svjedočim pri polupunoj svijesti i polupraznoj savjesti: stabilan je k'o voda na kuhinjskoj temperaturi. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Reko bi Anto, madrac!
Jedino što zamjeram Chrome-u je žderačina memorije.
I to je možda jedina stvar u kojoj je Firefox bolji, možeš bez problema imati 100 tabova otvorenih,
sve je u jednom procesu. Iako vidim da i oni uskoro prelaze na sličnu arhitekturu kao Chrome.
Naravno to i je bolje rješenje ali pitam se da li se to moglo još optimizirati i povećati korištenje dijeljene memorije..
EDIT:
Ovo me ponukalo da potražim rješenja za optimizaciju Chrome-a pa sam naišao na ovo:
https://chrome.google.com/webstore/detail/onetab/chphlpgkkbolifaimnlloiipkdnihall?hl=en
Super stvar, klikom na ikonicu sve tabove zatvara i prikazuje kao listu, a ima i opcija da ne zatvara pinned tabove..
Mene je oduševio Vivaldi... Malen, brz browser na Chromium platformi, kompatibilan sa svim Chrome pluginima.
Imao sam problema sa chrome, jednostavno se smrzavao povremeno, skrolaš po stranici i samo zabode, guglao svakakva rješenja i nije pomagalo, dok nisam vidio da se preporučuje Google Canary, koji je zapravo Chrome sa nekim sitnim izmjenama, radi ko sat bez bugova, svakom ko ima problema sa Chrome preporuka da isproba Canary.
Imao sam problema sa chrome, jednostavno se smrzavao povremeno, skrolaš po stranici i samo zabode, guglao svakakva rješenja i nije pomagalo, dok nisam vidio da se preporučuje Google Canary, koji je zapravo Chrome sa nekim sitnim izmjenama, radi ko sat bez bugova, svakom ko ima problema sa Chrome preporuka da isproba Canary.
Canary je samo razvojna inačica Chromea.
Canary je samo razvojna inačica Chromea.
Meni stabilnije radi od Chrome
Mislim da se imam pravo žalit, zbog posla uvijek imam otvorena 3 browsera (Chrome, FF i Opera), u FF 100-tinjak tabova, u Chrome-u 20-ak, mislim da ni 16 GB ne bi bilo dovoljno za ovih 100 tabova u Chrome-u.