naravno da će biti eksplozija ako su cjene prihvatljive
a ne 100kb = 100 kuna pa ti onda očekuj da će netko koristiti mobilini internet
naravno da će biti eksplozija ako su cjene prihvatljive
a ne 100kb = 100 kuna pa ti onda očekuj da će netko koristiti mobilini internet
znam da dobiješ
ja sam karikirao i govorio kakvo je stanje bilo prije
a i sada ako nisi pretplatnik i ako slučajno potegneš na internet a nemaš neku internet tarifu vidjet ćeš koliko će ti naplatiti
Standardna cijena u BiH za prepaid korisnike sve tri mreže je 0,15 KM/100 kB, odnosno u kunama 0,55 kn. Postoje tarifne opcije pa izađe i jeftinije, ali ako je u Hrvatskoj cijena 100 kn za 100 kB onda je to znatno skuplje nego ovdje.
ma nije 100kn za 100kb to sam bio sarkastičan pa sam dao takvu cjenu ali skupi su
evo sa t-mobile cjene
Prijenos 1 MB u nacionalnom prometu* 1,00 kn
Prijenos 100 kB podataka u roamingu** 6,00 kn
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp
Standardna cijena u BiH za prepaid korisnike sve tri mreže je 0,15 KM/100 kB, odnosno u kunama 0,55 kn. Postoje tarifne opcije pa izađe i jeftinije, ali ako je u Hrvatskoj cijena 100 kn za 100 kB onda je to znatno skuplje nego ovdje.
oni su bar petoduplo jeftiniji nego mi u BiH :)
kod nas m:tel ne nudi nikakve pakete,jer nema konkurencije, i moze ovako da nam uzima pare 
Malo puno nerealne procjene...jel
još malo pa će izmisliti torennt klijent za mobitele,uključiš ga u struju i ostaviš da skida cijelu noć
torrent klijenti postoje odavno i za symbian i wm, a kako ansha kaze ocito i za iphone
Po svim ovim nabrojanim cijenama t-mobile još ispada najjeftiniji za povremeno surfanje mobom bez pretplate. Cijena paketa od 100mb je 20kn, što je u odnosu na ostale još donekle ok (mislim naravno uspoređujući s ostalima u RH, neznam jedino jel tele2 jeftiniji)
Kada dobijemo neograničen surf za 100kn onda ćemo masovno koristiti mobilni internet?