meni stigla prije tjedan dana :) bijela :) i pogodili su moju velicinu XXL :D
meni stigla prije tjedan dana :) bijela :) i pogodili su moju velicinu XXL :D
Sad sam bas razocaran, pa nije mi valjd postar maznuo, ostavio polunagurano u sanducic da netko drugi uzme ili nesto slicno? :(
Jel to ide preporuceno ili obicno?
Sad sam bas razocaran, pa nije mi valjd postar maznuo, ostavio polunagurano u sanducic da netko drugi uzme ili nesto slicno? :(
U sandučiću ti ostave listić onaj da ju pokupiš u obližnjoj pošti :)
Ja sam svoju poslije Božića pokupio, također bijela XXL. Nadao sam se crnoj, ali mi je bijela dobro došla ispod košulje za novu XD
U sandučiću ti ostave listić onaj da ju pokupiš u obližnjoj pošti :)
Ja sam svoju poslije Božića pokupio, također bijela XXL. Nadao sam se crnoj, ali mi je bijela dobro došla ispod košulje za novu XD
To je pravi Bugovac, Bug majicu obuce na docek Nove godine :D hahaha
Hvala! Ako je "zuti papiric", onda mislim da ce postar razmislit dvaput prije neg ju mazne :D
(iako mi i dalje nesto ne stima cim kasni 7 ili vise dana, sacekat cu do sutra prije neg se sluzbeno jecajuci obratim redakciji) :)
Meni je izravno došla u sandučić. oO
Pozdrav svima! Ja sam Vinko iz marketinga. Dobio sam neke informacije da neki od vas dobitnika nisu do sada primili poštom svoju majicu? Sve majice su poslane preporučenom pošiljkom 17. ili 18.12. Dakle, svi bi trebali pri preuzimanju potpisati da su istu osobno preuzeli, a ukoliko vas poštar ne zatekne kod kuće, dobijete papirić s kojim trebate doći u poštu i preuzeti svoj paket, i to u roku 5 dana. U slučaju da majica ne bude podignuta u navedenom roku, vraća se pošiljatelju tj. nama u redakciju. Vjerojatno znate kako sve zajedno funkcionira i da nažalost ne možemo utjecati na rad HP-a (ne mislim na Hewlett-Packard, nego na Hrvatske Pošte ). Mi još nismo dobili nijednu povratnu pošiljku što znači da ste majicu ili podignuli ili se nalazi negdje u poštanskom uredu.
Molio bih sve koji nisu dobili svoju majicu da mi se osobno jave na e-mail (putem privatne poruke u forumu)...
Hvala!
ne znam zašto toliko ludio za majicama. isto tako ne znam zašto se netko nije sjetio naštampati pa prodavati bug majice po bar 200 kuna,jer ovdje očito ima fanova koji bi to kupili. ja za svoju firmu svaku reklamu skupo platim-pa neka plati i bug ! ja njihovu majicu ne bih nosio baš iz tog razloga. trebaju mi platiti da ju nosim. a s obzirom da posjeduju 99 posto sanaderove bahatosti-ne bih ni tada !
Samo da napisem da mi je majica stigla nakon sto su mi poslali ponovo.
Hvala gospodinu Vinku i cijeloj redakciji na brzoj reakciji i povjerenju!
:)