio sve što mi je trebalo onda sam pi*dio.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Franjo15 kaže...

ups, fali mi zarez. Mislio sam na te adone jel rade, jer sam prije s novom nadogradnjom gubio sve što mi je trebalo onda sam pi*dio.

Radi sve bez brige

http://www.soundstream.com/
17 godina
Firefox 13

FF mi je definitivno najbolji browser no neznam za kojeg vraga mi guta preko 1,5gb memorije (od mojih 2gb) i krene umirat ako imam upaljenih nekoliko tabova s youtubom iako su videi stopirani? u chromeu mi se to ne dešava nikad, štoviše chrome mi  je na očigled daleko brži i fluidniji u radu od FF-a te ne zauzima toliko memorije, iako je sam po sebi definitivno za bar 2 klase lošiji po funkcionalnosti od FFa...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 15:53 (Ges).

0 0 hvala 0
15 godina
Ges kaže...

FF mi je definitivno najbolji browser no neznam za kojeg vraga mi guta preko 1,5gb memorije (od mojih 2gb) i krene umirat ako imam upaljenih nekoliko tabova s youtubom iako su videi stopirani? u chromeu mi se to ne dešava nikad, štoviše chrome mi  je na očigled daleko brži i fluidniji u radu od FF-a te ne zauzima toliko memorije, iako je sam po sebi definitivno za bar 2 klase lošiji po funkcionalnosti od FFa...

probaj napravit novi profil pa vidi hoće li biti i dalje problema (u run ili tražilici, ako si na win7 upiši "firefox.exe -p" i tamo si napravi novi profil), inače ne bi smjelo toliko koristiti memorije.

ovo podebljano - nadam se da se šališ!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
Ges kaže...

Pa ajmo redom. Koji OS? Jel ukljucena hardverska akceleracija? Kopiraj sve sa about:support ovdje i sve sa about:plugins. Mozes li reproducirati takvu potrosnju memorije? Ako da, navedi tocan postupak koji kod tebe dovede do tolike potrosnje memorije (tocan popis stranica, sve korak po korak). Postoji takoder i dijagnosticka stranica za memoriju - about:memory gdje mozes vidjeti gdje sva ta memorija odlazi.

14 godina
neaktivan
Firefox 13

fuj koje je sranje ova 13ka hvala ja se ev vratio na 12ku, na 13ci mi ne radi IDM(koji koristim uvijek kad skidam neke filmove,serije itd) i plus ovaj "SMOOTH SCROLING" koji su dodali je užas 12ka je bolja :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
mersimh kaže...

fuj koje je sranje ova 13ka hvala ja se ev vratio na 12ku, na 13ci mi ne radi IDM(koji koristim uvijek kad skidam neke filmove,serije itd) i plus ovaj "SMOOTH SCROLING" koji su dodali je užas 12ka je bolja :)

Posle pet sekundi guglanja: http://ayesh.me/content/internet-download-manager-add-idmcc-firefox-13

Smooth scrolling možeš isključiti u postavkama.

15 godina
mersimh kaže...

ako baš ne možeš bez tih download managera pa strpi se 2-3 dana ili si fino instaliraj add-on compatibility reporter koji omogućuje rad add-ona koji još nisu nativno podržani

smooth scroling kojeg svi korisnici IE9 hvale postoji na FF mnogo prije nego IE9 samo je bio isključen po defaultu i naravno da se može isključiti u postavkama!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
mersimh kaže...

Ne znaš postavku izmjeniti? Ne znaš postavku izmjeniti?
A što se Internet Download Managera tiče, na developerima plugina je da prate korak sa novim verzijama.

14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
mersimh kaže...

A što se Internet Download Managera tiče, na developerima plugina je da prate korak sa novim verzijama.

kako god ne vidim razlog zasto se mucit bezveze kad firefox 13 ne donosi nista pametno sto bi mi trebalo :/

google chrome mi nazalost ne radi(crasha cim ga pokrenem) pa moram koristit firefox nazalost

15 godina
neaktivan
mersimh kaže...
pa moram koristit firefox nazalost

Ah, tuge i žalosti. Žao mi je što moraš koristiti taj grozan browser.

Imaš Operu, imaš Internet Explorer, pa čak i Safari.

Uostalom, Internet Download Manager? {#}

Jesi li kada čuo za nešto što se zove DownThemAll? Njega možeš kombinirati sa nečime što se zove FlashGot i time dobiti mogućnost skidanja raznih multimedijalnih datoteka direktno sa web stranica. A taj isti FlashGot podržava i Internet Download Manager i cijelu hrpetinu drugih download managera ako ti se iz ovog ili onog razloga ne uspjevaju integrirati u Firefox.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 17:17 (rustweaver).
17 godina
protjeran
Firefox 13

Ja sam za sada zadovoljan. 3-4 tab grupe, 10-20 tabova, potrošnja cca 500 MB RAM-a. Na prijašnjim verzijama se znalo popesti na preko 1000 MB RAM.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moram se složiti sa Zoranom, ovo jeste iz Opere ali i Chorme je ovo isto kopirao bio {#} Niko protiv njega nije ništa rekao {#} Na poslu koristim Chrome zbog toga što ima bolji podršku za ISA WebProxy (firefox me on stop pita da unesem username i pass iako je sačuvano). Kući mi je FF instaliran i oba browsera rade ono što treba. 

Kod Chrome je super što stranica je zaseban proces (sad, da li to znači da svaki put učitava dio Chromeovog koda i onda ostatak je stranica ili je sve samo stranica) pa ukoliko se sruši nikom ništa, load ponovo i to je to. Ono što mi se ne sviđa jeste što koristim add-onove za koje također podiže proces???

Kod FF je problem ako imaš više stranica, sve je u jednom procesu pa ako se sruđi, jbga, ode sve {#}

17 godina
odjavljen
s0urce kaže...
Kod Chrome je super što stranica je zaseban proces (sad, da li to znači da svaki put učitava dio Chromeovog koda i onda ostatak je stranica ili je sve samo stranica) pa ukoliko se sruši nikom ništa, load ponovo i to je to. Ono što mi se ne sviđa jeste što koristim add-onove za koje također podiže proces???

Kod FF je problem ako imaš više stranica, sve je u jednom procesu pa ako se sruđi, jbga, ode sve {#}

Chrome na taj način stvara ogroman nepotreban overhead (jer svaki exe mora imati neki određeni dio koji je učitava za svaki tab). U firefoxu, toga nema pa na velikom broju tabova uštede su značajne. FF izdvaja pluginove u posebni proces i to mi je par puta spasilo tabove - silverlight se srušio. Sam FF - nikada.

A što se tiče 13, prvo što sam napravio je isključio onaj vražiji smooth scroll. Drugo, history u novom tabu je sasvim ok (jer ionako uvijek otvaram tih par glavnih stranica). Treće, performanse su iste. I like it.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Firefox 13

Koji plagijatori.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
icecold kaže...
mersimh kaže...

Posle pet sekundi guglanja: http://ayesh.me/content/internet-download-manager-add-idmcc-firefox-13

Smooth scrolling možeš isključiti u postavkama.

ma zna se, lijenost.., hehe{#}

nego opčeniti add-on za download managere je FlashGot (ne FlashGet, po kome valjda dobio ime, da nebi bilo zabune),

koji podržava valjda 20+ DM-a pa i IDM, a valjda mu ne treba i direktni link do istoga.., osim ako ga ne želiš{#}

15 godina
Firefox 13

Na računalu imam i Mozzilu u Chrome.

Koristim oba dvoje podjednako.

S jedne strane Chrome mi je dobar jer ima "super" ekstenzije, dok kod Mozzile baš na takve  ekstenzije nisam naišao.

Al ima ono "nešto" što me kod "surfanja" net-om privlači da to više radim na Mozzili, Chrome mi je nekako "prazan" nema mi " to nešto" kao što ima Mozzila.

Oduševila  me  13-ta inačica ovog preglednika jer ono što me osobito razveselilo je "restart" koji Mozzilu vraća u prvobitno stanje netom nakon instalacije.

Druga "stvar" za koju mogu dati "palac gore" je brzina učitavanja  pojedine web stranice, za koju sada Mozzila konkurira Chrome-u!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
S jedne strane Chrome mi je dobar jer ima "super" ekstenzije, dok kod Mozzile baš na takve  ekstenzije nisam naišao.

Čisto iz znatiželje. Budući da Firefox neslužbeno glasi za kralja ekstenzija i proširivosti, koje to ekstenzije imaš na Chromeu a da ne postoje za Firefox?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice