Deset milijuna Galaxyja

poruka: 51
|
čitano: 5.478
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Deset milijuna Galaxyja".
17 godina
neaktivan
Re: Deset milijuna Galaxyja
Malto kaže...

Čovjek nije lagao. Koliko ja pratim recenzije po značajnijim web stranicama, generalni zaključak je da je Galaxy 2 uistinu bolji mobitel od iPhonea 4.

Koji to idiot uspoređuje mobitel koji je izašao godinu dana prije s ovim novim?Malo promisli pa naravno da će bit bolji,mada ja ne vidim smisao zašto bi uzimao galaxy s 2 a imam iphone?Imam sve na iphonu kaj poželim odličan ekran,kameru,bateriju najbolju itd..I ima par prednosti ali ništa značajno zbog čega bi si rezao žile zato kaj ga nemam i još dao 1500kn više.

I sve ovisi o okusu nekomu se sviđa iphone nekomu sense..

QFlash kaže...
Kill Frenzy kaže...
htc_fan kaže...

normalno, kad je bolji od iPhonea a 150-200 eura jeftiniji ...

Dežurni pljuvač iphonea(čitaj-zavist)

Zašto bi ITKO bio ljubomoran na vlasnike iPhone-a, nitko ne osjeća zavist prema nekome tko je glup,naivan i povodljiv.

Sad su svi korisnici iphona glupi zato kaj koriste iphone?Ti si idiot prve klase,odi si nađi životi nemoj trollat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 16:35 (jpelko2).
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Malto kaže...

Čovjek nije lagao. Koliko ja pratim recenzije po značajnijim web stranicama, generalni zaključak je da je Galaxy 2 uistinu bolji mobitel od iPhonea 4.

Koji to idiot uspoređuje mobitel koji je izašao godinu dana prije s ovim novim?Malo promisli pa naravno da će bit bolji

pa imaš pravo pogađati jednom :D

Dragan Petrić ih uspoređuje i gle čuda, proglašava iPhone 4 boljim uređajem

14 godina
neaktivan
Deset milijuna Galaxyja

Iphone4 je puno slabiji od GS2.

Baterija najbolja,LOL,upali 3G pa ces vidjet ako ti 7h uspije izdrzat.

GS2 ima jednu od najjacih baterija od 1650mAh,tako da samo tako moze izdrzat 2 dana,uz normalno koristenje.

Da ne kazem koliko je 4"+ ekran bolji naspram onog jadnjikavog 3.5",cim pozelim nesto igrat,stavim palce na ekran i prekrijem cijeli ekran.
Da je dobar 3.5",nebi sad Apple stavljao 4" i novi iPhone.

Kad je izasao,bio je odlican,sad je samo,prosjek,ionako ga svi imaju,a 90% ljudi ne koristi ni 20% njegovog potencijala. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

GS2 ima jednu od najjacih baterija od 1650mAh,tako da samo tako moze izdrzat 2 dana,uz normalno koristenje.

Da ne kazem koliko je 4"+ ekran bolji naspram onog jadnjikavog 3.5",cim pozelim nesto igrat,stavim palce na ekran i prekrijem cijeli ekran.

Kad je izasao,bio je odlican,sad je samo,prosjek,ionako ga svi imaju,a 90% ljudi ne koristi ni 20% njegovog potencijala. 

Kod iPhona nema potrebe da palis i gasis 3G. Kod mene je stalno ulkjucen i 3G i WLAN. Moj 2.5 godine star 3GS sa toliko starom i baterijom izdrzi duze nego i Optimus 2x i Desire S, koje sam imao po dva mjeseca i opet iz ladice morao izvadit 3GS, koji je (bar za mene) iako 2.5 godine star ipak bolji od bilo Android smartphonea. To sto svi imaju iPhone me bas i ne brine. Uglavnom da oni koji hoce da ispadnu pametniji kupe nesto drugo pa kasnije pricaju kako je to dobro a neznaju da sam to tako jako dobro i sam koristio i znam koliko je dobro. Al ipak svakom svoje.

Kad ne spavam budan sam
17 godina
popstar kaže...
BMK kaže...

Kod iPhona nema potrebe da palis i gasis 3G. Kod mene je stalno ulkjucen i 3G i WLAN. Moj 2.5 godine star 3GS sa toliko starom i baterijom izdrzi duze nego i Optimus 2x i Desire S, koje sam imao po dva mjeseca i opet iz ladice morao izvadit 3GS, koji je (bar za mene) iako 2.5 godine star ipak bolji od bilo Android smartphonea. To sto svi imaju iPhone me bas i ne brine. Uglavnom da oni koji hoce da ispadnu pametniji kupe nesto drugo pa kasnije pricaju kako je to dobro a neznaju da sam to tako jako dobro i sam koristio i znam koliko je dobro. Al ipak svakom svoje.

Evo da se slozim s tvojom konstatacijom, jer sam imao slicno iskustvo. Imam IP4 otkad je izasao i moram priznat da dosada mu nisam nasao premca. Pokusao sam koristiti druge uredaje, i uvijek se vratim na IP4.

e.......
16 godina
neaktivan
Deset milijuna Galaxyja

Odlični rezultati za Samsung, poražavajuci u odonsu na Applea

On  looking at Apple’s sales, it sells more than 20 million iPhones every three months, while Galaxy’s sales are 10 million phones in five months

KLIK

Ukratko. Apple u tri mjeseca proda duplo više uređaja u odnosu na Samsunga.{#}

Vjerojatno SGSII i Sensation zajedno nemogu nadmašit prodajne rezultate apple-a.  Zanimljivo kak je Bugu izostao taj podatak.

Isto tako veoma interesantna činjenica jest da iPhone4 ne gubi na popularnosti ni prodajnim rezultatima, iako je na tržištu vec godinu dana. O takvim rezultatima Proizvođaci uređaja temeljenih na Androidu mogu samo maštati.

Toliko o popularnosti i koji uređaj ljudi više preferiraju.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 4:22 (microman).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Bla bla bla...

Tu pricu smo culi dvajstpet puta.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Odlični rezultati za Samsung, poražavajuci u odonsu na Applea

On  looking at Apple’s sales, it sells more than 20 million iPhones every three months, while Galaxy’s sales are 10 million phones in five months

KLIK

Ukratko. Apple u tri mjeseca proda duplo više uređaja u odnosu na Samsunga.{#}

Vjerojatno SGSII i Sensation zajedno nemogu nadmašit prodajne rezultate apple-a.  Zanimljivo kak je Bugu izostao taj podatak.

Isto tako veoma interesantna činjenica jest da iPhone4 ne gubi na popularnosti ni prodajnim rezultatima, iako je na tržištu vec godinu dana. O takvim rezultatima Proizvođaci uređaja temeljenih na Androidu mogu samo maštati.

Toliko o popularnosti i koji uređaj ljudi više preferiraju.

Globalno se i pizza prodaje puno bolje od cevapa. Mene kao ljubitelja cevapa prodajni rezultati pizze nimalo ne zanimaju a kamoli da sanjam o njima. Dapace, ne bi je jeo ni da se dijeli besplatno. Tako i sa telefonima.

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Globalno se i pizza prodaje puno bolje od cevapa. Mene kao ljubitelja cevapa prodajni rezultati pizze nimalo ne zanimaju a kamoli da sanjam o njima. Dapace, ne bi je jeo ni da se dijeli besplatno. Tako i sa telefonima.

I dakle što ti to govori? Globalno je pizza popularnija od čevapa i ljudi više prakticiraju pizzu. Ti kao pojedinac ne donosiš niti bitnu zaradu, niti bitan gubitak. Dakle ti ili ja smo kao pojedinaci za Apple,Samsunga, ili nekog drugog igraca potpuno nebitani. Kak kaže dobra stara: Jedna lasta ne čini prolječe.

I'll be back
17 godina

.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 11:09 (nixass).
14 godina
neaktivan
microman kaže...
BlueMax kaže...

I dakle što ti to govori? Globalno je pizza popularnija od čevapa i ljudi više prakticiraju pizzu. Ti kao pojedinac ne donosiš niti bitnu zaradu, niti bitan gubitak. Dakle ti ili ja smo kao pojedinaci za Apple,Samsunga, ili nekog drugog igraca potpuno nebitani. Kak kaže dobra stara: Jedna lasta ne čini prolječe.

Imas obrnutu logiku. Bitniji sam ja njima nego oni meni. Oni se bore za kupca a ja kupujem sto mi se svidja. Lasta po lasta i eto jato. A sad ti meni objasni zasto bi meni bilo bitno koliko je apple ili bilo tko prodao mobitela. Inace u zivotu ne volim imati ono sto ima vecina. Niti imam srebrnog golfa, niti nosim Lacoste polo majicu, pa zasto bi imao mobitel kakav ima svako drugi coban na ulici? Po meni je ta popularnost i prodavanost iphonea samo jos jedna mana u nizu.

16 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Imas obrnutu logiku. Bitniji sam ja njima nego oni meni. Oni se bore za kupca a ja kupujem sto mi se svidja. Lasta po lasta i eto jato. A sad ti meni objasni zasto bi meni bilo bitno koliko je apple ili bilo tko prodao mobitela. Inace u zivotu ne volim imati ono sto ima vecina. Niti imam srebrnog golfa, niti nosim Lacoste polo majicu, pa zasto bi imao mobitel kakav ima svako drugi coban na ulici? Po meni je ta popularnost i prodavanost iphonea samo jos jedna mana u nizu.

Gledaj brojike appleove prodaje i reci da si im ti bitan. Koliko vidim čist dobro se snalaze i bez tebe{#}

Dakle večina preferira apple i to je jedino bitno, kad će izgubit večinu onda se mogu počet brinut.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Deset milijuna Galaxyja

apple se gubi malo po malo ... imaju već mali milion tužbi na leđima, android je sve popularniji, ostali proizvođači izbacuju sve bolje i utegnutije modele..

čisto sumnjam da su u stanju ponovno napraviti puno bolji telefon od konkurencije, a do sljedećeg modela će opet proći god. dana.

samsung i htc će tjedan nakon predstavljanja IP5 opet izbaciti bolje modele. par mjeseci kasnije će im modeli biti daaaaleko ispred..

još kad se nokia probudi i napravi WP revoluciju..

Beware of the MamićTrollFejs
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deset milijuna Galaxyja

mogu ti samo ponoviti da je apple meni manje bitan nego ja appleu. 1+1=2+1=3+.... po tvojoj krnjavoj logici ni jedan kupac nije bitan jer je samo jedan od desetke milijuna tj. appleu kupci i potencijalni kupci nisu bitni. ne vjerujem da bi se s tobom slozili u appleu. nemam nista protiv iphonea kao neki na ovom forumu samo ga smatram nedovoljno dobrim za sebe a pogotovo za onoliko novca koliko kosta. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
microman kaže...
BlueMax kaže...

Neznam kakve ulogu igra dal neko drugi ima nesto ako mi se svidja. Takvi kao ti su najbolji, necu ovo il ono zato sto hocu da ispadnem pametjini od drugih, a ustvari s tim postignu samo suprotno.

Kad ne spavam budan sam
16 godina
neaktivan
microman kaže...
BlueMax kaže...

@ Microman

O Bože pa sta izvali i osta ziv...Pa sta ti mislis ko kupuje sve te silne telefone...10 miliona telefona = 10 miliona pojedinaca...nije ti bas logika jaca strana.

@ BlueMax

Ne bi uzeo Galaxy S II ili Iphone 4  da ti ga neko da besplatno?? Da baš{#}

14 godina
neaktivan
popstar kaže...

Neznam kakve ulogu igra dal neko drugi ima nesto ako mi se svidja. Takvi kao ti su najbolji, necu ovo il ono zato sto hocu da ispadnem pametjini od drugih, a ustvari s tim postignu samo suprotno.

Da mi se svidja onda bi mozda i razmislio. Nema to veze sa "ispadanjem pametniji od drugih" kako ti pokusavas sa ovim postom nego odbijanjem pomodarstva ciji si ti ocito sljedbenik. 

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...

@ BlueMax

Ne bi uzeo Galaxy S II ili Iphone 4  da ti ga neko da besplatno?? Da baš{#}

Napisao sam da ne bi jeo pizzu ni da je besplatno dijele.

Iskreno, ne svidjaju mi se ni jedan ni drugi model (u biti izgledaju skoro isto) koje spominjes ali besplatno bi uzeo oba i opet ih poklonio nekome.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
popstar kaže...

Da mi se svidja onda bi mozda i razmislio. Nema to veze sa "ispadanjem pametniji od drugih" kako ti pokusavas sa ovim postom nego odbijanjem pomodarstva ciji si ti ocito sljedbenik. 

Nema to kolega veze sa modom, iPhonu nema kokurencije pa cak ni 3GS-u a o 4. ili 5. sto ce bit predstavjen 4.10. ne trebam ni pricat. Mnogi jos ne kontaju da od procesora sa 12 jezgri i 5 Ghz, il 17" Displaya nema nista dok je OS sranje.

Kad ne spavam budan sam
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 20:29 (popstar).
15 godina
neaktivan
Deset milijuna Galaxyja

Evo kako konurencija misli ubiti iPhone.

iPHONE KILLER iPHONE KILLER
We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
popstar kaže...

Mnogi jos ne kontaju da od procesora sa 12 jezgri i 5 Ghz, il 17" Displaya nema nista dok je OS sranje.

A iOS nije sranje?!?

Ok, brz je i stabilan jer je pisan za JEDNU VRSTU telefona za razliku od Androida, WP7 (pa cak i Symbiana) koji su radjeni tako da se mogu pokrenut na razlicitim uredjajima. Ali na njemu nemres nista sto ti Apple i odredjeni app ne dozvoljavaju. CasualUser-friendly OS za krajnjeg i nezahtjevnog korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 9:27 (Beno).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice