Dopisivanje i dozivanje na Fejsu

poruka: 18
|
čitano: 4.716
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dopisivanje i dozivanje na Fejsu".
17 godina
neaktivan

Ovaj dio mi nije jasan:

"Ukoliko netko od vaših prijatelja na Facebooku nema Facebook Messenger na Appleovom gadgetu pri ruci, a koristi ga inače, pozivanjem će dobiti link na Flash web stranicu preko koje možete komunicirati."

Može li malo pojašnjenje?

Otvorit će Flash web stranicu na iOSu (koji nema Flash)?

Ili se to odnosi na PC-je?

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dopisivanje i dozivanje na Fejsu

Da, odnosi se na PC!

Malo se seprtljavo napisano :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 21:32 (danchz).
15 godina
neaktivan

a ovaj drugi mnora imati nuzno taj fb messenger, ili?

BFBC2: Drugar
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

"Umjesto da s frendačima  s Fejsa komunicirate ofucalim tekstualnim porukama..."

WTF?!!?! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 21:52 (Red_Guy).
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uskoro ocekujem aplikaciju na androidu

besplatnu naravno

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Ovaj dio mi nije jasan:

"Ukoliko netko od vaših prijatelja na Facebooku nema Facebook Messenger na Appleovom gadgetu pri ruci, a koristi ga inače, pozivanjem će dobiti link na Flash web stranicu preko koje možete komunicirati."

Facebook Messenger klijent namijenjen je isključivo Appleovim uređajima, ali ako takav nemate pri ruci i imate korisnički račun Facebooka te ste prijavljeni na Facebook chat (na primjer na PC-u), može vam se poslati link na Flash inačicu čim vas osoba s Facebook Messengerom pozove. Klik otvara Flash razgovor.

Red_Guy kaže...

"Umjesto da s frendačima  s Fejsa komunicirate ofucalim tekstualnim porukama..."

WTF?!!?! :)

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Šef kaže...

Ovaj dio mi nije jasan:

Facebook Messenger klijent namijenjen je isključivo Appleovim uređajima, ali ako takav nemate pri ruci i imate korisnički račun Facebooka te ste prijavljeni na Facebook chat (na primjer na PC-u), može vam se poslati link na Flash inačicu čim vas osoba s Facebook Messengerom pozove. Klik otvara Flash razgovor.

Ma, samo je malo bilo nejasno napisano.  {#}

Eh, sad me zanima što bi bilo da sam na Androidu na Facebook stranici i ulogiran u chat? {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
protjeran

Gaybook.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...
Eh, sad me zanima što bi bilo da sam na Androidu na Facebook stranici i ulogiran u chat? {#}

To bi trebalo probati. Baš hoću pa ti javim. - Čini se da na Android FB aplikaciji nema chata kao ni na osnovnom pregledniku i Operi Mini.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 23:28 (Tonči).
18 godina
neaktivan

ako je to samo za iOS zanima me cime bi me uvjerili da je bolja solucija platit 3 dolara za add-in kojeg mogu koristit samo izmedju dva iOSa  (sve ostalo je tripper varijanta.. stream na flash?! yuck!!) nego instalirat skype potpuno besplatno, koristit ga između svih mogucih platforma i jos k tome ne platit ni lipe. bullshit.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ako je to samo za iOS zanima me cime bi me uvjerili da je bolja solucija platit 3 dolara za add-in kojeg mogu koristit samo izmedju dva iOSa  (sve ostalo je tripper varijanta.. stream na flash?! yuck!!) nego instalirat skype potpuno besplatno, koristit ga između svih mogucih platforma i jos k tome ne platit ni lipe. bullshit.

ali to je

18 godina
neaktivan
bubbach kaže...

Ovo sam prvo pomislio.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Šef kaže...

To bi trebalo probati. Baš hoću pa ti javim. -  Čini se da na Android FB aplikaciji nema chata kao ni na osnovnom pregledniku i Operi Mini.

Kako nema???

FB aplikaciju update-aj na zadnju, i vidjet ćeš chat. Ako baš ne možeš, ima eBuddy ili koji drugi FB chat na Marketu...

Koji mobitel imaš? Odeš na facebook stranicu, otvoriš Facebook Full Site i bit će ti tamo i chat, malo loše postavljen, ali tamo je i može se koristiti. A ako želiš da se stalno otvara FB Full Site, onda u Settings (od Browsera - Dolphin HD, stock browser,...) promijeni User Agent na Desktop.  {#}

Sad probaj... :)

18 godina
neaktivan
apoteka kaže...

ali to je

ne mijesaj apple u to. jobs nema s tim niss.. ovo je third party add-in za facebook koji se prodaje u appstoreu jednako kao i milijun drugih aplikacija. u krajnjoj liniji jednako kao i skype.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
neaktivan
Dobra stvarcica, ali kao i za svd ostalo jos uvijek ne razumijem zasto takvi appovi kasne za android os. Npr. i skype na androidu je koma tj. ne podrzava video pozive. S obzirom na rasprostranjenost (ukupno vise uredjaja je na androidu) jos uvijek je trend da su appovi bolji i prije izlaze na ios-u nego na androidu.
15 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ne mijesaj apple u to. jobs nema s tim niss.. ovo je third party add-in za facebook koji se prodaje u appstoreu jednako kao i milijun drugih aplikacija. u krajnjoj liniji jednako kao i skype.

pitao si zasto platiti nesto ako mozes dobiti isto besplatno

to je vrlo cesto pitanje na ios-u

18 godina
neaktivan

Osim Skype za video pozive postoji još i tango.me.

Navodno radi na svim platformama.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
apoteka kaže...
bubbach kaže...

pitao si zasto platiti nesto ako mozes dobiti isto besplatno

to je vrlo cesto pitanje na ios-u

to je vrlo cesto pitanje u zivotu. {#}

ako te iOS potaknuo na taj nacin razmisljanja, onda jobsu mozes bit samo zahvalan! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice