tata kupi mi to da mogu napokoni krizu na ultra high vrtit i to na hd monitoru sa 100fps-a

tata kupi mi to da mogu napokoni krizu na ultra high vrtit i to na hd monitoru sa 100fps-a

opa, ovo ce vrtit krajzis na very high sa 16x AA
zvuči obečavajuče. al kolko je veelika, oče li to stat u moju kutiju
nVidia je ponovo na vrhu..
Zanima me ATi jev odgovor na to
zvuči obečavajuče. al kolko je veelika, oče li to stat u moju kutiju
e kad bi ovo ostvarili
san na nVidia ljubimce (JA)
Koja plesčurina Ati-ju, vidjet će mo imali Ati muda za uzvratit....
Već onako bez hladnjaka izgleda pre hebeno, pogotovo s crnim pcb-om.
el zna ko mozda di mogu naci manual za ms-6541 ver:1,0

Sad bi volio reć: "A rekao sam vam..."
LOL
Bit će vraga duplo brže, kao što su rekli da će gtx280 duplo brži biti od 8800 ultre.
Vidi se da će imat punooo memorije i da je čip ogroman naprema sićušnom rv770 čipu.
WOW 500 shadera, a ati već ima 800, a sada preko 1000(2000) na rv800(rv870).
A ništa isto se nadam niskim cijenama da što bolje upiknem za manje para, i nije me briga dali će to biti nvidia ili ati (mala prednost ati-u zbog crossfire matične).
Da napomenem kartice su tek 4-6mj od izlaska,a prva 40nanometarska kartica izlazi sutra.
i takon svi kupujete prejaka napajanja bar ces ga iskoristit kako triba a mos mislit kako neko ko daje par ijada kuna za grafiku gleda kolko tros struje, to su samo marketinske price, dodje mali mulac sa cacon u ducan, caca izvadi 500 ojra de mi sinu najboju karticu, prodavacica dobri sisa pita os crvenu ili zelenu, mali uze crvenu jer misli da ce se susida napalit na to ka vidi, e, to van je to, ovi ca gledaju svaki tehnicki djava od kartice cine 2% musterija tako daproizvodjace cisto zaboli za neki test na nekon gikportalu
a ova jos nije izasla takon da mogu srat kolo oce u envidiji dok ne izbace to na trziste
Ja gledam kako kupiti 4870 sa 1 gb memorije a oni su vec za 3 generacije isprid....no to je dobro...
Ste primjetili novost ?
Ste primjetili novost ?
Pametni neće obratit pažnju na nju kad će koštat poput nekog dobrog laptopa.
Vjerojatno mocna (ili najmocnija) kartica koja ce kostat, ko svetog petra kajgana.
Ali ni Ati nece samo stajati sa strane
Točno tako, Ati neće stajati sa strane. Zar vi mislite da oni ne mogu proizvesti puno bolje stvari od ovoga, ali gdje je tu njima dugoročna korist? Najbolje im je svakih nekoliko mjeseci predstaviti nešto novo što je unaprijeđeno za ~20% (generaliziram). To je sva mudrost, tako je sa svim. Komentari tipa "Vauuu, šta če sad Ati?" su smješni.
ATi me ugodno iznenadio sa 4800 seriom kartica, nadam se da će tako biti i sa 5800. Po ovim specifikacijama ne izgleda loše 300 serija, ali ipak bi volio da ATi još jednom pokaže nvidi kako i on može.
ma ati se niti netreba borit za sam vrh jer su u nižim segmentima bolji od nvidije bar po onom najvažnijem cijenom
ma ati se niti netreba borit za sam vrh jer su u nižim segmentima bolji od nvidije bar po onom najvažnijem cijenom
Mogu slobdno pitati nesto praim malo ovaj forum tu ko da svi ljudi rade u AMD/Ati, boze drag debilizmu i balavurdiji.
Tresle se planine,rodio se miš.Tako i sa ovom karticom.Normalno da su nasrali svakakvih hi-tech buzzvorda kao ultra32 pipeline sa 500 shadera za ultimativne performanse,SMRND,MIMD da bi se svi napalili,a na kraju truć,tuć ploć.Sit sam ja vise njihovih revolucija i revolucionarnih proizvoda.I ne treba mi 100 frejmova u Crysisu,kad sam ga presao prije 2 godine.Kad realno razmislim nema te igre za koju bi mi trebala ova kartica