filmaše pozdravlja p2p scena 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Here we go again... Očito će ovo biti repriza priče s RapidShare-om. Predviđam da će nakon Hotfile-a vjerojatno skočiti i na MegaUpload. Pitanje je jedino tko će "uskočiti" na njihovo mjesto. A ne znam je li i to uopće i važno - imam osjećaj da je korisnicima navedenih servisa apsolutno nebitno kako se "aktualni" FS sustav zove.
Baš sam danas komentirao s kolegom na kavi: kad bi IT / Entertaiment management bolje poznavao Newtonove zakone gibanja (koji su ovdje itekeko primjenjivi u prenesenom značenju), vjerojatno bi drugačije išli na raspetljavanje ovakvih situacija gdje se sve svodi na borbe s vjetrenjačama... Bitna crtica iz cijele priče to što su u ovoj analogiji velike kompanije Don Kichot, a ostatak svijeta vjetrenjače.
ovo ce samo natjerati ljude da kupe accaunte do maximalno 3 mjeseca. onda se selis na drugi servis. ispada rizicno kupit godisnji.
na RS-u je sad arija. mogu svoj godisnji acc ugurat u otvor :)
sve više i više net postaje bojište.
al nadam se da če se takva politika filmašima i ostalima obiti o glavu.
Neki sam dan to "skužio", sve žive filmove su već maknuli 
sve više i više net postaje bojište.
al nadam se da če se takva politika filmašima i ostalima obiti o glavu.
Da! Baš su bezobrazni! Tko je još vidio štiti svoje vlasništvo od kriminala ...
SeedBox RULA 
Meh, zaštita prava, ma ok, a kako onda kad idem u kino gledati dobar film redovito sve krcato, jedva kartu dobijem pa čak i mjesec dana nakon što izađe film. Puste priče. Uostalom ta kvaliteta koja se shera je često izrazito loša i mogu biti sretni da im netko radi free uslugu i reklamira film.
awesomehd
,hdme.eu
,hdtorrents
Uostalom ta kvaliteta koja se shera je često izrazito loša .
Nebih se složio s tom tvrdnjom , vrlo kratko po izlasku filma u kinima mogu se naci solidne kvalitete filmova. Na samom pocetku se stavljaji CAM verzija ali kasnije xvid i divix.
Here we go again... Očito će ovo biti repriza priče s RapidShare-om. Predviđam da će nakon Hotfile-a vjerojatno skočiti i na MegaUpload. Pitanje je jedino tko će "uskočiti" na njihovo mjesto. A ne znam je li i to uopće i važno - imam osjećaj da je korisnicima navedenih servisa apsolutno nebitno kako se "aktualni" FS sustav zove.
Baš sam danas komentirao s kolegom na kavi: kad bi IT / Entertaiment management bolje poznavao Newtonove zakone gibanja (koji su ovdje itekeko primjenjivi u prenesenom značenju), vjerojatno bi drugačije išli na raspetljavanje ovakvih situacija gdje se sve svodi na borbe s vjetrenjačama... Bitna crtica iz cijele priče to što su u ovoj analogiji velike kompanije Don Kichot, a ostatak svijeta vjetrenjače.
umjetnik xD lol
A da jednostavno tuže i ukinu "internet"? Jel im ne bi to bilo jednostavnije, i uz to još zabrane i ukinu cd/dvd/br pržilice i usb stickove i hardove... ovo ne da je za fp, ovo je za quad fp
To je sve normalno.
Oduvijek je bilo tako i bit će.
That's just business, ovi se bore protiv piratluka, a ovi drugi za korisnike.
Kako bi bilo da se više nitko ne tuži? - dosadno:)
Prvo i osnovno ljudi koji sheraju moraju naučit da kad sheraju film moraju stavit ime koje nema veze sa pravim nazivom filma.
Veliki plus je ako se koristi safelinking s passwordom.
Imam pretplatu na Rapidshare već par godina i to su mi najbolje uloženi novci ever. Prošli mjesec mi je istekla pretplata pa sam produžil na mjesec dana jer sve manje sadržaja ima na RS ali tak dugo dok sve pronalazim planiram produživat.
Kad smo već kod toga da RS zanemaruju ima ko kakvu preporuku na kaj da se prebacim? Vidim da FS rastura pa sam mislil kod njih uzet godinu dana.
Kaj se topica tiče LOL.
To je isto ko da ja zakupim website puknem gore i sad oni odu tužit providera.
Ima smisla jelda? NOT
Ili da još malo pametujem guns dont kill people, people kill people. Ili kupim kombi od Volskwagena i švercam kurde prek grane pa ekipa tuži Volkswagen.
Nek se obrate provajderima da cinkaju ip adrese od ljudi koji sheraju i nek ih love.
Kakva debilana.
pa Hotfile provjereno skida sav piratizirani sadrzaj ukoliko dobiju obavijest da ga skinu ili skuze o cemu se radi.
Tko bi normalan isao provjerevati bas svaki uploadani sadrzaj.
Mislim da ne moraju brinuti.
Neka im MPAA iznajmi jos par ljudi koji ce ici provjeravati onda sve fileove. :D
Megaupload rula :D
napokon da se neko i njih sjetio tuzit
usput zna li iko ko je ta zenska na slici
Ne misle ni svi filmaši isto.
Francis Ford Coppola: Maybe the Downloaders Are Right
Mislim da je to Scarlett Johansson
Mislim da je to Scarlett Johansson
da u ironmanu II, black widow uloga kolko se sječam.
neznam mislim da je copolina ideja druga krajnost.
Nemoguće je zaustavit piratstvo. Isto je tako nemoguće smanjit piratstvo...
Nemoguće je zaustavit piratstvo. Isto je tako nemoguće smanjit piratstvo...
zapravo jest, ukidanjem autorskih prava
Nakon tužbe filmskih studija, Hotfile je jučer počeo s masovnim brisanjem sadržaja zaštićenih autorskim pravima, kao i s gašenjem računa koji su korišteni za njihovo postavljanje.
i to je to...bum-tres i nema ga vise.
sve ce ih potaracat na ovaj nacin.
You will never shut down the real Napster.