Facebook lovi propuste

poruka: 10
|
čitano: 2.202
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook lovi propuste".
16 godina
neaktivan
Facebook lovi propuste

čuj od Turske do Poljske :D

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook lovi propuste
irmascher kaže...

čuj od Turske do Poljske :D

izgleda da ono što je nekad bio svijet od istoka do zapada je sad od turske do poljske... neće nam sad počet uvaljivat i poljske sapunice?

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts
17 godina
Facebook lovi propuste

Vjerovatno ni ne bi krenuli u borbu sa propustima da im annonymous grupa nije zaprjetila rušenjem stranica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Vjerovatno ni ne bi krenuli u borbu sa propustima da im annonymous grupa nije zaprjetila rušenjem stranica.

A oni ni nisu zaprijetili...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Facebook lovi propuste

ali, jel bi mi mogao netko objasniti, jer nisam dovoljno stručan za ovo pitanje - kako to da čak i nakon 6, 7 godina postojanja, još uvjek mogu postojati sigurnosni propusti? Razumio bih da se stalno unaprijeđuje brzina učitavanja, kvaliteta i optimiziranost, i razno razni featuri, ali, kako to da još uvijek može biti potreba za otkrivanjem propusta. 

Ja razumijem kako facebook radi, ali mi ne ulazi u glavu kako već nije sve otkriveno. 

42
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 19:20 (kakapo).

0 0 hvala 0
18 godina
Facebook lovi propuste

Meni nije jasno kako si ljudi dozvoljavaju za siću istraživati bugove kompaniji koja kao vrijedi milijune... Pa neka angažiraju stručnjake i pošteno plate. Ovako me Facebook podsjeća na balkanske firme. Mi bi sve za 5000kn.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Meni nije jasno kako si ljudi dozvoljavaju za siću istraživati bugove kompaniji koja kao vrijedi milijune... Pa neka angažiraju stručnjake i pošteno plate. Ovako me Facebook podsjeća na balkanske firme. Mi bi sve za 5000kn.

ima se, može se

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
odjavljen
Facebook lovi propuste

Potrošili su čak 40.000 dolara...

Ajme, to je par boca šampanjca manje za slijedeću rundu partijanja/orgijanja. Kao što je kolega gore već primjetio - da im je ozbiljno do posla platili bi prave stručnjake a ne da drkafuzeri kao vi i ja tražimo bugove.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Facebook lovi propuste

Hahahaha,

"no kroz ovaj program smo ostvarili suradnju s krugom novih ljudi širom svijeta, od Turske do Poljske, kojima je stalo do sigurnosti na internetu."

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Hahahaha,

"no kroz ovaj program smo ostvarili suradnju s krugom novih ljudi širom svijeta, od Turske do Poljske, kojima je stalo do sigurnosti na internetu."

Sve ovisi o gledištu. Zemlja nije ploča. Ako se uzme Turska - Japan - Poljska onda je to jako široko...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice