Fermi za prijenosnike

poruka: 29
|
čitano: 2.458
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fermi za prijenosnike".
17 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

e jos samo da su objavili temperature na kojima radi...samo da ne bude pali laptop da obrnemo turu cevapa na njemu Osmijeh

He who dares, wins
Moj PC  
4 2 hvala 0
18 godina
RE: Fermi za prijenosnike

Jel će to biti prijenosna grijalica or what ? Smijeh

18 godina
Fermi za prijenosnike

Kao i ostali Fermi-iji i ovaj ce najednom postat naj naj... -.-

2 0 hvala 0
18 godina
Fermi za prijenosnike

100w TDP?! Laptop sa ovom grafickom bez 3 godine garancije se ne isplati uzimati.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Fermi za prijenosnike

Ma to bude cudo ako bude l od laptopa... Sta ce ti laptop ako bez kabla za napajanje nece izdrzat bar 3 sata... Ak ovaj izdrzi sat vremena to bude pizzicato, al sumnjam...

3 1 hvala 0
16 godina
Fermi za prijenosnike

Vec osjecam miris rastopljene plastike Osmijeh

3 0 hvala 0
16 godina
Fermi za prijenosnike

Fermi u laptopu, hmmm- ne zvuci dobro, a ni ne mirise dobro hahahah.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

baš me zanima koliko će takav laptop koštat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fermi za prijenosnike

osim zagrijavanja i potrošnje, koji će mobilni procesor moći izvući maksimum iz ove kartice?

0 4 hvala 0
18 godina
lukavg kaže...

osim zagrijavanja i potrošnje, koji će mobilni procesor moći izvući maksimum iz ove kartice?

Oh, teskog li problema... Kao da nema prijenosne verzije i7 modela...

Nije opce problem u procesoru, problem je u baterijama...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 11:47 (Batista).
18 godina
Batista kaže...

Ma to bude cudo ako bude l od laptopa... Sta ce ti laptop ako bez kabla za napajanje nece izdrzat bar 3 sata... Ak ovaj izdrzi sat vremena to bude pizzicato, al sumnjam...

laptop sa 16", 9600M GT i c2d je jedva izdržao sat vremena nekim normalnim "power save" postavkama..

baš me ovo zanima

16 godina
protjeran
Fermi za prijenosnike

vrlo jednostavno. ova grafika ce ici uz procesor sa integriranom grafikom tako da ce se fermi aktivirati po potrebi lili po user setupu. dakle, kad igras onda se prikopcas. ko to igra na bateriji?

i zar vi nemate pametnijeg posla nego blatiti vrhunsku tehnologiju?

5 4 hvala 0
18 godina
surki kaže...

vrlo jednostavno. ova grafika ce ici uz procesor sa integriranom grafikom tako da ce se fermi aktivirati po potrebi lili po user setupu. dakle, kad igras onda se prikopcas. ko to igra na bateriji?

Ne blatimo opce, nego smo rekli neke nedostatke u obliku kritika.

18 godina
Batista kaže...
surki kaže...

Sve vrsni stručnjaci !  Čudim se kako već neki nisu na platnim listama atia ili nvidie ?  Čemu uopće nvidia zapošljava tako slabe stručnjake kada ovdje ima na desetke briljantnih umova !  Jedini je problem što sve znaju a ništa nemaju !

18 godina
movie kaže...
Batista kaže...
surki kaže...

Sve vrsni stručnjaci !  Čudim se kako već neki nisu na platnim listama atia ili nvidie ?  Čemu uopće nvidia zapošljava tako slabe stručnjake kada ovdje ima na desetke briljantnih umova ! Jedini je problem što sve znaju a ništa nemaju !

Ne treba bit strucnjak da skuzis da bude velika potrosnja cijelog sistema.

Kaj ti to znaci ?

Covjek, mi raspravljamo, kaj se ti sekiras tolko... Cuvaj zivce.... :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 13:11 (Batista).
17 godina
neaktivan
Pa Baptista, imat će onu Optimus tehnologiju, na bateriji je na integriranoj grafici, a na Fermi se prebaci kad hoćeš igrat...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran
Fermi za prijenosnike

Covjeku sa 2% zdrave logike bi trebalo biti jasno da namjena laptopa sa ovim GPUom nije slusanje glazbe, surfanje ili gledanje filmova. Zahtjevniji rad (ili igranje) na svim laptopima podrazumjeva prikopcanost na struju tako da je besmisleno autonomiju navoditi kao manu. kome je do autonomije ima Atom bazirane prijenosnike pa nek izvoli. Ovo je za malo ozbiljniju ekipu.  Oni kojima je ovo prevruce, previse struje trosi ili jednostavno preskupo imaju na trzistu modele za svoje potrebe. ja osobno u ovom rangu prijenosnika gledam da ima quadro karticu, ali za nekoga ko se voli kvalitetno igrati a ima novca ovo ce sigurno biti prvi izbor.

2 0 hvala 0
18 godina
Batista kaže...
movie kaže...
Batista kaže...
surki kaže...

Sve vrsni stručnjaci !  Čudim se kako već neki nisu na platnim listama atia ili nvidie ?  Čemu uopće nvidia zapošljava tako slabe stručnjake kada ovdje ima na desetke briljantnih umova ! Jedini je problem što sve znaju a ništa nemaju !

Ne treba bit strucnjak da skuzis da bude velika potrosnja cijelog sistema.

Kaj ti to znaci ?

Covjek, mi raspravljamo, kaj se ti sekiras tolko... Cuvaj zivce.... :)

Nije stvar u raspravi koliko u omalovažavanju nvidie ! Te toplana , te radiator , te peče jaja , te topi plastiku , te peče ruke itd ,itd ...  Zar ti to liči na raspravu ili na takmičenje u vrijeđanju ?

18 godina
movie kaže...
   Nije stvar u raspravi koliko u omalovažavanju nvidie ! Te toplana , te radiator , te peče jaja , te topi plastiku , te peče ruke itd ,itd ...  Zar ti to liči na raspravu ili na takmičenje u vrijeđanju ?

E bas sam htio napomenut da tebe to ljuti... Al nisam jer bas mi se fucka. Nemoj ju imat tako blizu k srcu jer bi se mogo opeci... :P :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 15:20 (Batista).
17 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

Nije to omalovazavanje...omalovazavanje je kad pricas lose o necemu bez osnova ili kad nemas uporiste u cinjenicama...a kod nvidie to nije slucaj...tako da...bice rostilj :)))

He who dares, wins
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Fermi za prijenosnike

100W, da je 50W bilo bi previse

napajanja prijenosnika obicno drze do 80- 100 W,

moj i3 trosi 3-20W, a 5730 oko 25W u full radu,

bez kabla taj lap ce trajati 30 min., a poveci transformator i hladnjak ce ga izbaciti iz kategorije prijenosnika

0 0 hvala 0
17 godina
Fermi za prijenosnike

Bas me zanima koliko ce to kila imati.

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

Pravi radijator.Za sljedeću zimu dušu daloBelji se

IdEš
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
malina22 kaže...

Nije to omalovazavanje...omalovazavanje je kad pricas lose o necemu bez osnova ili kad nemas uporiste u cinjenicama...a kod nvidie to nije slucaj...tako da...bice rostilj :)))

A ti imas osnova i uporiste u cinjenicama? Dakle svi oni inzenjeri koji rade kod proizvodjaca prenosnika i koji su izabrali taj GPU da bude u njihovim najjacim modelima su kreteni i cekaju tebe pametnoga kako bi im rekao da ce biti rostilj, na osnovu svog velikog iskustva sa 480M grafikama?

Kad pricas o necemu bez osnove ili kad nemas uporiste u cinjenicama nije omalovazavanje nego kretenizam i to je upravo ono sto ti radis.

16 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

A ti si ta malo ozbiljnija ekipa pa imaš to? 100W samo grafika na prijenosniku + ostalo. I negrije se uopće???

I koje su tvoje činjenice osim da je to vrhunska tehnologija (sa čim se ja u potpunosti slažem)?

IdEš
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 0:53 (johi bro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
abraham kaže...

bez kabla taj lap ce trajati 30 min., a poveci transformator i hladnjak ce ga izbaciti iz kategorije prijenosnika

Nećeš se igrat na bateriji, dok nije na bateriji odrađuje integrirka kada spojiš utčnicu i upališ igru upali se Fermi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Fermi za prijenosnike

Na bateriji moš igrt smo farmu na fejsu

IdEš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
abraham kaže...

Nećeš se igrat na bateriji, dok nije na bateriji odrađuje integrirka kada spojiš utčnicu i upališ igru upali se Fermi.

koja je svrha tog laptopa,

sa baterijom je spor i tazak,

a na kabel nije vise prijenosnik

i na koji nacim misle odvest 150W iz laptopa,

vodeno hladenje u laptopu

17 godina
neaktivan
abraham kaže...
Hyperion kaže...
abraham kaže...

koja je svrha tog laptopa,

sa baterijom je spor i tazak,

a na kabel nije vise prijenosnik

i na koji nacim misle odvest 150W iz laptopa,

vodeno hladenje u laptopu

''Prenosiviji'' nego desktop računalo....

Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice