Dell u obrani "netbooka"

poruka: 6
|
čitano: 1.899
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dell u obrani "netbooka"".
17 godina
Dell u obrani "netbooka"

Kakve to veze uopće ima?!

Pa niti jedan proizvođač nije svom netbooku dao taj naziv, već se naziv udomaćio za čitavu kategoriju računala. Što Psion misli napraviti, tužiti svakoga tko izgovori tu riječ? Ili možda novinare koji o tome pišu? Ili ako se riječ netbook spomene u npr. reklami? WTF?!

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell u obrani "netbooka"

a sta im mozes...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
18 godina
Dell u obrani "netbooka"

A mogli bi i novinari i časopisi dostaviti Psionu račun za reklamiranje... :) :) :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dell u obrani "netbooka"

Meh, hao da će im to nešto značiti.

I tako ćemo svi i dalje govoriti netbook, baš kao što govorimo digitron i kaladnont.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Kakve to veze uopće ima?!

Pa niti jedan proizvođač nije svom netbooku dao taj naziv, već se naziv udomaćio za čitavu kategoriju računala. Što Psion misli napraviti, tužiti svakoga tko izgovori tu riječ? Ili možda novinare koji o tome pišu? Ili ako se riječ netbook spomene u npr. reklami? WTF?!

Ni meni nije jasno kako misle enforcati to svoje pravilo... netbook, netbook, netbook, netbook, netbook, netbook, netbook :P
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
18 godina
naxeem kaže...
Ni meni nije jasno kako misle enforcati to svoje pravilo...
 Uzeće 2x enforcer iz UT-a.
I'm fat, you're ugly! I can diet.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice