Chrome u statistici

poruka: 11
|
čitano: 1.596
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome u statistici".
17 godina
neaktivan
Chrome u statistici

Opa poceli su davati i staitstiku s Bug Foruma, uskoro cu se i ja pridružiti onim 7,05% da mi vidimo taj novi browser.

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Chrome u statistici
Sonny kaže...

Opa poceli su davati i staitstiku s Bug Foruma, uskoro cu se i ja pridružiti onim 7,05% da mi vidimo taj novi browser.

Brzo ćeš ponovo čitait bug s FF jer u Chromeu ne radi posting na bug forum :S
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...
Sonny kaže...

Radi.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
odjavljen
Chrome u statistici

Previse me iritira u chrome-u špiuniranje, to je jedina stvar koja mi smeta, ovo ostalo mi je super, dizajn i brzina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najzanimljiviji su mi likovi koji se toliko boje špijuniranja. Pa nismo agenti CIA-e ni državnici. A uz to, kao da nas ne špijuniraju i na druge načine, od telefonskih razgovora, pa dalje...pa opet nikom ništa. Ali zato se podigla ogromna prašina oko špijuniranja od strane Googlea. Ma da...

Pozdrav

17 godina
neaktivan
Chrome u statistici

Jel zna netko kad ce se moci dodavat oni Google gears-i?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome u statistici

Google gears su integrirani u Chrome a za FF postoji add-on.

Za sad ih koristi samo par googleovih usluga - Reader, Docs i mislim Calendar, uglavnom Gmail jos ne.

0 0 hvala 0
17 godina
Chrome u statistici

jaooo, odmah sve kable povadi van jer te google špijunira

po meni oni su jedni kao imali muda napisat u EUEELA to, a drugi isto svi špijuniraju ali "potajno"

bas mi znamo što windowsi rade u slobodno vrijeme ili bas sad dok ja ovo tipkam ovdje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeebt kaže...

Google gears su integrirani u Chrome a za FF postoji add-on.

Za sad ih koristi samo par googleovih usluga - Reader, Docs i mislim Calendar, uglavnom Gmail jos ne.

Sta su ti Gearsi uopce? Ja sam mislio da je to nesto slicno Widgetima (ili Gadgetima u Visti), ali sad mi bas nije jasno!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Chrome u statistici

Bug su "strucne" stranice koje ne posjecuju obicni smrtnici. Isto tak je i sa mojim stranicama. Znaci, bugova statistika da 58%  ljuci ima FF i da je najvise njih skinulo Chrome je tocna i nis cudno. Kod mojih stranica FF je zastupljen s nekih 80 - 90%. To sve govori da "strucne" osobe koriste FF i zele isprobati Chrome.

Medjutim, da gledamo, npr Vecernji i ine stranice, situacija bi bila sasvim druga. Vecina je, pretpostavljam, na IEu i nisu skidali Chrome.

Osobno Chrome je simpa, pogotovo brzina ali mu fale dodaci na koje sam se naviknul u FF. Osim toga neke stvari ne rade ili mi idu na jetrica.

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
Originalni_manic kaže...
Sonny kaže...

Radi.
Test

Evo sad i meni radi wheee :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 13:59 (Originalni_manic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice