Cisco preuzima CoreOptics

poruka: 22
|
čitano: 1.725
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cisco preuzima CoreOptics".
18 godina

Cisco se razmahao u zadnje vrijeme, svak cas kupe neku tvrtku... Ovaj cloud computing mi se opce ne svidja, na sam njegov spomen me tuga obuzme...

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Cisco preuzima CoreOptics
Pa ne znam... poslovno i kod onih koji ista znaju o IT-u cloud nece zaziviti... Ali ce zato kod obicnih korisnika zazivjeti naveliko... I da... Bravo Cisco... ja uskoro moram router od 80k eura uzeti od njih...
In Control
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa ne znam... poslovno i kod onih koji ista znaju o IT-u cloud nece zaziviti... Ali ce zato kod obicnih korisnika zazivjeti naveliko... I da... Bravo Cisco... ja uskoro moram router od 80k eura uzeti od njih...

Cekaj...sta...80 000...EURA...OMG, ajde rade uzmi mecku pa ce ti server dat dabe kad te vide da si faca. To, ili ce te ismijati i odjahati sa svojim propetim konjicem. Inace, ne svida mi se cloud computing, ako nemam neke podatke tu kraj sebe na dva metra onda to nije to. Sve mi je to cudno...ne uopce CIA nece prckati po tim oblacima trazeci 'teroriste' i sl.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
18 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Cekaj...sta...80 000...EURA...OMG, ajde rade uzmi mecku pa ce ti server dat dabe kad te vide da si faca. To, ili ce te ismijati i odjahati sa svojim propetim konjicem. Inace, ne svida mi se cloud computing, ako nemam neke podatke tu kraj sebe na dva metra onda to nije to. Sve mi je to cudno...ne uopce CIA nece prckati po tim oblacima trazeci 'teroriste' i sl.

Sto se mora nije tesko... plus me jos predpristupni fondovi financiraju s 50%... tako da nije nista tesko...

Pa prckat ce svi... ne samo CIA...

In Control
17 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Sto se mora nije tesko... plus me jos predpristupni fondovi financiraju s 50%... tako da nije nista tesko...

Pa prckat ce svi... ne samo CIA...

Bravo...evo zelim ti sve najbolje.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
18 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Bravo...evo zelim ti sve najbolje.

Ma bit ce... samo treba polako ici... mlad sam, imam ideja... i zasada ide... a nadam se i u buducnosti...

Cisto se nadam da ce novi projekt koji imam (browser igrica) i za koji smo dobili kredit (malo manje od 2m eura, 1 godina poceka) uspjeti... i napraviti revoluciju (banka misli da hoce :), zato i jesu tako darezljivi)...

I eto... i taj je projekt jednim malim djelom cloud computing :)

In Control
18 godina

80 000€ za server i nije prestrasno, oprema na kojoj ja vjezbam na akademiji je osjetno skuplja x xxx xxx kn...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 16:49 (Batista).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

80k? nije to toliko ni strasno. Šutim

uostalom.. cisco svoje visoke cijene "opravdava" ogromnim svotama koje ulaze u razvoj.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
Batista kaže...

80 000€ za server i nije prestrasno, oprema na kojoj ja vjezbam na akademiji je osjetno skuplja x xxx xxx kn...

Sa tolikom cifrom mozes napravit finu mreznu infrastrukturu... jedan ruter? hmmm... 

I'm going woo woo
18 godina
tnakir kaže...
Batista kaže...

Sa tolikom cifrom mozes napravit finu mreznu infrastrukturu... jedan ruter? hmmm... 

:D 1 ? Ima ih najmanje 10 i jos 15-ak switcheva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 9:01 (Batista).
18 godina

Pardon, krivo sam citirao... htio sam citirati gore njega koji placa 80k € za ruter... 

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pardon, krivo sam citirao... htio sam citirati gore njega koji placa 80k € za ruter...

Idi na stranice pa vidi sto sve dobijes s time... :)

In Control
18 godina

Dobro... a reci mi sto ce tebi ruter od 80k€

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Tvrtki treba zbog novog projekta i sto ce on pocuclat ohohohoho (toliko da cu trebati 2(mozda i vise ako sve bude uredu) netpro usluge) +, ispadne mi gotovo isto (s svime sto je ukljuceno u paket + SUPPORT) kao i konkurentska riješenja + sto je visestruko kvalitetnije (barem koliko ja poznam takove stvari)...

Sto se toga tiče, to je jedno od jeftinijih cjelovitih rješenja, i samo za njega mozemo dobiti potporu...

I nemoj se ljutiti, ali stvarno ne kuzim zasto se ti brines sto ce to meni... Mislis da bi bez razloga rekao da NAM to treba??? :)

In Control
18 godina
tnakir kaže...

Tvrtki treba zbog novog projekta i sto ce on pocuclat ohohohoho (toliko da cu trebati 2(mozda i vise ako sve bude uredu) netpro usluge) +, ispadne mi gotovo isto (s svime sto je ukljuceno u paket + SUPPORT) kao i konkurentska riješenja + sto je visestruko kvalitetnije (barem koliko ja poznam takove stvari)...

Sto se toga tiče, to je jedno od jeftinijih cjelovitih rješenja, i samo za njega mozemo dobiti potporu...

I nemoj se ljutiti, ali stvarno ne kuzim zasto se ti brines sto ce to meni... Mislis da bi bez razloga rekao da NAM to treba??? :)

Pa da... nije mi jasno? Hoces imat milijune VPN-ova? Hoces analizirati pakete po layeru 6 u ogromnoj mrezi? Zbog cega ti treba tako mocan uredjaj? Ako imas ogromnu kolicinu prometa (koliko je to ogromna kolicina? Gbps, 10Gbps?) takav uredjaj ti je svejedno overkill. Ne kuzim zasto ulagati TOLIKO novaca negdje gdje je to nesto overkill?

Eto reci mi tocno sto ce ti pa cu se posut pepelom i umuknit.

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa da... nije mi jasno? Hoces imat milijune VPN-ova? Hoces analizirati pakete po layeru 6 u ogromnoj mrezi? Zbog cega ti treba tako mocan uredjaj? Ako imas ogromnu kolicinu prometa (koliko je to ogromna kolicina? Gbps, 10Gbps?) takav uredjaj ti je svejedno overkill. Ne kuzim zasto ulagati TOLIKO novaca negdje gdje je to nesto overkill?

Eto reci mi  tocno  sto ce ti pa cu se posut pepelom i umuknit.

Nemoj se ljutiti... ali ja se ne moram nikome objasnjavati... ako ti mislis da je overkill tvoje je to misljenje...

Ja slusam samo strucnjake koji su mi savjetovali sve ovo za projekte koji trenutno radimo, vise od toga necu ni ne bih trebao reci... ako razumijes, razumijes...

Ali naucio sam lekciju :) na ovom forumu bolje drzati jezik za zubima... sto cu raditi from now to eternity... A sada me ispricajte na neko vrijeme, posao zove...

In Control
18 godina

Ma sve ok... ne napadam te... samo sam znatizeljan. Naravno da mi se netrebas objasnjavati ako ne zelis.

Samo hocu reci da visestruko jeftinija oprema moze zadovoljiti potrebe vecih igraca... Sto se tice strucnjaka, kada znaju sa koliko love netko barata nece uvijek pruziti najoptimalnije rijesenje...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 10:59 (tnakir).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ma sve ok... ne napadam te... samo sam znatizeljan. Naravno da mi se netrebas objasnjavati ako ne zelis.

Samo hocu reci da visestruko jeftinija oprema moze zadovoljiti potrebe vecih igraca... Sto se tice strucnjaka, kada znaju sa koliko love netko barata nece uvijek pruziti najoptimalnije rijesenje...

Ma ne... previse sam vec toga dozivio sorry, pa pusem na hladno...

Pa gle... od 8 strucnih savjeta sto sam dobio od razlicitih osoba (sto u HRV sto vani), 7 ih je uputilo na to...

Ako te pak nesto malo vise zanima, kroz kojih par dana moci cu ti reci neke najosnovnije stvari(pm only)...

In Control
18 godina
tnakir kaže...

Ma ne... previse sam vec toga dozivio sorry, pa pusem na hladno...

Pa gle... od 8 strucnih savjeta sto sam dobio od razlicitih osoba (sto u HRV sto vani), 7 ih je uputilo na to...

Ako te pak nesto malo vise zanima, kroz kojih par dana moci cu ti reci neke najosnovnije stvari(pm only)...

Idi na posao ! :P

18 godina

Naravno... zanimaju me tvoje potrebe i ponudjena rijesenja...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

samo me zanima jel to uzimaš cijelu šasiju ili ruter i da li ti treba ponuda :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
cekpi kaže...

samo me zanima jel to uzimaš cijelu šasiju ili ruter i da li ti treba ponuda :)

Eto imas pm...

In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice