Odličan, puno brži od Safarija, glasovno pretraživanje ftw, samo ne sinkronizira mi oznake, samo vidi tabove iz prijave na drugim računalima. :\
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odličan, puno brži od Safarija, glasovno pretraživanje ftw, samo ne sinkronizira mi oznake, samo vidi tabove iz prijave na drugim računalima. :\
Slažem se, meni na 3gs odlicno radi, e sad koliko je brzi od safaria je malo upitno jer je baziran na iOS webkitu, ali osobno na par stranica se osjeti da brze ucitaje :)
I da ne sinkronizira ti sve bookmarkse, nego ti napravi novi folder - Mobile bookmarks, pa tamo samo copy/paste na kompu u taj folder u bookmarks manageru i sve se lipo sinkronizira ;)
Podržava sinkronizaciju s google acc (bookmarksi, pw, history...), incognito mode, odlicno manipuliranje tabovima, omogucuje pristup otvorenim tabovima na drugim uređajima koji koriste Googole chrome sa istim ggl accom.
Skidam kapu, hvala google 
kakav je u usporedbi s "Dolphin Browser" ? Meni je ovaj dolphin baš super i ništa mu ne fali.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ha da, dolphin i atomic su stvarno odlicni browseri, al kad im ne sljaka boldano nego moras pravit njihov acc...
Stvarno se cini malo brzi od safaria. Isprobao na ipadu 2.
je, čini se brži, ima dosta dobrih funkcija al prilikom scrolanja i navigiranja po stranici zna fino zacukat, a to je prva i jedina stvar koja me smeta na browseru, kaj se toga tice i dalje je Safari no.1
Istina brži je definitivno. Ali, ali FALI MU ONO NEŠTO, ZNATE ONO NEŠTO.. HMM..
No.1 browser na iOS-u.
Jesam baksuz. Idem skinut chrome i traži me da ispunim billing info iako je besplatna i nikako skinuti. Onda skužim da imam jednu aplikaciju skinutu pred tjedan dana ali plaćanje nije izvršeno jer na kartici nemam novaca (što ja naravno nisam skužio do sad). Sad piso supportu da mi ponište tu zadnju kupovinu, nadam se da će proć. 
I meni se čini da je brži od Safarija. Ali na nekim stranicama sam primjetio da je bugovit prilikom pinch to zoom-a. Ali to će se sigurno srediti..
Inače od jučer je dostupna i Google drive aplikacija..
I tko bi rekao da će Chrome prije doći na iOS nego na starije verzije Androida? 
No.1 browser na iOS-u.
tap to zoom, pinch to zoom bugovito
nema read later, nema upload slika, nema full screena
tak da nije No.1 jos neko vrijeme
Skinuo .ipa pa instaliro preko installousa dok ne rješim ovo s accountom.
Mogu reći da mi se jako sviđa i ono najvažnije stvarno je brz. Za sad sve pohvale google-u.
PCWorld (odjeljak Safari is Still Faster) i Ars Technica (odjeljak The catch) javljaju da je Chrome sporiji od Safarija, kako u učitavanju i iscrtavanju stranica, tako i u JavaScript benchmarcima (budući da ne može koristiti Nitro JavaScript engine, a upotreba V8 nije dozvoljena od strane Applea).
Primjerice, Ars Technica navodi rezultate
- SunSpider benchmarka - prosječno vrijeme iznosi 7248.6 ms za Chrome i 1843.8 ms za Safari (brži 3,93 puta od Chromea)
- učitavanja web stranice Ars Technice - prosječno 3,1 sekundi za Safari, 3,3 sekundi za Chrome
- učitavanja web stranice New York Timesa - prosječno 4,8 sekundi za Safari, 7,3 sekundi za Chrome
PCWorld (odjeljak Safari is Still Faster) i Ars Technica (odjeljak The catch) javljaju da je Chrome sporiji od Safarija, kako u učitavanju i iscrtavanju stranica, tako i u JavaScript benchmarcima (budući da ne može koristiti Nitro JavaScript engine, a upotreba V8 nije dozvoljena od strane Applea).
Primjerice, Ars Technica navodi rezultate
- SunSpider benchmarka - prosječno vrijeme iznosi 7248.6 ms za Chrome i 1843.8 ms za Safari (brži 3,93 puta od Chromea)
- učitavanja web stranice Ars Technice - prosječno 3,1 sekundi za Safari, 3,3 sekundi za Chrome
- učitavanja web stranice New York Timesa - prosječno 4,8 sekundi za Safari, 7,3 sekundi za Chrome
jok
PCWorld (odjeljak Safari is Still Faster) i Ars Technica (odjeljak The catch) javljaju da je Chrome sporiji od Safarija...
Kad vec google ne moze ubrzati Android, ide malo usporiti konkurenciju sa losim browserom.
Jedino su zaboravili da ce ljudi ipak malo isprobat i pogledat benchmarke prije nego ga instaliraju i pocnu svakodnevno koristiti... 
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Kad vec google ne moze ubrzati Android, ide malo usporiti konkurenciju sa losim browserom.
Android će uskoro biti nešto brži: Android performance boosted 30-100 percent by Linaro toolchain
Istina, Chrome "štuca" tu i tamo, no s obzirom da je upravo izašao to je bilo očekivano za novi app ( update će i to sredit ).
Meni na iPad-u niti jedna od tih "zamjerki" ne smeta, bitno mi je da je brz, te da napokon mogu syncat. Kolko vidim nisam jedini koji je više nego zadovoljan dolaskom najpopularnijeg web browsera na iOS.
Istina, Chrome "štuca" tu i tamo, no s obzirom da je upravo izašao to je bilo očekivano za novi app ( update će i to sredit ).
Meni na iPad-u niti jedna od tih "zamjerki" ne smeta, bitno mi je da je brz, te da napokon mogu syncat. Kolko vidim nisam jedini koji je više nego zadovoljan dolaskom najpopularnijeg web browsera na iOS.
Syncat se moze i safari i to sa vise mogucnosti poput otvaranja istih tabova na svim uredjajima i desktopu. Safari ima i upload. Pitanje je samo koristis li na desktopu safari. Ja sam dugo koristio chrome na kompu dok me nije poceo zezati sa usporavanjem cijelog kompa pa sam presao na safari.