a di je serija 300?loool
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a di je serija 300?loool
bas lol 
Serija s oznakom 300 je i u nekim novijim modelima prijenosnika.
Ja sam našo neku 310 na netu na nvidia.comu eo link pa vidite što je taj Geforce 310. Samo ja nezz kad je to izašlo. iam ATI več dugo pa me ne zanimaju nvidia baš
EDIT: sry postano već prije...
Hehe. Nadam se da će ovaj GTX480 naći put do mog kučišta 
Inače ova Nvidijica 310 je OEM verzija Nvidijice 210
kod mene če ipak hd5970
Nema sta,pretrgli su se koliko su informacija dali,sve vec znano al eto opet vijest za BoL
Samo mala ispravka: službeno predstavljanje će biti krajem OVOG mjeseca u Texas-u 
Pa s obzirom da ce ATI do tada vec izbacit novu seriju kartica odlucili su preskociti jednu seriju 
Pa s obzirom da ce ATI do tada vec izbacit novu seriju kartica odlucili su preskociti jednu seriju 
Hahaha jako smesno.
Idemo nVidia naprjed!
Hajde da vidimo konačno te performanse i kakav će omjer snaga biti na tržištu.
Da dosta više neizvjesnosti...da vidimo napokon što imaju za ponudit
ako će cijena bit kao 5800 serija a performanse 30% bolje onda ću možda prodat svoju 5850
aj da se okladimo da ih još nisu ni počeli pravit... inače bi već bilo na svim major hardware stranicama informacija o njima kako to inače bude mjesec-dva prije nego što izađu. samo kupuju vrijeme. i sami znaju da ne mogu konkurirat ati-ju pa ne znaju šta bi. dok oni izdaju tu seriju 4xx ati će već izdat seriju 6xxx. i ne, nisam mrzitelj nvidie (i sam koristim njihovu karticu s kojim sam zadovoljan) ali polako već jedu go*na s tim glupostima...
Ja jedva čekam hd5830, kome treba više
ako će cijena bit kao 5800 serija a performanse 30% bolje onda ću možda prodat svoju 5850

GF300 serija će biti ista kao i GF9000 serija sve sami rebrand samo što će ova sadržavati i G92 i G200 čipove i njihove slabije iteracije(GF9000 je imala kartice temeljene na G92 čipovima i njihovim slabijima iteracijama)
Ovo je zanimljivo GTX 400 nema ni svoju službenu stranicu, tj. ima ali piše da je grafička još uvijek u razvoju, pa nema puno detalja