Dostupan Safari 4.0.5

poruka: 7
|
čitano: 1.784
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Safari 4.0.5".
16 godina
Dostupan Safari 4.0.5

Skinuo prije pola sata update. Mogu reci da je osjetno brzi, nije nesto ekstremno ali sveukupno radi bolje neg prije. Jedino je jos uviijek ostao bug da ako otvorim nakon neke stranice Google i povecam Safari na full screen, onda se Google-ova stranica pokaze samo na pola ekrana. Nist strasno poslije se vrati sve u normalu ali jedan od bugova koji je ostao. 

Inace presao sam sa Firefoxa na Chrome koji je superbrz pa na Safari,jednostavno Safari mi se vise dopada a i po brzini nije daleko od Chromea...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan Safari 4.0.5

Pre koje veče sam skinuo sve poslednje verzije browsera (sem IE) .

I mogu reći da mi je Safari jedan od najdosadnijih browsera.

Totalno monoton.

Jedino me Top Sites privlačilo, ostalo ništa.

Brz jeste.

Ipak, Lija je Lija.Cool

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

4 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Safari 4.0.5

Ja ne osjecam bas neke promjene... Izlanuo se

Meni je safari odlican jer je jednostavan, pregledan, ugodan oku i ima taj fenomenalan top sites.

Jos se dvoumim da li da njega stavim za default browser ili Chrome.

Chrome mi ima malo jadan speed dial (top sites) i to je jedino sto me sprijecava jer mi je to jako vazno.

U svemu ostalome mi je Chrome ili jednak ili bolji.

Trenutno je ipak Safari default. :P

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dostupan Safari 4.0.5

Koliko sam primjetio nova revizija Safarija ispravlja greske u prikazu color profila unutar web stranica, sa ovom revizijom web stranice se ispravno prikazuju. Naime sa proslom revizijom 4.0.4 safari je krivo interpretirao boje, kontrast na nekim web stranicama, prikazivao je pretamne, presvijetle i neprecizne boje. 

Imamo Hrvatsku...u Banani...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dostupan Safari 4.0.5
Prvi put sam probao safari, ništa posebno, previše mi je "minimalano sučelje"
Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan Safari 4.0.5

zasto kod safaria kad se ide na facebook i svaki put kad primim na chatu poruku dolazi neki MIME error nasao sam rjesenje da iskljucim zvuk i to nece dolazit ali zvuk mi treba..kako to drukcije rijesit??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Safari 4.0.5
Postavi sliku da vidimo,btw osjetni pomak u prikazu stranica je vidljiv.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice