Opa poceli su davati i staitstiku s Bug Foruma, uskoro cu se i ja pridružiti onim 7,05% da mi vidimo taj novi browser.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opa poceli su davati i staitstiku s Bug Foruma, uskoro cu se i ja pridružiti onim 7,05% da mi vidimo taj novi browser.
Previse me iritira u chrome-u špiuniranje, to je jedina stvar koja mi smeta, ovo ostalo mi je super, dizajn i brzina
Najzanimljiviji su mi likovi koji se toliko boje špijuniranja. Pa nismo agenti CIA-e ni državnici. A uz to, kao da nas ne špijuniraju i na druge načine, od telefonskih razgovora, pa dalje...pa opet nikom ništa. Ali zato se podigla ogromna prašina oko špijuniranja od strane Googlea. Ma da...
Pozdrav
Jel zna netko kad ce se moci dodavat oni Google gears-i?
Google gears su integrirani u Chrome a za FF postoji add-on.
Za sad ih koristi samo par googleovih usluga - Reader, Docs i mislim Calendar, uglavnom Gmail jos ne.
jaooo, odmah sve kable povadi van jer te google špijunira
po meni oni su jedni kao imali muda napisat u EUEELA to, a drugi isto svi špijuniraju ali "potajno"
bas mi znamo što windowsi rade u slobodno vrijeme ili bas sad dok ja ovo tipkam ovdje.
Google gears su integrirani u Chrome a za FF postoji add-on.
Za sad ih koristi samo par googleovih usluga - Reader, Docs i mislim Calendar, uglavnom Gmail jos ne.
Bug su "strucne" stranice koje ne posjecuju obicni smrtnici. Isto tak je i sa mojim stranicama. Znaci, bugova statistika da 58% ljuci ima FF i da je najvise njih skinulo Chrome je tocna i nis cudno. Kod mojih stranica FF je zastupljen s nekih 80 - 90%. To sve govori da "strucne" osobe koriste FF i zele isprobati Chrome.
Medjutim, da gledamo, npr Vecernji i ine stranice, situacija bi bila sasvim druga. Vecina je, pretpostavljam, na IEu i nisu skidali Chrome.
Osobno Chrome je simpa, pogotovo brzina ali mu fale dodaci na koje sam se naviknul u FF. Osim toga neke stvari ne rade ili mi idu na jetrica.