Čitač PDF-ova u Chromeu

poruka: 14
|
čitano: 3.833
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čitač PDF-ova u Chromeu".
15 godina
neaktivan
Čitač PDF-ova u Chromeu

Kada bi barem Opera ovo uvelaBelji se

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Čitač PDF-ova u Chromeu
A ja danas čitao PDF na Operi.
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
18 godina
Čitač PDF-ova u Chromeu

Ni meni ni najmanje ne smeta kako Opera, a ni ostali browseri barataju pdf fajlovima. Kada bi browser postao zamena za Adobe Reader, stvar bi bila nešto zanimljivija, ali pošto mu je AR i dalje neophodan da bi ovo funcionisalo, za sada je to samo još jedan naslov u vestima za Google.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Čitač PDF-ova u Chromeu

već vidim trend - malo po malo će browseri dodavati "nativne funkcionalnosti" za ovo ili ono, i za 5 godina ćemo imat 500MB instalacije browsera koji će de facto bit VM-ovi na strojevima, i bitno će nam ubrzavati korištenje notepada na našim 10Ghz 16-core terminalima koji su ipak preslabi za kompleksne zadatke pa to prepuštaju "oblacima". **be lud zbunjenog.

Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
Čitač PDF-ova u Chromeu

Prvo Flash, sad i PDF. Dobra suradnja Googlea sa Adobeom u zadnje vrijeme...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
funat kaže...

već vidim trend - malo po malo će browseri dodavati "nativne funkcionalnosti" za ovo ili ono, i za 5 godina ćemo imat 500MB instalacije browsera koji će de facto bit VM-ovi na strojevima, i bitno će nam ubrzavati korištenje notepada na našim 10Ghz 16-core terminalima koji su ipak preslabi za kompleksne zadatke pa to prepuštaju "oblacima". **be lud zbunjenog.

A što je alternativa? Staviš si preglednik i na njemu niša ne možeš gledati dok ne staviš 50 dodataka?

16 godina
neaktivan
Ja odavno imam ekstenziju za google chrome koja otvare ovakve dokumente u google doc-u. Inače zove se Ultimate Google Docs Viewer.
16 godina
neaktivan
funat kaže...

Ne znam što je ovo Googlu trebalo?! Od malog i kompaktnog browsera će napraviti tromu kantu nalik na  IE8:-( Zar nije lakše imati instaliran maleni FoxIt reader nego implementirati cijeli Adobe u browser? 

18 godina
rjakopec kaže...

A što je alternativa? Staviš si preglednik i na njemu niša ne možeš gledati dok ne staviš 50 dodataka?

... od kojih mi oko 43 ionako nije potrebno, a bez kojih se aplikacija učitava 2-3 puta brže i ima oko 10 puta manje sigurnosnih propusta. Namigiva  Pri tom mi, kada neki plugin nedostaje, browser ionako sam kaže gde mogu da ga skinem, čak ne moram ni da Googlam. Mnogo više volim da sam odlučim da li mi treba neki plugin, da li ću ovog momenta da skinem update itd, nego da mi to Google kaže (uprkos količini podataka koje je prikupio o meni, pa samim tim i svesti o tome šta je za mene najbolje). Valjda je između ostalog i zato Chrome kod mene bio samo na veoma kratkoj probi.

18 godina
rjakopec kaže...
funat kaže...

ovo što imamo sad? normalna računala? cijela ova priča s oblacima je sranje jer se ne radi o grid računalstvu, već povratku u prošlost - u odnos terminal-mainframe. a imamo računala jača nego ikad. umjesto da se iskoristi snaga koju imamo doma (na ovaj ili onaj način) - rade se bolesni sustavi negdje po naftnim platformama, koji su navodno sigurni i all that - ali zapravo sadrže sve što imamo. ne sviđa mi se to.

17 godina
neaktivan
To o čemu pričaš ("povratak" mainframeu) je logičan korak; pitaj se koliko je ljudi potrebno za održavanje 50 "normalnih" servera, a koliko za 2 mainframea. Pa računaj troškove.
Ionako su danas mainframeovi većinom u formatu bladeova.
A ovo za po doma - ja baš i ne kužim ljude koji kupuju 4-jezgrene procesore za word i igranje igrica, al' ajd, uvijek je bilo takvih...
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nisam na to mislio, jer to nije pdf integriran u operu.Ja sam mislio na nesto kao sto ima gmail(google docs).To sto si u operi otvorio je standardni pdf.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:14 (no tengo dinero).
18 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
Šef kaže...

Nisam na to mislio, jer to nije pdf integriran u operu.Ja sam mislio na nesto kao sto ima gmail(google docs).To sto si u operi otvorio je standardni pdf.

kako nije integriran????

evo vidi... to sto sam morao jos instalirati foxit (kojeg i ovako i onako instaliram) i odabrati kvacicu za opera plugin... sto to ima veze???

PDF u operi PDF u operi
In Control
18 godina
neaktivan
Čitač PDF-ova u Chromeu

Performantnije.

Neperfomantno je bilo dosad kad sam skidao pa gledao van browsera, ali borwser je to doperformantirao do najperformantnije moguće performanse.

here I am
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice