Facebook za iPad

poruka: 8
|
čitano: 1.508
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook za iPad".
18 godina
Facebook za iPad

Instalirao, za sada sve radi. Vidjet ćemo za par dana hoće li štimat.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Facebook za iPad
Malto kaže...

Instalirao, za sada sve radi. Vidjet ćemo za par dana hoće li štimat.

ima li mogucnost slanja slika u porukama?

instalirao jutros ali nisam isprobao. na ajfonu nema.

14 godina
protjeran
Facebook za iPad

vec sam nasao bug. imam logitech bezicnu tipkovnicu spojenu na ipad, i kada hocu komentirati u novoj aplikaciji dok mi je tipkovnica uparena s ipadom - nemam dugmeta "send" ... jednostavno fali na ekranu, dok ga kolega pored mene ima (ipad ali bez te tipkovnice) ...

colonello bastardo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Facebook za iPad
colonello_Bastardo kaže...

vec sam nasao bug. imam logitech bezicnu tipkovnicu spojenu na ipad, i kada hocu komentirati u novoj aplikaciji dok mi je tipkovnica uparena s ipadom - nemam dugmeta "send" ... jednostavno fali na ekranu, dok ga kolega pored mene ima (ipad ali bez te tipkovnice) ...

To je vjerojatno bug u samom iOS-u. Mi smo u firmi imali dosta problema s tipkovnicom i iPad-om. Dok je kolega radio na jednom vecem projektu za iPad izgubio je tjedan dana dok nije skuzio da mu bezicna tipkovnica u samom OS-u promjeni neke stvari, pa vjerojatno i tu makne send gumb {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
14 godina
neaktivan
Facebook za iPad

Da, i ja mislim da je problem u iOS-u ne u Facebook-ovoj aplikaciji. Ali eto, drago mi je da su i taj problem riješili.

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 12:45 (Sherminator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Facebook za iPad

It's About Time

antonio
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Facebook za iPad
Ok nadogradnja ali još uvijek ništa od multitakinga a ni od multiuploada fotografija.Čista sramota.

0 0 hvala 0
16 godina
Facebook za iPad
Sranje sa porukama. Oznaci mi u headeru da imam novu poruku, odem na messages i ne vidim ju tamo. Moram skrolati gore do starih poruka i povuci da mi ucita jos starih, pa onda skrolati dolje do najnovije koja se tek tad pojavi. Svaka cast cukerberg.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice