čuj od Turske do Poljske :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čuj od Turske do Poljske :D
izgleda da ono što je nekad bio svijet od istoka do zapada je sad od turske do poljske... neće nam sad počet uvaljivat i poljske sapunice?
Vjerovatno ni ne bi krenuli u borbu sa propustima da im annonymous grupa nije zaprjetila rušenjem stranica.
Vjerovatno ni ne bi krenuli u borbu sa propustima da im annonymous grupa nije zaprjetila rušenjem stranica.
A oni ni nisu zaprijetili...
ali, jel bi mi mogao netko objasniti, jer nisam dovoljno stručan za ovo pitanje - kako to da čak i nakon 6, 7 godina postojanja, još uvjek mogu postojati sigurnosni propusti? Razumio bih da se stalno unaprijeđuje brzina učitavanja, kvaliteta i optimiziranost, i razno razni featuri, ali, kako to da još uvijek može biti potreba za otkrivanjem propusta.
Ja razumijem kako facebook radi, ali mi ne ulazi u glavu kako već nije sve otkriveno.
Meni nije jasno kako si ljudi dozvoljavaju za siću istraživati bugove kompaniji koja kao vrijedi milijune... Pa neka angažiraju stručnjake i pošteno plate. Ovako me Facebook podsjeća na balkanske firme. Mi bi sve za 5000kn.
Meni nije jasno kako si ljudi dozvoljavaju za siću istraživati bugove kompaniji koja kao vrijedi milijune... Pa neka angažiraju stručnjake i pošteno plate. Ovako me Facebook podsjeća na balkanske firme. Mi bi sve za 5000kn.
ima se, može se
Potrošili su čak 40.000 dolara...
Ajme, to je par boca šampanjca manje za slijedeću rundu partijanja/orgijanja. Kao što je kolega gore već primjetio - da im je ozbiljno do posla platili bi prave stručnjake a ne da drkafuzeri kao vi i ja tražimo bugove.
Hahahaha,
"no kroz ovaj program smo ostvarili suradnju s krugom novih ljudi širom svijeta, od Turske do Poljske, kojima je stalo do sigurnosti na internetu."
Hahahaha,
"no kroz ovaj program smo ostvarili suradnju s krugom novih ljudi širom svijeta, od Turske do Poljske, kojima je stalo do sigurnosti na internetu."
Sve ovisi o gledištu. Zemlja nije ploča. Ako se uzme Turska - Japan - Poljska onda je to jako široko...