Dobra prodaja Galaxyja S

poruka: 35
|
čitano: 8.938
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobra prodaja Galaxyja S".
15 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

Dobar mobitel jedini koji bi se mogao  nazvati iphone prava konkurencija

2 5 hvala 0
18 godina
RE: Dobra prodaja Galaxyja S
Pelkom kaže...

Još da nije plastičan,da nema lag,da nema problema s gps i da je baterija kao na iphoneu 4 onda bih bio prava konkurencija.

16 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

ma konkurira on još kako..pogledaj samo cijenu 

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

nikad mi samsung nije bio drag, više je šminkerski nekako..

tako mi je i s ovim modelom. mogao bih se diviti jedino ekranu a ostatak uređaja ne bih htio istraživati bez obzira na android..

al dobro je da je konkurentan

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Dobra prodaja Galaxyja S

ove koke su u japanu najveći komadi, omg

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 11:22 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

još da je to japan.. {#}

japan ipak ima malo bolje ženske.. spoji to sa njihovom morbidnošću znaš-već-gdje i eto ti jackpot {#}

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Pelkom kaže...

Još da nije plastičan,da nema lag,da nema problema s gps i da je baterija kao na iphoneu 4 onda bih bio prava konkurencija.

kakav lag, sve je fluidno potpuno...

baterija traje vise nego u vecini smartphonea

gps works like a charm...

ne baljezgaj gluposti ako ga nisi probao...

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
18 godina
Nekad je a nekad nije fluidno pogledaj malo recenzije isprobao sam ga ali sam na kraju uzeo iphone 4 koji ima bolji ekran po svemu ali je manji to mi najviše smeta.
Baterija jest bolja nek kod desirea ali je loša uspoređujući je s iphonom 4 valjda jer koriste isti proc a ovaj humminbird koji je u nexus s kak se već zove je isti arm cortex kakav je u ip4 i galaxyu ali je to google objavio najbrži proc što to nije marketing?
Gps nisam probao ali ima toga dosta na netu i ti nisi sprobao gps na iphonu 4 koji je muđu najbržima kad je gps van moba(nije u kučištu).
A za plastiku i loši materijal to je istina imao sam ga u ruci daj probaj htc desire hd ili iphona da vidiš što je prava izrada.
18 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

iphone ima lošiji ekran u svakom pogledu. cijela ta retina spika je za debile. HW na galaxiju je trenutno najjače što se na tržištu da kupiti, a sw lagovi su ispeglani u novim revizijama i još bolje u custom romovima. iphone 4 je porez na budale.

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
protjeran
funat kaže...

iphone ima lošiji ekran u svakom pogledu. cijela ta retina spika je za debile. HW na galaxiju je trenutno najjače što se na tržištu da kupiti, a sw lagovi su ispeglani u novim revizijama i još bolje u custom romovima. iphone 4 je porez na budale.

ajde ponavljaj to na glas par dana pa mozda i postane istina, ili mozda ako dovoljno puta na forumu to napises?

18 godina
funat kaže...

Daj prije sprobaj mob ili pogledaj recenzije pa onda sudi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 13:48 (jpelko2).
18 godina
jpelko2 kaže...
funat kaže...

Dupli postovi jel mogu moderatori ovih zadnje dvije porukei izbrisat?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 13:51 (jpelko2).
18 godina
jpelko2 kaže...
jpelko2 kaže...
funat kaže...

Daj prije sporbaj mob ili pogledaj recenzije pa onda sudi!

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Nekad je a nekad nije fluidno pogledaj malo recenzije isprobao sam ga ali sam na kraju uzeo iphone 4 koji ima bolji ekran po svemu ali je manji to mi najviše smeta.
Baterija jest bolja nek kod desirea ali je loša uspoređujući je s iphonom 4 valjda jer koriste isti proc a ovaj humminbird koji je u nexus s kak se već zove je isti arm cortex kakav je u ip4 i galaxyu ali je to google objavio najbrži proc što to nije marketing?
Gps nisam probao ali ima toga dosta na netu i ti nisi sprobao gps na iphonu 4 koji je muđu najbržima kad je gps van moba(nije u kučištu).
A za plastiku i loši materijal to je istina imao sam ga u ruci daj probaj htc desire hd ili iphona da vidiš što je prava izrada.

istina, plastika je losa, ali po mom misljenju galaxy s ima bolji ekran, ekran je super amoled, boje su najbolje od svih mobitela, a sunce mu nesmeta nimalo...

jedino su pikseli veci, ali idalje tako mali da ih neces vidjeti osim ako mobitel ne stavis na 1cm od oka...

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina

ma prevelik je za mobitel,mogao bi proći prije kao neki mini tablet,inače svi ti novi pametni mobiteli su preveliki osim iphone 4

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
:)) presmijesno. Evo imam vec skoro pola god. oba moba i ne znam niti jednu stvar po cemu je ekran na galaxyu bolji osim stoje veci, a i to je upitno dal je bolje. Pixeli se itekako vide, osobito na textu, ikonama i grafici u sistemu kad je podloga jako kontrastna iliti crna. Kad su slike onda je ok. Pod jakim suncem se na galaxyu nista ne vidi, koma, a na staklu se puno vise vide prstu, ostaju tragovi. Retina je tako fina da je slika glatka, gotovo plasticna kod grafika. U slikama je galaxy nesto tamniji, kontrastniji, ali ukupno nikako bolji, dapace u ukupnom prikazu ih niti ne zelim uspoređivat. To su cinjenice i retina nije trik ili izmisljotina vec je jako dobra. A to sa fluidnoscu. Onaj tko nije dulje koristio ip4 i ios ne zna st to znaci biti fluidan. Dovoljno je da se proscrolla gore-dolje po imeniku, rest my case! Ip4 nije sminka, ip3 mi je cak bio vise "pimp", pa i galaxy je sa tom plastikom i velikim ekranom, a ip4 zbilja djeluje ozbiljnije, naoko kvalitetnije, finije. I kad ga drzis u ruci bez da ga se gleda djeluje ozbiljnije, bolje. Samsung je plastican i djeluje mekano, savija mu plastika na stisak, ne djeluje kompaktno i cvrsto. Oba moba su super i oba me dobro sluze, ali ip4 je veca sminka i fora jer je jos uvijek bolji i dorađeniji proizvod. Amen!
18 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

retina ne postoji - to je marketinško ime za tft s finijom rezom. ifanboyi su kao i svi fanboyi podloži sugestijama. iphone 4 mi ima kolega na poslu i telefon je jako dobar - no nije klasa galaxy s.

Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
kakav lag, sve je fluidno potpuno...

baterija traje vise nego u vecini smartphonea

gps works like a charm...

ne baljezgaj gluposti ako ga nisi probao...

Fluidno je, ekran fantazija. Međutim, međutim, telefon je glup do bola, a GPS je kurccccchina u odnosu na ajfon. Nokiu da ne spominjem.

16 godina
neaktivan
gps nisam iskusavao osobno, no frendov stari ga koristi skoro svakodnevno, i nikada ga nije iznevjerio...
a kamera ja (pri svjetlu) nesto carobno, na takvom ekranu fotografije tek dolaze do izražaja...
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
15 godina
Dobra prodaja Galaxyja S

Imam oba mob. I istina da iphone svojom građom izgleda za klasu dvije ozbiljnije, čvrst i dizajnerski bez premca. No... kad bi krenuli dalje po vecini stvari mi je galaxy bolji.

Rezolucija je iPhoneu je bolja i to se odmah vidi ali se isto tako odmah vidi kako crna nije u rangu naspram Samsungovom amoledu. Blijed je ekran nekako naspram amoleda i da ne kazem manji.
Volim pogledat seriju ili citati strip, na Samsungu je to puno bolje jer je veci ekran, podrzava odmah xvid, mkv i ostale formate ukljucujuci subtitle sa šđčćž znakovima i one unutar mkva. Na 4.0" se fino isprati film ili serije.
Dok na iphoneu kada ides gledati je crna blijeda, nemas titlove, te prebacuj formate... ajde... Samsunga spojis, vidi ti ga ko USB stick prebacis i pustas, loada titlove automatski.

Surfanje stranica bolje na vecem ekranu, podrzava flash, tad je malo zamjetno sporiji rad ali uopce nije nesto sporo, gotovo normalno radi.
Istina je da je bio prisutan lag. No dosla je nova verzija soft, a pogotovo modani Darky gdje update na njegov rom jako jednostavan i tad galaxy radi bez laga i bez voodoo lag fixeva... Snimit cu video i uploadat kasnije, stavim tu link.
Instalacije dodatnih aplikacija, modifikacije i upravljanje samim mobitelom mi je bolje i jednostavnije na androidu. Koristim gmail i gtalk, na androidu je to vrhunski rijeseno... Koristim ponekad radio, na iPhoneu moras streamat s neta...

Da sumiram i ne duljim, oba mobitela su vrhunska ali ja biram Galaxy. (iPhone ce vjerojatno uskoro u prodaju..)

Video stavljam nakon uploada na youtube...

Da ovako izgleda iPhone onda bih birao njega :)

http://www.omizio.com/wp-content/uploads/2010/11/iphone-5-design.jpg

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S
Ja imam galaxy s i trenutacno za njega nemam nikakvih prigovora. Gps meni radi sjajno,istina jedino mi malo smeta plastika, ali kako se kaze nitko nije savrsen. Ekran uopce nije prevelik, odmah se priviknes na njega, cak mi je sada zao sto nije veci. mob uopce nije spor, jos pogotovo sad kad npr stavis darky-a mob leti. Baterija bi drzala vjerojatno par dana da ga ne prckam,ali kako se nonstop igram na njemu ja sam zadovoljan i baterija mi drzi nesto vise od dana. Na suncu se vidi dobro, onaj ko kaze da se ne vidi vjerojatno ni mob nije u ruci imao. Istina ima iphon par prednosti kao npr bolja izrada, te vecu rezoluciju, ali u ostalom ja mislim da je moj bolji te najveca prednost mu je cijena. Pa ovaj je skoro duplo jeftiniji. I jos za mene ima bolji os jer nije zakljucan koliko ios. Meni bar svatko moze bluetutom barem pjesmu ili sliku poslati... To bi bilo moje misljenje :)
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

ma iphone ne konkurira galaksiju čak ni da je cijena ista. uzmi samo platformu koja je otvorena, modabilna i visoko integrirana sa Googleovim cloud backofficeom, te vrti sve soft tehnologije. nakon toga uzmi hardver - jača baterija, moderniji i štedljiviji ekran s boljim prikazom boja i jača grafička. nakon toga dimenzije - veći ekran, a MANJA težina. izrada uopće nije ispod razine iphonea - ja sam imao prije omniu i900, i pala mi je puno puta na beton i asfalt, izgrebala se, ali je telefon radio normalno. galaxy ima jednako robusnu izradu (čvrst, a lagan).

jedina prednost iphonea je bljeskalica. doslovno jedina. čak ni ispeglanost sučelja i broj appova to više nije - a za godinu dana (ako se ovako nastavi), iOS će debelo kaskati. Apple opet plaća svoju pohlepu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Dobra prodaja Galaxyja S

evo video koji sam snimio za demonstraciju brzine pri radu... sve fluidno...

Moj PC  
1 0 hvala 2
18 godina

Lijep demo, samo zasto nemas landscape mode na ekranu?

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
15 godina
wyks kaže...

Lijep demo, samo zasto nemas landscape mode na ekranu?

Iskljucio sam ga i ne volim kad mi je tako jer cesto kada lezim i idem pisati poruku mi se bezveze okrece na landscape a ja i glavu imam na stranu...

18 godina
janiq kaže...

Imam oba mob. I istina da iphone svojom građom izgleda za klasu dvije ozbiljnije, čvrst i dizajnerski bez premca. No... kad bi krenuli dalje po vecini stvari mi je galaxy bolji.

Rezolucija je iPhoneu je bolja i to se odmah vidi ali se isto tako odmah vidi kako crna nije u rangu naspram Samsungovom amoledu. Blijed je ekran nekako naspram amoleda i da ne kazem manji.
Volim pogledat seriju ili citati strip, na Samsungu je to puno bolje jer je veci ekran, podrzava odmah xvid, mkv i ostale formate ukljucujuci subtitle sa šđčćž znakovima i one unutar mkva. Na 4.0" se fino isprati film ili serije.
Dok na iphoneu kada ides gledati je crna blijeda, nemas titlove, te prebacuj formate... ajde... Samsunga spojis, vidi ti ga ko USB stick prebacis i pustas, loada titlove automatski.

Surfanje stranica bolje na vecem ekranu, podrzava flash, tad je malo zamjetno sporiji rad ali uopce nije nesto sporo, gotovo normalno radi.
Istina je da je bio prisutan lag. No dosla je nova verzija soft, a pogotovo modani Darky gdje update na njegov rom jako jednostavan i tad galaxy radi bez laga i bez voodoo lag fixeva... Snimit cu video i uploadat kasnije, stavim tu link.
Instalacije dodatnih aplikacija, modifikacije i upravljanje samim mobitelom mi je bolje i jednostavnije na androidu. Koristim gmail i gtalk, na androidu je to vrhunski rijeseno... Koristim ponekad radio, na iPhoneu moras streamat s neta...

Da sumiram i ne duljim, oba mobitela su vrhunska ali ja biram Galaxy. (iPhone ce vjerojatno uskoro u prodaju..)

Video stavljam nakon uploada na youtube...

Da ovako izgleda iPhone onda bih birao njega :)

http://www.omizio.com/wp-content/uploads/2010/11/iphone-5-design.jpg

Da bolje to izgleda na večom ekranu to je još največa mana iphona 4 premali ekran.

Ali je ipak oštrina i boje bolje kod iphona to maraš priznat.

Daj ti nemoj pljuvat po iphonu ako nemaš blage o softvareu.Galaxy s ti isto nema default player koji ti podržava avi/divx trebaš skinut aplikaciju za to na marketu.

Ima ti iphone gomilu aplikacija s kojim možeš playat avi/divx/hd pa nemoj sudit nešto kaj neznaš.Ima ti i titlove sve to radi odlično nema nikakvih crnih blijeda ima najbolju sliku!

Za surfanje stoji sve kaj si rekao treba iphone imat veći ekran ali je jako dobro surfanje na iphonu fluidno,odličan multitouch flash ionak su samo reklame..

Isto tako modifikacije možeš isto imat na iphonu putem jailbreak sve možeš radit gledat televiziju stavi windows 7 phone temu na iphone,android lock,htc sense.

Luka-san kaže...
Ja imam galaxy s i trenutacno za njega nemam nikakvih prigovora. Gps meni radi sjajno,istina jedino mi malo smeta plastika, ali kako se kaze nitko nije savrsen. Ekran uopce nije prevelik, odmah se priviknes na njega, cak mi je sada zao sto nije veci. mob uopce nije spor, jos pogotovo sad kad npr stavis darky-a mob leti. Baterija bi drzala vjerojatno par dana da ga ne prckam,ali kako se nonstop igram na njemu ja sam zadovoljan i baterija mi drzi nesto vise od dana. Na suncu se vidi dobro, onaj ko kaze da se ne vidi vjerojatno ni mob nije u ruci imao. Istina ima iphon par prednosti kao npr bolja izrada, te vecu rezoluciju, ali u ostalom ja mislim da je moj bolji te najveca prednost mu je cijena. Pa ovaj je skoro duplo jeftiniji. I jos za mene ima bolji os jer nije zakljucan koliko ios. Meni bar svatko moze bluetutom barem pjesmu ili sliku poslati... To bi bilo moje misljenje :)

Meni je ekran prevelik 4" ne paše u džep.Optimalno je 3.5"-3.8" za težinu za udobnost sad budeš ti imao mob od 5" i sa njim razgovarao!

Cijena-Iphona 4 zaključanog npr. na simpi je 4500kn neznatno više od galaxy koji je 4 soma i zaključan je na vip.

I u oglasnicima je mala razlika iphone 4 ti ide za 3 soma a galaxy s nešto manje od 3 soma i iphone 4 ti je došao nekoliko  mjeseci kasnije pa ti je veća cijena i iphone bolje drži cijenu.

I galaxy s ti je koštao kad je došao više od 3500kn soma prvi mjesec.

I idemo usporedit preplatu  neznatno je veća cijena za iphone 4!Jedino je otključani skuplji a tako ga nitko živ ne kupuje na oglasniku je skoro pa ista cijena.

Jedino kaj se isplati uzet u vipu je galaxy s i iphone 4 ovi svi poput desire hd,z,novih windows 7 phona,nokie n8 je skoro pa 2000kn veća cijena.

funat kaže...

ma iphone ne konkurira galaksiju čak ni da je cijena ista. uzmi samo platformu koja je otvorena, modabilna i visoko integrirana sa Googleovim cloud backofficeom, te vrti sve soft tehnologije. nakon toga uzmi hardver - jača baterija, moderniji i štedljiviji ekran s boljim prikazom boja i jača grafička. nakon toga dimenzije - veći ekran, a MANJA težina. izrada uopće nije ispod razine iphonea - ja sam imao prije omniu i900, i pala mi je puno puta na beton i asfalt, izgrebala se, ali je telefon radio normalno. galaxy ima jednako robusnu izradu (čvrst, a lagan).

jedina prednost iphonea je bljeskalica. doslovno jedina. čak ni ispeglanost sučelja i broj appova to više nije - a za godinu dana (ako se ovako nastavi), iOS će debelo kaskati. Apple opet plaća svoju pohlepu.

Pa cijena je skoro ista.

Ios uopće nije tako zatvoren 95% aplikacija prihvaća odmah imaš sve kaj trebaš ako si power user onda si staviš jailbreak.

Isto tak na iphonu imaš sve kaj si ovo gore nabrojio cloud servise poput idrivea,dropboxa i mobileme koji nije tako popularan I zašto bih apple stavljao druge cloud rješenja apple ima mobileme,google ima u androidu picasa i isto tako ima i windows 7 phone skydrive.

Jača baterija sigurno nije,iphonov ekran je po svemu bolji od galaxy s pogledaj si testove i čak je samsung priznao da je bolja retina display 5%.

Grafička ti je ista kao i procesor u galaxy s kao i u iphonu 4.

To priznajem samsung imaju već ekran a ima malu težinu od iphona.

Izrada je dosta bolja kod iphona 4 to nemožeš uspredit čelik i plastiku.

18 godina
jpelko2 kaže...

Daj ti nemoj pljuvat po iphonu ako nemaš blage o softvareu.Galaxy s ti isto nema default player koji ti podržava avi/divx trebaš skinut aplikaciju za to na marketu.

Meni je ekran prevelik 4" ne paše u džep.Optimalno je 3.5"-3.8" za težinu za udobnost sad budeš ti imao mob od 5" i sa njim razgovarao!

Galaxy out of the box pušta Divx/Avi.

Ekran je taman za ono što služi. Multimedija i Browsing je idealno na 4", velik nikako nije jer je prelagan i tanak. U džepu ga ne osjetim.

Jedine mane galaxy su plastika i bljeskalica.

Ostalo je sve odlično.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
18 godina
neaktivan
Dobra prodaja Galaxyja S

ta "retina" troši više struje, i samim time je lošija od amoleda, čak i kada bi imala bolji prikaz slike (a nema jer pikseli nemaju smisla na toj veličini, a boje su na amoledu bolje).

grafička na iPhone je sgx535, na galaksiju sgx540. razlika mala, ali postojeća. 

backoffice na gmail i google cloud je integriran u android (automatski backup svega) - moja kontakt lista razdijeljena u grupe se automatski synca sa Gmailovom, kao i kalendar. 

Apple platforma JEST zatvorena, skinuli su wikileaks neki dan. Da mi sutra netko protiv moje volje deinstalira aplikaciju s mog telefona, ovaj bi letio u zid. Još malo pa će vam ko Kina, zabranjivat na koje ćete web stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jpelko2 kaže...

Da bolje to izgleda na večom ekranu to je još največa mana iphona 4 premali ekran.

Ima ti iphone gomilu aplikacija s kojim možeš playat avi/divx/hd pa nemoj sudit nešto kaj neznaš.Ima ti i titlove sve to radi odlično nema nikakvih crnih blijeda ima najbolju sliku!

Ios uopće nije tako zatvoren 95% aplikacija prihvaća odmah imaš sve kaj trebaš ako si power user onda si staviš jailbreak.

Jača baterija sigurno nije,iphonov ekran je po svemu bolji od galaxy s pogledaj si testove i čak je samsung priznao da je bolja retina display 5%.

Oštrina da, boje ne, pa jbg*a ti imam mobitel pred sobom.

Kako nema default player podrzava i divx i mkv ako se ne varam.

Ima iphone da, ali dok to ne namjestis sve je u banani. Crna je blijeda, vidi se backbleeding kao na TN monitoru.  Jel moram opet snimat i stavljat na youtube?

Lakse mi stoji galaxy u dzepu jer ti se cini da je iphone duplo masivniji, objesi se dzep.

Gdje god sam gledao testove kazu da je AMOLED bolji, a i meni je puno bolje da su mi boje prirodne i da je crna crna nego da je oštro nauštrb boja.

Da, izrada je bolja, i stvarno je fancy do jaja. Toliko je fancy i lijep da dolazim u napast da njega ostavim zbog lijepote. ALi neeee necu na darkside :D ahahahh

18 godina
funat kaže...

ta "retina" troši više struje, i samim time je lošija od amoleda, čak i kada bi imala bolji prikaz slike (a nema jer pikseli nemaju smisla na toj veličini, a boje su na amoledu bolje).

grafička na iPhone je sgx535, na galaksiju sgx540. razlika mala, ali postojeća. 

backoffice na gmail i google cloud je integriran u android (automatski backup svega) - moja kontakt lista razdijeljena u grupe se automatski synca sa Gmailovom, kao i kalendar. 

Apple platforma JEST zatvorena, skinuli su wikileaks neki dan. Da mi sutra netko protiv moje volje deinstalira aplikaciju s mog telefona, ovaj bi letio u zid. Još malo pa će vam ko Kina, zabranjivat na koje ćete web stranice.

Ako retina više troši onda zašto je bolja baterija na iphonu "koji ima jako skup lcd koji je natjeran na maximum?Zašto onda po vama mlada amoled tehnologija koja se ugrađuje u android ima slabiju bateriju kad većinom bateriju troši ekran.

Između grafička nebudeš vidio razliku a Ios ima dosta više kvalitetnih igara i igru s najboljom grafikom Infinity blade i i još je to softverski optimizirano pa ide glatko dok na androidu uopće nemožeš kupit igru u marketu i fragmentacija androida previše je mobitela na androidu.

Kao da iphone nema backup sve u itunese doslovno svega i sve je povezano s cloudom(bilješke,kalendari,kontakti preko google synca).

Skinuli su ti wikileaks zato kaj je naplačivao aplikaciju koja je imala podatke koje su na netu besplatne i sigurno  su ih pretisnuli  "neke tajne službe"i na androidu bi isto skinuli da ima aplikaciju tu.

janiq kaže...
jpelko2 kaže...

Oštrina da, boje ne, pa jbg*a ti imam mobitel pred sobom.

Kako nema default player podrzava i divx i mkv ako se ne varam.

Ima iphone da, ali dok to ne namjestis sve je u banani. Crna je blijeda, vidi se backbleeding kao na TN monitoru.  Jel moram opet snimat i stavljat na youtube?

Lakse mi stoji galaxy u dzepu jer ti se cini da je iphone duplo masivniji, objesi se dzep.

Gdje god sam gledao testove kazu da je AMOLED bolji, a i meni je puno bolje da su mi boje prirodne i da je crna crna nego da je oštro nauštrb boja.

Da, izrada je bolja, i stvarno je fancy do jaja. Toliko je fancy i lijep da dolazim u napast da njega ostavim zbog lijepote. ALi neeee necu na darkside :D ahahahh

Jesi imao iphone 4 i galaxy s da bih ih isprobao?Nemoj sudit odmah ako nemaš iphone 4 i samo si pročitao na netu.

Na iphonu skineš vlc to ti je minuta posla i preko itunesa imaš opciju file sharing i samo prebaciš filmove to je kao drag n drop u itunesu i filmovi ok izgledaju na vlc cijeli ekran.O čemu ti pričaš o kvaliteti videa na iphonu pa odlično  izgleda ništa se ne vidi loše.

Da lakši je ali je i plastičan pa ti može se pokvarit,ja bih radije mob koji je odlično napravljen i jak kao tenk nek plastičan.

Možda da se mi s forumua negdje nađemo u nekom bircu svako nek dones svoj mob pa bumo onda sudili ovdje se stalno oko istog svađamo i samo informacije s neta su važne.Ja nisam imao galaxy s ali bih ga htio probat imao sam x10 i desire pa po njima sudim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 12:03 (jpelko2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice