Četvrt milijuna na Facebooku

poruka: 14
|
čitano: 2.490
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Četvrt milijuna na Facebooku".
18 godina

Četvrt milijarde, dobronamjerna opaska (tipfeleri se događaju). BTW, svaka im čast, koliko mi se gade naši mediji zagađeni "fejsbuk" glasom naroda, toliko je ovaj uspio u privlačenju i onih koji s internetom, računalima i informatikom - nemaju baš nikakve veze.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Twitter ga je prestigao zbog svoje jednostavnosti pa sada Fejsbok moraju reklamirati na svakom kutu.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Četvrt milijuna na Facebooku
ivanv000 kaže...

Twitter ga je prestigao zbog svoje jednostavnosti pa sada Fejsbok moraju reklamirati na svakom kutu.

Kako to mislis - prestigao?

17 godina
Leprechaun kaže...

Četvrt milijarde, dobronamjerna opaska (tipfeleri se događaju). BTW, svaka im čast, koliko mi se gade naši mediji zagađeni "fejsbuk" glasom naroda, toliko je ovaj uspio u privlačenju i onih koji s internetom, računalima i informatikom - nemaju baš nikakve veze.

To nije tipfeler, tipfeler je kad fulaš slovo, umjesto milijarda napišeš miljarda ili ako nešto. U svakom slučaju, baš me zanima hoče li to staviti na svoje zločeste stranice.

17 godina
neaktivan

da, ovo je više lapsus a manje tipfeler, al događa se i najboljima.

twitter i facebook su neusporedivi, ne zato što je jedan puno bolji od drugog nego zato jer nisu ista stvar!

osim togg, twitter apsolutno nema četvrt milijarde korisnika.

ne znam što je tako zanimljivo na myspace-u da mu radi konkurenciju kad isto to objektivno nije- nije mijenjao design niti najveći dio kôda od svojih početaka, a let's face it, nekako je zastario.

ovo šta fb radi je impresivno, ali i štetno. nekad zbilja zna uzet čovjeka.    Osmijeh

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 10:24 (bubbach).
16 godina

meni je facebook super neznam za vas

0 3 hvala 0
17 godina
protjeran

ne shvaćam kako klinci nemaju pojma-ili nemaju roditelje ?! tolkio privatnih podataka ostaviti o sebi na glupom fejsu...ali kad nemaju svoj život onda žive neki tuđi,virtualni

Z
16 godina
neaktivan

Moraju to staviti na zlocestu stranicu :) da ne bi ispali licemjerni. Ipak, greske se dogadjaju i najboljima...

0 0 hvala 0
17 godina

od tih četvrt kolko je razno raznih klonova koje su si napravili igraci zynga igrica ? :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno spektakularna brojka :D Svaka čast fejserima xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zdravek2008 kaže...

od tih četvrt kolko je razno raznih klonova koje su si napravili igraci zynga igrica ? :/

pa, ja mislim sigurno pola. ako ne i 3/4. Izlanuo se

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
17 godina
protjeran

danas je veća fora NE imati facebook račun nego imati ga     :P

"Hedonism Is My LifeStyle"©

1 0 hvala 0
17 godina
l)oolvl kaže...

danas je veća fora NE imati facebook račun nego imati ga     :P

Jos veca fora je ako nemas racunalo ili da si barem nepismen.

16 godina
neaktivan

cetvrt milijarde u jbt punoo o ovom se dosta diskutiralo u temi Facebook kolko ce provodi vermena na njemu...... kolko se god ljudi gradilo od facebooka ali nakraju ce i oni imat svoj profili i stavice koj kom na neku slikicu....... a ovo sto je netko rekao da se privatni podaci stavljaju istina cesto citamo "muz ubio zenu tipkovnicom zbog toga sto je stavila SINGLE status (lol) no svaka im cast

kaj NAJ MI TO POVEDAT di si to cul da je umet po 5kn kila ????
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice