2000 dolara?
hmmmmm
kupujem :)
2000 dolara?
hmmmmm
Jesu li ovo na zadnjoj slici horizontalno poredana "obicna" PC kucista?
mogli su ormar malo lijepše složit
2000 dolara?
hmmmmm
x2 
Samo neznam koliko smo mi udaljeni svjetlosnih godina od takve brzine interneta da bi mogli koristiti ovakav stroj za po doma...
Mislim ono koje su šanse da će uskoro kuće dakle van centra gradova imat linkove od 1 Gbit na više... za takvo nešto nama treba još doslovno 20 godina, nema šanse prije nikako.
Samo neznam koliko smo mi udaljeni svjetlosnih godina od takve brzine interneta da bi mogli koristiti ovakav stroj za po doma...
Mislim ono koje su šanse da će uskoro kuće dakle van centra gradova imat linkove od 1 Gbit na više... za takvo nešto nama treba još doslovno 20 godina, nema šanse prije nikako.
Slazem se, ali ovo nije za kucne korisnike nego za velike firme koje imaju brzu vezu.
al za 2000 dolara to kupim i preprodam kladim se za red velicine skuplje :)))))))))))))
pa nek ga koriste kaxe spada :)