Društvance na okupu

poruka: 10
|
čitano: 2.090
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Društvance na okupu".
18 godina
neaktivan
Društvance na okupu

Svaka čast onome tko se sjetio napraviti ovakvu 'usporedbu'...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Društvance na okupu

Sijedi još izgleda najrealnije.

scientia est potentia

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Društvance na okupu

Moram priznat da izgledaju malo creepy:)

Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

0 0 hvala 0
17 godina
Društvance na okupu

0 0 hvala 0
18 godina
Društvance na okupu

Što će nam čovjekoliki androidi?

Osim što će nekima služiti za morbidne usluge, ja bih radije da mi eventualna posluga/ispomoć liči na Arniev T800.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Društvance na okupu

I meni izgleda bolesno. I nemogu da nevidim aplikaciju istih u sex industriji i u rudnicima, naftnim platformama itd. Stvarnost postaje SF. Jeeeee. Jedva ćema AI koji će pravit tehnološke inovacije, računala i robote druge generacije... Stravićno!!

MIKROBLOG: Nakon dugo vremena, sretnem jednog frenda i pitam: "Di se krećeš na internetu" ?! ...wt

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Društvance na okupu

U zadnje vrijeme svako malo neki novi likovi, koji previse slice na sve nas... Uffff! Kako nas je sve netko poceo pripremati za (vrlo skoru) buducnost!!! Oni "vojni" roboti, sad ovi "civilni", uskoro ce netko napraviti djete i onda ce se svi samo veseliti i popusiti pricu 100%! I onda smo gotovi...

davor07

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Društvance na okupu
wyks kaže...

Što će nam čovjekoliki androidi?

Osim što će nekima služiti za morbidne usluge, ja bih radije da mi eventualna posluga/ispomoć liči na Arniev T800.

A T800 kao ne sliči na čovjeka? {#}

16 godina
neaktivan
Društvance na okupu

Ma nema do CK2 robota

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Društvance na okupu

Mehh, ne vidim smisao ovih igračkica...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice