Corsair Dominator GT

poruka: 4
|
čitano: 1.232
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Corsair Dominator GT".
17 godina
neaktivan
Corsair Dominator GT

Da, jako lijepe performanse o kojima se, opet, može samo sanjati (bar mi plićeg džepa).Plač Kakav će samo rusvaj nastati između Intela i AMD-a, kad i AMD izbaci procesore s podrškom za DDR3 (he he he...Cool).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
Corsair Dominator GT

evo tata kupio jutros.. hehehe

dobre stvari al o tome mogu jedino sanjat, možda za kojie 3-4 godine.. lol

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Corsair Dominator GT

Bio sam ja uzo prije DDR2 verziju tih memorija 2X2GB Corsair Dominator sa DHX-om i krepale mi na nakon 3 mjseca...Bio sam platio memoriju 2600KN....Htio sam se pojest kad mi je krepala...I nebi mi bilo zao da sam bar uspio i overclockat komp s tom memorijom....Nikad vise high-end memorija...Kingmax je zakon :)

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
17 godina
neaktivan
RE: Corsair Dominator GT
dainese46 kaže...

Bio sam ja uzo prije DDR2 verziju tih memorija 2X2GB Corsair Dominator sa DHX-om i krepale mi na nakon 3 mjseca...Bio sam platio memoriju 2600KN....Htio sam se pojest kad mi je krepala...I nebi mi bilo zao da sam bar uspio i overclockat komp s tom memorijom....Nikad vise high-end memorija...Kingmax je zakon :)

zivio best buy! nije za nas balkance ostalo ;)
ijako nismo na balkanu geografski!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice