FBI nadzire Android uređaje

poruka: 41
|
čitano: 8.517
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "FBI nadzire Android uređaje".
16 godina
FBI nadzire Android uređaje

Koliko li ljudi radi u FBI kad oni to sve imaju vremena pratit... {#}

Meni je teško pratit i ovaj forum koliko tema na dan bude.. {#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FBI nadzire Android uređaje
Cold Steel kaže...

Tko nije mafijaš, pedofil ili terorist, nema se što brinuti.

{#}

Dobra pljuca na slici uz tekst.

{#}

Tako je!!! I još ako ne čita nepoćudnu literaturu, ne surfa po nepoćudnim stranicama, ne govori ili ne misli ništa protiv političara, odnosno još bolje da uopće ne misli, ako se ne protivi GMO i ne uzgaja rajčicu iz domaćeg sjemena u vrtu, i ako plaća sve poreze i prireze i namete i tv pretplatu, ako ne pogleda bludno oskudno odjevenu ženu na poslu (mobbing), ako izvršava bez pogovora sve što mu šef kaže, ako ne da bombon djetetu u parku, ako.... , onda se nema što brinuti.

15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Koliko li ljudi radi u FBI kad oni to sve imaju vremena pratit... {#}

Meni je teško pratit i ovaj forum koliko tema na dan bude.. {#}

Jeli ti poznat pojam 'data mining'?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina

zato ja koristim WP

17 godina
neaktivan
Memphis kaže...

zato ja koristim WP

zato si sad "suspendiran" da se naucis pameti, kad uzmes mob s android-om dobiti ces ponovo pristup forumu... {#}

do tada.......{#}

{#}

12 godina
protjeran
Bilal kaže...

Vidim jos nisi otkrio onu korisnu stvar koju mozes uraditi sa tim cold steel, o kojoj sam ti govorio...

Pa kako nisam otkrio? Pa, ta američka firma ne krije za što su između ostalog korisni njihovi proizvodi.

{#}

Nisam ja terorist da se žrtvujem za vječni život u raju sa 12 djevica, ja pak vjerujem u drugačiju verziju raja.

Ali, morate znati da se svaki sustav mora štiti, kako od unutrašnjeg tako i od vanjskog neprijatelja. Pritom se žrtvuje privatnost, ali velim ako niste mafijaš, pedofil ili potencijalni terorist, nema te se čega bojati.

Zato ja lajkam USA.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 13:40 (Cold Steel).
15 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...
Bilal kaže...

Vidim jos nisi otkrio onu korisnu stvar koju mozes uraditi sa tim cold steel, o kojoj sam ti govorio...

Pa kako nisam otkrio? Pa, ta američka firma ne krije za što su između ostalog korisni njihovi proizvodi.

{#}

Nisam ja terorist da se žrtvujem za vječni život u raju sa 12 djevica, ja pak vjerujem u drugačiju verziju raja.

Ali, morate znati da se svaki sustav mora štiti, kako od unutrašnjeg tako i od vanjskog neprijatelja. Pritom se žrtvuje privatnost, ali velim ako niste mafijaš, pedofil ili potencijalni terorist, nema te se čega bojati.

Zato ja lajkam USA.

{#}

Ma kakvi,j**eš naciju koja pojedinca štiti od samoga sebe.I diktatori se štite od unutrašnjeg neprijatelja,a ne vidim baš da lajkaš kubu,sj. koreju,kinu...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
12 godina
protjeran

SAD nije diktatura, nego najveća demokracija na svijetu, te najslobodnija zemlja na planeti Zemlji. Tamo možeš biti gej, rasist, komunist, nacionalsocijalist, smiješ misliti štogod hoćeš, te raditi što god hoćeš dok to ne ugrožava slobodu drugoga.

Žišku?

SAD se mora štiti od svojih podlih građana, jer oni znaju nekad biti zločesti, te postavljati bombe svojim sugrađanima. A to nije po meni lijepo.

Ti misliš da je to lijepo?

World's Strongest, Sharpest Knives
13 godina
protjeran
Cold Steel kaže...

SAD nije diktatura, nego najveća demokracija na svijetu, te najslobodnija zemlja na planeti Zemlji. Tamo možeš biti gej, rasist, komunist, nacionalsocijalist, smiješ misliti štogod hoćeš, te raditi što god hoćeš dok to ne ugrožava slobodu drugoga.

Žišku?

SAD se mora štiti od svojih podlih građana, jer oni znaju nekad biti zločesti, te postavljati bombe svojim sugrađanima. A to nije po meni lijepo.

Demokracija koja se sastoji od dvije stranke, a obje financiraju glavesine velikih multinacionalnih kompanija. Rasist u SAD-u mozes biti, to je istina. Pa i dan danas je kod njih dosta izrazena rasna segregacija, necemo ni spominjati kakav su odnos prema crncima imali prije samo 40ak godina, a dobrim dijelom i dan danas.

Komunist ne mozes biti. Nikako: http://www.britishpathe.com/video/communist-leaders-arrested-by-fbi

Imas jos toga na netu, proguglaj.

Daleko od toga da SAD smatram losom drzavom, dapace. No nazvati ih 'najvecom' demokracijom na svijetu je smijurija. Kaskaju oni za 'pravim' demokracijama na veliko, no vidim da i dalje ekipa masovno pada na medijske propagande i hollywoodske filmove.

15 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Žišku?

Zapadna i sjeverna europa su po pitanju demokracije i slobode miljama ispred SAD-a.

Nije život u SAD-u onakvim kakvim ga prikazuje hollywood.Dapače hollywood debelo surađuje sa  vrhom NSA.

U biti jedina prava demokracija na svijetu je ona direktna po načelu organiziranog anarhizma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:52 (g12356).
13 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...
Bilal kaže...

{#}

Zato ja lajkam USA.

{#}

Mozes barem skratit jezik, pa time olaksati zivot onima oko tebe. Ili prste pa i nama olaksati...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice