Corsair P256

poruka: 6
|
čitano: 1.370
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Corsair P256".
18 godina
neaktivan
Corsair P256

Još uvijek je to preskupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Corsair P256
Whalter vT kaže...

Još uvijek je to preskupo.

Slazem se, jos cemo dugo morat pricekat sa kupnjom SSD-a, ali samo polako doci ce taj dan ;)
nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
17 godina
neaktivan
Corsair P256

ha slusaj... kupis od 128 ili cak samo 64 GB ali jednako brzog i ubrzo si racunalo 80%...

dovoljno je da si windowsi, swap file i najcesce koristene applikacije na tom disku i voila!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Genie kaže...

ha slusaj... kupis od 128 ili cak samo 64 GB ali jednako brzog i ubrzo si racunalo 80%...

dovoljno je da si windowsi, swap file i najcesce koristene applikacije na tom disku i voila!

to sam i ja razmisljao; ma dosta bi mi bilo i 32GB Cool
16 godina
Corsair P256

jedan manji SSD od 32-64 GB bi bio odlićan izbor za systemsku particiju i još eventualno koji HDD od 1Tb za pohranu padataka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

da slažem se da bi tako značajno ubrzalo, nema potrebe kupovati SSD od 500 ili više gigi jer je to samo preseravanje i skupo je ko sam vrag
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice