DVR za profesionalce

poruka: 7
|
čitano: 1.162
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DVR za profesionalce".
18 godina
protjeran
DVR za profesionalce

2000 dolara?

hmmmmm

kupujem :)

zelim,hocu,mogu al neam koga

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DVR za profesionalce

Jesu li ovo na zadnjoj slici horizontalno poredana "obicna" PC kucista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVR za profesionalce

mogli su ormar malo lijepše složit

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: DVR za profesionalce
lepi kaže...

2000 dolara?

hmmmmm

kupujem :)

x2 Cool

18 godina

Samo neznam koliko smo mi udaljeni svjetlosnih godina od takve brzine interneta da bi mogli koristiti ovakav stroj za po doma...

Mislim ono koje su šanse da će uskoro kuće dakle van centra gradova imat linkove od 1 Gbit na više... za takvo nešto nama treba još doslovno 20 godina, nema šanse prije nikako.

17 godina
neaktivan
makopos kaže...

Samo neznam koliko smo mi udaljeni svjetlosnih godina od takve brzine interneta da bi mogli koristiti ovakav stroj za po doma...

Mislim ono koje su šanse da će uskoro kuće dakle van centra gradova imat linkove od 1 Gbit na više... za takvo nešto nama treba još doslovno 20 godina, nema šanse prije nikako.

Slazem se, ali ovo nije za kucne korisnike nego za velike firme koje imaju brzu vezu.

Set condition one throughout the forum
18 godina
protjeran
makopos kaže...

al za 2000 dolara to kupim i preprodam kladim se za red velicine skuplje :)))))))))))))

pa nek ga koriste kaxe spada :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice