Četvrt milijarde, dobronamjerna opaska (tipfeleri se događaju). BTW, svaka im čast, koliko mi se gade naši mediji zagađeni "fejsbuk" glasom naroda, toliko je ovaj uspio u privlačenju i onih koji s internetom, računalima i informatikom - nemaju baš nikakve veze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Twitter ga je prestigao zbog svoje jednostavnosti pa sada Fejsbok moraju reklamirati na svakom kutu.
Twitter ga je prestigao zbog svoje jednostavnosti pa sada Fejsbok moraju reklamirati na svakom kutu.
Kako to mislis - prestigao?
Četvrt milijarde, dobronamjerna opaska (tipfeleri se događaju). BTW, svaka im čast, koliko mi se gade naši mediji zagađeni "fejsbuk" glasom naroda, toliko je ovaj uspio u privlačenju i onih koji s internetom, računalima i informatikom - nemaju baš nikakve veze.
To nije tipfeler, tipfeler je kad fulaš slovo, umjesto milijarda napišeš miljarda ili ako nešto. U svakom slučaju, baš me zanima hoče li to staviti na svoje zločeste stranice.
da, ovo je više lapsus a manje tipfeler, al događa se i najboljima.
twitter i facebook su neusporedivi, ne zato što je jedan puno bolji od drugog nego zato jer nisu ista stvar!
osim togg, twitter apsolutno nema četvrt milijarde korisnika.
ne znam što je tako zanimljivo na myspace-u da mu radi konkurenciju kad isto to objektivno nije- nije mijenjao design niti najveći dio kôda od svojih početaka, a let's face it, nekako je zastario.
ovo šta fb radi je impresivno, ali i štetno. nekad zbilja zna uzet čovjeka. 
meni je facebook super neznam za vas
ne shvaćam kako klinci nemaju pojma-ili nemaju roditelje ?! tolkio privatnih podataka ostaviti o sebi na glupom fejsu...ali kad nemaju svoj život onda žive neki tuđi,virtualni
Moraju to staviti na zlocestu stranicu :) da ne bi ispali licemjerni. Ipak, greske se dogadjaju i najboljima...
od tih četvrt kolko je razno raznih klonova koje su si napravili igraci zynga igrica ? :/
Stvarno spektakularna brojka :D Svaka čast fejserima xD
od tih četvrt kolko je razno raznih klonova koje su si napravili igraci zynga igrica ? :/
pa, ja mislim sigurno pola. ako ne i 3/4. 
danas je veća fora NE imati facebook račun nego imati ga :P
danas je veća fora NE imati facebook račun nego imati ga :P
Jos veca fora je ako nemas racunalo ili da si barem nepismen.
cetvrt milijarde u jbt punoo o ovom se dosta diskutiralo u temi Facebook kolko ce provodi vermena na njemu...... kolko se god ljudi gradilo od facebooka ali nakraju ce i oni imat svoj profili i stavice koj kom na neku slikicu....... a ovo sto je netko rekao da se privatni podaci stavljaju istina cesto citamo "muz ubio zenu tipkovnicom zbog toga sto je stavila SINGLE status (lol) no svaka im cast