Ekstremni Sandy Bridge E

poruka: 121
|
čitano: 10.930
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ekstremni Sandy Bridge E".
16 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

ekstremna će biti i cijena...

Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekstremni Sandy Bridge E

ooo da, kao i uvijek kod intela, ali u zadnje vrijeme kako god okreneš bolji su od amd-a, pa kome lova nije problem...nema dileme ;)

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Super..opet novi chipset i socket...

nažalost

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ekstremni Sandy Bridge E

Buldozer če ga zošamarat ko beba zvečku,i cjenovno i po performansama!

hail to the king

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Moj PC  
4 19 hvala 0
17 godina
Re: Ekstremni Sandy Bridge E
roseman kaže...

hail to the king

cjenovno duplo jer nećeš morat kupovat matičnu za novi socket ako imas maticnu koja ce ga podrzavat a podrzavala je am3.....

ovako ko oće sa sandya na SBE morat ce novu maticnu uzimat

15 godina
neaktivan
roseman kaže...

hail to the king

mislim da nisi dobro procitao, procitaj jos jedanput...

15 godina
M_dipl. kaže...

Kome trebaju nadmoćni procesori, ići će s intelom, tko hoće best buy ići će na amd. Isto vrijedi i za odnos nvidie i amd-a kada govorimo o gpu-ovima.

Da imam novaca za kupiti bilo što, išao bih na intel/nvidia.

Samo što su kod amd/nvidia razlike malo manje što se tiče performansi u gornjem segmentu nego kod amd i intela.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Lol ovo će bit ekstremno fakat...tek sam sad vidio šta sve donosi....

buldi je sad stvarno upitan protiv ovog...

edit - ovo je bio sarkazam

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:35 (Mitch).

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Kome trebaju nadmoćni procesori, ići će s intelom, tko hoće best buy ići će na amd. Isto vrijedi i za odnos nvidie i amd-a kada govorimo o gpu-ovima.

AMD je već nekoliko puta u prošlosti imao nadmoćnije procesore od Intela dok su AMD i nVIDIA posve ravnopravni na tržištu desktop GPU-ova.

Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

@ATi

Stari moj, vidim kakav ti je nick na forumu i jasno mi je što mogu očekivati, ali daj ne trolaj. Cijene su jedno, ali sirova snaga je nešto drugo. Moraš stvarno biti slijep da ne priznaš te razlike.

Oprosti, ali ovdje jedino ti trollaš. Ako želiš argumentiranu raspravu, tu sam, ali ostavi se trolanja i komentiranja nickova.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
roseman kaže...

hail to the king

Mitch kaže...

Koji ste vi carevi majkemi...Lupate li ga lupate obojica.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
M_dipl. kaže...
roseman kaže...

hail to the king

{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Mitch kaže...

Koji ste vi carevi majkemi...Lupate li ga lupate obojica.

sarkazam FTW {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:35 (Mitch).
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

M_dipl. kaže...

Činjenica tko ima love na kraju će opet završiti na Intel+nVIDIA kombinacij kako trenutno stoje stvari. i7 2600k je bez konkurencije, a i GTX 580 je primjetno brža kartica od konkurencije (HD6970). Takvi će   ih vjerovatno povezati više i opet je stvar ista. AMD u svijetu procesora kasni tehnološki nekoliko godina iza Intela trenutno. Doslovno ako Bulldozer ne uspije vrlo, vrlo lako možemo očekivati preokret da ih netko drugi kupi ili vrlo jednostavno završe na burzi. Dok Intel ima resurse da u bilo kojem slučaju (Da i Bulldozer nadmaši njihovu ponudu) se izvuče bez prevelikih gubitaka.

Što se tiče neke "sirove snage"... Pa recimo da je to izašlo iz mode još dosta vremena. Daleko je najbitnije ponuditi proizvod koji nudi savršen omjer cijene i perfomansi, čak da je i malo sporiji od konkurencije on će bolje proći za kompaniju nego da kao nVIDIA gura politiku ogromnog i snažnog čipa na papiru. To je nekada palilo ali danas više manje stvar je koliko oba proizvođača uspiju optimizirati svoju arhitekturu i što bolje je pripremiti trenutnim uvjetima na tržištu i ono što igre danas traže a ne orijentirati se na neku daleko budućnost koja će stići tek za par godina.

Što se tiče neke kvalitete... Stvar je subjektivna, vjerovatno ću pokupiti hrpu TD (koji mi ionako niš ne znače) ali dokazana je praksa da je nVIDIA uvijek tijekom godina imala bolje, stabilnije, i na kraju krajeva bolje drivere. A to onda donese neki dojam da se rabi o "robusnijem" proizvodu što baš i nije točno, jer je to više stvar programera drivera nego kartice. Takav se jednostavno dojam dobije u radu sa nvidijom. A realno je stanje da ni njihova arhitektura nije baš nešto bolja od konkurencije i da toliki veliki čip i "masivnost" kartice i nemaju baš nekog učinka na kraju koliko bi trebali na papiru. ATi radi super posao u svijetu grafičkih kartica (u tehničkom smislu - arhitektura) ali su im driveri (sada sljedi burna reakcija na ovu riječ) - sranje.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

16 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ekstremni Sandy Bridge E

AMD nikad nije niti bio direktna konkurencija Intelu, jer je intelov udjel na tržištu gotovo 6 puta veći.

Zato si AMD ne može priuštiti NIKAKVU pogrešku kod bulldozera jer bi ga dovelo u vrlo, vrlo tešku situaciju.

Gamers don't die, they respawn! | Pritisni HVALA ako sam ti pomogao!

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
AMD u svijetu procesora kasni tehnološki nekoliko godina iza Intela trenutno

Tuzna cinjenica. AMD jednostavno nije dovoljno velik da bi mogao pratiti Intelov tempo. Ja bih vise od svega volio vidjeti izjednacavanje snaga i pad cijena. Tada ne bi bilo bitno koristis li Intel ili AMD jer bi razlike bile marginalne, a cijene niske.

Ranko Kukumar kaže...

ali dokazana je praksa da je nVIDIA uvijek tijekom godina imala bolje, stabilnije, i na kraju krajeva bolje drivere. A to onda donese neki dojam da se rabi o "robusnijem" proizvodu što baš i nije točno, jer je to više stvar programera drivera nego kartice. Takav se jednostavno dojam dobije u radu sa nvidijom. A realno je stanje da ni njihova arhitektura nije baš nešto bolja od konkurencije i da toliki veliki čip i "masivnost" kartice i nemaju baš nekog učinka na kraju koliko bi trebali na papiru. ATi radi super posao u svijetu grafičkih kartica (u tehničkom smislu - arhitektura) ali su im driveri (sada sljedi burna reakcija na ovu riječ) - sranje.

Potpis na svaku rijec. nVidia ima dobre hardwarease i dobre softwarease, dok ATI ima vrlo dobre hardwarease i koma softwarease. Volim misliti da ATI gura OpenSource drivere zato sto oni jednostavno vole FOSS, ali nesto mi govori da je u pitanju prebacivanje tog djela posla na OpenSource zajednicu kako bi se smanjila steta.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 13:54 (rustweaver).
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...

AMD nikad nije niti bio direktna konkurencija Intelu, jer je intelov udjel na tržištu gotovo 6 puta veći.

Zato si AMD ne može priuštiti NIKAKVU pogrešku kod bulldozera jer bi ga dovelo u vrlo, vrlo tešku situaciju.

Nema pravo na pogreške jer od 2006. godine nije ponudio ništa doslovno konkretno. Evo malo usporedba:

• U desktop svijetu njihovi Phenom II procesori su: a) Energetski Rastrošniji, b) Skuplji su za proizvodnju (Površina jednoga Phenoma II X4 je oko 258mm2 (Broj tranzistora = 758M) dok jedan Sandy Bridge sa 4 jezgre ima 216mm2 (995M) a da ne govorim o omjeru perfomansa - Satare ga uzduž i poprijeko. Tome Phenomu II X4 konkurira dvojezgreni Sandy Bridge sa svojih 131mm2 (384m)  površinom. Dakle, zaključak je jasan = Da bi AMD sa ovom arhitekturom konkurirao kolko tolko mora: a) Utrpati barem 2 više jezgara nego konkurencija, b) Površina će im biti duplo veća što automatski izliskuje veće troškove proizvodnje, c)Energetski su daleko korak iza, d) Tehnološki su korak iza (Sandy Bridge je uveo dosta novosti - Integrirana grafika, AVX instrukcije, itd. a oni nemaju ništa), dakle puno zaostaju u tom pogledu
  • Kasne jako u proizvodnom procesu. I dok konkurencija već gazi 32nm proizvodni proces već više od godinu dana oni će tek na jesen izgleda izdati prvi CPU u tom procesu. Prednosti nižeg proizvodnog procesa svi znaju i mislim da nema potrebe napominjati
  • Njihov broj tvornica (FAB-ova) je nekoliko puta na n-tu potenciju manji zbog čega i djelomično ovo sve razlog. 
  • Moraju prodavati daleko jeftinije procesore od konkurencije, ali njihov procesor je skuplji za proizvest. Što je vrlo, vrlo loše - Nešto što je nVIDIA imala nekada (isti problem). O usporedbama sa površinom ima sve pod točkom 1. 

Dakle, zaključak je da Bulldozer mora biti:

• Vrlo efikasan po pitanju perfomance per die size
  • Energetski umjeren
  • Perfomansama konkurentan barem i7 2600 modelima, a poželjno i brži od njih kako nebi kasnili kada se pojavi upravo SB Extreme.
  • Profitabilan za AMD - Da ima što bolju zaradu na njemu.

Ako ovo ne bude slučaj, bojim se da se ne piše dobro.

17 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Super su mi s tim novim socketima, svaki puta novi proc = kupnja nove matične. Šta nisu to nikako mogli bolje riješiti bem ih {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Cetvero-kanalna memorija ? :-O

Bas me interesira dal bude koja maticna s 8 RAM utora :) Vrlo vjerovatno...

Truth in engineering.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Super su mi s tim novim socketima, svaki puta novi proc = kupnja nove matične. Šta nisu to nikako mogli bolje riješiti bem ih {#}

A mogli su na 1155 to stavit {#}{#}

Gamers don't die, they respawn! | Pritisni HVALA ako sam ti pomogao!
17 godina
Batista kaže...

Cetvero-kanalna memorija ? :-O

Bas me interesira dal bude koja maticna s 8 RAM utora :) Vrlo vjerovatno...

u alienwareu m18x ima 8 ram ddr3 utora...

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Najlakši način za izbit dodatnu lovu iz džepova kupaca! :D

Svakom poklopcu lonac!
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Činjenica tko ima love na kraju će opet završiti na Intel+nVIDIA kombinacij kako trenutno stoje stvari. i7 2600k je bez konkurencije, a i GTX 580 je primjetno brža kartica od konkurencije (HD6970). Takvi će   ih vjerovatno povezati više i opet je stvar ista. AMD u svijetu procesora kasni tehnološki nekoliko godina iza Intela trenutno. Doslovno ako Bulldozer ne uspije vrlo, vrlo lako možemo očekivati preokret da ih netko drugi kupi ili vrlo jednostavno završe na burzi. Dok Intel ima resurse da u bilo kojem slučaju (Da i Bulldozer nadmaši njihovu ponudu) se izvuče bez prevelikih gubitaka.

Što se tiče neke "sirove snage"... Pa recimo da je to izašlo iz mode još dosta vremena. Daleko je najbitnije ponuditi proizvod koji nudi savršen omjer cijene i perfomansi, čak da je i malo sporiji od konkurencije on će bolje proći za kompaniju nego da kao nVIDIA gura politiku ogromnog i snažnog čipa na papiru. To je nekada palilo ali danas više manje stvar je koliko oba proizvođača uspiju optimizirati svoju arhitekturu i što bolje je pripremiti trenutnim uvjetima na tržištu i ono što igre danas traže a ne orijentirati se na neku daleko budućnost koja će stići tek za par godina.

Što se tiče neke kvalitete... Stvar je subjektivna, vjerovatno ću pokupiti hrpu TD (koji mi ionako niš ne znače) ali dokazana je praksa da je nVIDIA uvijek tijekom godina imala bolje, stabilnije, i na kraju krajeva bolje drivere. A to onda donese neki dojam da se rabi o "robusnijem" proizvodu što baš i nije točno, jer je to više stvar programera drivera nego kartice. Takav se jednostavno dojam dobije u radu sa nvidijom. A realno je stanje da ni njihova arhitektura nije baš nešto bolja od konkurencije i da toliki veliki čip i "masivnost" kartice i nemaju baš nekog učinka na kraju koliko bi trebali na papiru. ATi radi super posao u svijetu grafičkih kartica (u tehničkom smislu - arhitektura) ali su im driveri (sada sljedi burna reakcija na ovu riječ) - sranje.

Činjenica je da ATi (ne leži mi AMD u kontekstu grafičkih kartica) raste, a nvidia pada u tržištu. Iako je ATI već dugi niz godina konkurentan, pravi problemi za nvidiu počeli su s Fermijem. ATi je u vrijeme razvoja Fermi čipa bio više od pola godine bez konkurencije na tržištu GPU-ova te su jedini imali DX11 kompatibilne kartice vani u obliku serije 5000. Čak su se vodile rasprave o propadanju nvidije te se molilo Boga da nvidia uspije izdržati krizu kako bi na tržištu bilo konkurentnosti. Iako su se uspjeli donekle pribrati, opet nemaju profitabilan čip kako bi to oni željeli. Kao što reče: Daleko je najbitnije ponuditi proizvod koji nudi savršen omjer cijene i perfomansi, čak da je i malo sporiji od konkurencije on će bolje proći za kompaniju nego da kao nVIDIA gura politiku ogromnog i snažnog čipa na papiru. nvidia će sama sebe pokopat monolitnim čipovima. Njihovo vrijeme u poluvodičkoj industriji je odavno prošlo i svi su to naučili osim nvidie. ATI je naučio svoju lekciju sa 2000 serijom i tjera svoju politiku srednje velikog i rastrošnog čipa koji će pokrivati srednji tržišni segment, a uvijek ostaje lufta da se dva takva čipa ubace u dual GPU i pokriju highend segment. btw čini se da se povijest ponavlja. TSMC opet ima problema s nvidijinim čipovima i tranzicijom u 28nm node dok ATI, gle čuda, nema takovih problema.

Onaj tko ima para uzet će HD6990 ili višestruke SLI/CF konfiguracije. Općenito mi nisu jasne te spike o GTX580 i 15% bržoj kartici. Konkurencija je tu, ATI vrlo efikasno pokriva sve tržišne segmente i to je činjenica.

Kaj se tiče drivera, u zadnje 3 serije nisam imao baš nikakvih problema s istima. Ša god upalim ono radi besprijekorno. Ako bi neki novi naslov i pravi probleme fix stiže u roku odmah. Ne zanima me šta drugi misle i govore jer nitko ne može osporiti moje osobno iskustvo. Smatram da kod smravanja ili rastarta problem leži u defektnoj kartici, a ne softveru... ruku na srce i oni s nvidiama imaju identične probleme. Zlobnici bi se raspričali i o famoznom rikavanju kartica zbog drivera, ali ja nisam od takvih {#} Ali dobro, ajmo reći da se u jednu ruku slažem da je nvidia naprednija u softverskom segmentu, no to nije krucijalno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 14:45 (ATiGamer).
17 godina
Mitch kaže...

u alienwareu m18x ima 8 ram ddr3 utora...

Dobro, alienware m18x je rijedak kao i workstation koji imaju po 8 ram-utora...

Njih ne gledam kao obicne PC-e...

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan

ATiGamer kaže...

Onaj tko ima para uzet će HD6990 ili višestruke SLI/CF konfiguracije. Općenito mi nisu jasne te spike o GTX580 i 15% bržoj kartici. Konkurencija je tu, ATI vrlo efikasno pokriva sve tržišne segmente i to je činjenica.

Kratko i jasno GTX 580 je brža kartica a 6970 je konkurencija istoj bez obzira na ikakve cijene i tržišne predispozicije - 6970 je najjači single GPU od te tvrke i konkurira najjačem single gpu-u od konkurentske tvrtke.

ATiGamer kaže...

Kaj se tiče drivera, u zadnje 3 serije nisam imao baš nikakvih problema s istima. Ša god upalim ono radi besprijekorno. Ako bi neki novi naslov i pravi probleme fix stiže u roku odmah. Ne zanima me šta drugi misle i govore jer nitko ne može osporiti moje osobno iskustvo. Smatram da kod smravanja ili rastarta problem leži u defektnoj kartici, a ne softveru... ruku na srce i oni s nvidiama imaju identične probleme. Zlobnici bi se raspričali i o famoznom rikavanju kartica zbog drivera, ali ja nisam od takvih {#}

Nisi dovoljno iskusan, što ti ja tu mogu.

• Na zadnjih 6 revizija im ne radi drugi gpu kod HD 3870X2. Jeli u meni problem?
  • Na zadnjih par revizija (neznam točno) na HD 5670 se ne aktivira 3D Mod taktova već ostaju u   2D što rezultira lošim perfomansama. Jeli do mene što ja moram prčkati po registryu da bi sredio?
  • Dugo vremena su im treperile teksture u Anoo 1404 po izlasku na svim karticama u DX10 Modu. Jeli do mene opet?
  • Hrpetina bugova u multi gpu konfiguracijama - Sluzbeni forum pogledati
  • Problematično ponašanje u stotinama igara. Primjer: Spider man zadnji, Pa onaj neki WW2 shooter ne sječam se... Kako no se zvao? Aha, Saboteur. 
  • Svaka nova verzija = pogrošanje perfomansa u nekoj igri. STALKER je radio dosta dugo lošije nego sa 10.3 driverima (sve do 10.8 ili dalje su sredili tek), a DiRT 2 je toliko loše radio da je izgubio svu prednost u perfomansama nad konkurencijom i smiješno nvidia ga redovito šiša u tom testu. Isto do mene stvar?
  • Driveri na Linuxu su im KOMA totalna
  • Ne mogu podesiti AA u odredenoj igri, vec samo za sve ili ništa što mi smeta
  • Dugo im vremena nije radila 2D/3D regulacija okretaja ventilatora kada overclockam preko Overdrive-a. Dignem taktove i ventilator na 70% u 3D Modu, on cijelo vrijeme ko fem radi na tih 70% neovisno gdje. Tek nakon godinu dana rada (očito vrlo težak bug) je izišao driver koji to rješava
  • Čudni frame dropovi. Nikada se nezna u kojoj igri. 
  • Sa developerske strane ne mogu ništa reći ali čujem da je i tamo stanje još gore što se tiče takvih pogrešaka

Itd....

BTW: O AMD-ovom 28nm čipu nisam ništa čuo. Nije isto sigurno da će se pojaviti prije kraja godine. Svi imaju kolko-tolko problema sa prolaskom na novi proizvodni proces samo je pitanje koliko imaju problema.

15 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Zadnji intel extreme je koštao 10 k kuna i ploča za njega 3 k kuna. Broj korisnika sa ovoga Bug foruma koji si to mogu priuštiti je 0, 000000000000001 % i mogu samo sliniti nad peformansama istoga, zajedno samnom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Zadnji intel extreme je koštao 10 k kuna i ploča za njega 3 k kuna. Broj korisnika sa ovoga Bug foruma koji si to mogu priuštiti je 0, 000000000000001 % i mogu samo sliniti nad peformansama istoga, zajedno samnom.

Zadnji Intel Extreme je bio i7 990X. Košta je skupo, alli ploča je se mogla nabaviti upola za toliko koliko si napisao.

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Strašno je kak neki uopšte ne čitaju, ili čitaju polovično, ili pak naprosto neznaju čitati.

Dakle daj ti nama neukima(a mogao bi i Intelu) objasniti kako bi ti Procesor sa četverokanalnim memorijskim kontrolerom stavio na ploču za trokanalne.

Ukratko čak i da su ostavili isti socket nova ploča za te procesore bi ionako bila potrebna.

I'll be back
15 godina
Ekstremni Sandy Bridge E

Plus posebna 3 kanalna memorija, ploča koja išta valja zadnja revizija je bila oko 3 k kuna, to ako stavljaš u kučište od 20 kuna neznam što to uopče kupuješ? Napajanje opet više nego skupo za stabilno OC anje, pa uz to poštena grafička, 2 ili 3. O monitoru od 27, ili 30" ili 3do 6 komada složenih  22 - 24"da ne pričam.

Za takve konfiguracije je taj procesor predviđen ili za profesionalnu upotrebu. Ne za hrpu trolera koji živote provode na forumima vrteči celerone.

Pretpostavljam da si ti jedan od budučih korisnika tog procesora koji če ga i znati iskoristiti za išta drugo od suludog oc anja i pokazivanja rezultata na nekim stranicama di par  dripaca koji su opljačkali starce pokazuju rezultate OC anja kompa koji može jedino u tom stanju zavrtjeti neki test a nemože zavrtjet ništa drugo da se ne sruši u 0.1 ns, gdje se dokazuje tko ima večeg. , tj substitucija za nešto drugo u životu?

Kao što rekoh, vrlo velika večina NAS, o tome samo slinimo čitajuči takve vijesti. A raspravljati suvislo o tome što je bolje i koji je bolji, samo je nadmudrivanje što je tko proćitao sa kojeg foruma i misli da je više u pravu od drugoga. Ja osobno da dam za komp za igranje 30 k kuna, dok je ovakva situacija u zemlji pogotovo kaj nas pola neče ni za plačati FS/RS/MU servise više neče imati kada uđemo u EU, smatram to totalnim kretenluk.. .

Cijene AMD ovih uzdanica i Intelovih trenutnih K procesora su još prihvatljive za nas, ostalo = mokri snovi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Plus posebna 3 kanalna memorija, ploča koja išta valja zadnja revizija je bila oko 3 k kuna, to ako stavljaš u kučište od 20 kuna neznam što to uopče kupuješ? Napajanje opet više nego skupo za stabilno OC anje, pa uz to poštena grafička, 2 ili 3. O monitoru od 27, ili 30" ili 3do 6 komada složenih  22 - 24"da ne pričam.

Za takve konfiguracije je taj procesor predviđen ili za profesionalnu upotrebu. Ne za hrpu trolera koji živote provode na forumima vrteči celerone.

Pretpostavljam da si ti jedan od budučih korisnika tog procesora koji če ga i znati iskoristiti za išta drugo od suludog oc anja i pokazivanja rezultata na nekim stranicama di par  dripaca koji su opljačkali starce pokazuju rezultate OC anja kompa koji može jedino u tom stanju zavrtjeti neki test a nemože zavrtjet ništa drugo da se ne sruši u 0.1 ns, gdje se dokazuje tko ima večeg. , tj substitucija za nešto drugo u životu?

Kao što rekoh, vrlo velika večina NAS, o tome samo slinimo čitajuči takve vijesti. A raspravljati suvislo o tome što je bolje i koji je bolji, samo je nadmudrivanje što je tko proćitao sa kojeg foruma i misli da je više u pravu od drugoga. Ja osobno da dam za komp za igranje 30 k kuna, dok je ovakva situacija u zemlji pogotovo kaj nas pola neče ni za plačati FS/RS/MU servise više neče imati kada uđemo u EU, smatram to totalnim kretenluk.. .

Cijene AMD ovih uzdanica i Intelovih trenutnih K procesora su još prihvatljive za nas, ostalo = mokri snovi.

Eto opet dokaz da se ima problema sa čitanjem. Nađi u mojem postu(nije uređivan) di sam ja spomenuo cijenu, korisnost i potrebnost tog procesora.

Ja sam samo postavio pitanje: Kako bi na ploču predviđenu za trokanalni režim rada memorije, stavio procesor predviđen za četverokanalni režim rada memorije?

A tko će ga uzeti i za šta će ga uzeti iskreno baš me zaboli dupe. Ako neko ima para(bilo on sam ili roditelji) i ako želi neka uzme, to je čisto njegova hebena stvar.

I da BTW ako ti je suvislo raspravljati zašto se javljaš?

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 15:38 (microman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice