Chrome OS s vlastitim sviračem

poruka: 9
|
čitano: 1.542
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome OS s vlastitim sviračem".
17 godina
neaktivan

Vau. Baš mi se da instalirati Chrome OS kada sa Linuxima dobijem dvadesetak puta više programa a za istu cijenu (i ljepše izgleda). Tako da ne znam tko će koristiti Chrome OS. Možda nonica u sedamdesetima i njegov petogodišnji praunuk. Dok praunuk ne skuži da ne može igrati CoD a nonica da ne može igrati Zumu.

edit: typo

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 9:53 (i542).
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Polako,ovo je tek prvi googleov OS,ne mozes odmah ocekivati nesto spektakularno...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Chrome OS s vlastitim sviračem
stevan94 kaže...

Polako,ovo je tek prvi googleov OS,ne mozes odmah ocekivati nesto spektakularno...

Nije to prvi googleov OS, već drugi OS, Android je prvi :) 

Još treba Google učiti i raditi na tome. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
protjeran

ja cu ga instalirat nevidim zasto ne 

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Hoće li i Google biti suočen sa tužbom zbog forsiranja vlastitih proizvoda u vlastitom OS-u?

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Hoće li i Google biti suočen sa tužbom zbog forsiranja vlastitih proizvoda u vlastitom OS-u?

Sumnjam, ChromeOS će bit besplatan ako se ne varam.

17 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

cisto sumnjam, ako jos nisu Apple zezali zbog toga nece ni gugl, bar ne sve dok im je udio na trzistu malecni :)

on topic

Ideja Chrome OSa nije losa za one koji samo surfaju netom, recimo za sve djelatnike drzavne uprave :)

Kad vec gube vrijeme i nis ne rade neka rade na besplatnom softwareu.

17 godina
i542 kaže...

Vau. Baš mi se da instalirati Chrome OS kada sa Linuxima dobijem dvadesetak puta više programa a za istu cijenu (i ljepše izgleda). Tako da ne znam tko će koristiti Chrome OS. Možda nonica u sedamdesetima i njegov petogodišnji praunuk. Dok praunuk ne skuži da ne može igrati CoD a nonica da ne može igrati Zumu.

edit: typo

Kad bi barem postojalo nešto što se zove netbook...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
bas kaže...
escobar_ kaže...

cisto sumnjam, ako jos nisu Apple zezali zbog toga nece ni gugl, bar ne sve dok im je udio na trzistu malecni :)

on topic

Ideja Chrome OSa nije losa za one koji samo surfaju netom, recimo za sve djelatnike drzavne uprave :)

Kad vec gube vrijeme i nis ne rade neka rade na besplatnom softwareu.

Apple to smije, jer to rade na vlastitom hardwareu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice