Celeron na 8,2 GHz

poruka: 41
|
čitano: 8.154
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Celeron na 8,2 GHz".
16 godina
Celeron na 8,2 GHz

Trebao sam znat - Rusi.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Celeron na 8,2 GHz

isuse koji careevi

jogurt nema kičmu

1 1 hvala 0
15 godina
Celeron na 8,2 GHz

Zaista impresivno.......

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Celeron na 8,2 GHz

haha u rusiji ni ne trebaju svu tu silu coolera, komp stavis u vrecicu i bacis van u snijeg...

17 godina
marko009 kaže...

haha u rusiji ni ne trebaju svu tu silu coolera, komp stavis u vrecicu i bacis van u snijeg...

I u vrecici se nakondezira vlaga i evo ti OC-a...

17 godina
neaktivan

// Najveća glupost koju sam do sada pročitao. I kaj će im Celeron na 8,2 GHz? Mislim, a pogotovo ta grafička ati 7000, to je sve prastaro. Uopće nisu dali nekakve rezultate, PCmark i slično? Pa da vidimo koliko taj procesor prav za prav vrijedi. To bi bilo kao da ja stavim u yugića motor od ferrarija, i sad se hvalim kako sam yugića overkloko... ???!!!

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina

haha, pa ja imam tu grafičku, to je grafička iz 2002. godine!

mogli su bar nešto malo novije stavit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 13:45 (nkdz).
17 godina
odjavljen
jabuka555 kaže...

// Najveća glupost koju sam do sada pročitao. I kaj će im Celeron na 8,2 GHz? Mislim, a pogotovo ta grafička ati 7000, to je sve prastaro. Uopće nisu dali nekakve rezultate, PCmark i slično? Pa da vidimo koliko taj procesor prav za prav vrijedi. To bi bilo kao da ja stavim u yugića motor od ferrarija, i sad se hvalim kako sam yugića overkloko... ???!!!

A što zapravo Blanka ima od toga da može skočiti preko 2 metra (van sportskog konteksta)? Da li će u stvarnom životu imati za time potrebu? Nije poanta da se pokažu performanse (pogotovo ne na jednojezgrenom procesoru) nego da se pokaže uspjeh u OC disciplini.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 13:58 (Friday).
17 godina
neaktivan
// Od kad je to "overklokanje" sportska disciplina??? To je samo hoby, i ja osobno imam grafičku x1950pro kojoj sam gpu sa tvorničkih 580MHz digao na 620MHz, i memoriju s 1400 na 1600, pa se ne*ur*im okolo.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
jabuka555 kaže...
// Od kad je to "overklokanje" sportska disciplina??? To je samo hoby, i ja osobno imam grafičku x1950pro kojoj sam gpu sa tvorničkih 580MHz digao na 620MHz, i memoriju s 1400 na 1600, pa se ne*ur*im okolo.

Fascinantnog li rezultata...

15 godina
neaktivan

Zašto pišat po tuđem radu ako ti to nema nikakvom smisla. Ljudi rade to iz zabave, nisi ti mjerilo po kojem sve svi trebamo ravnat.

17 godina
odjavljen
jabuka555 kaže...

Upravo očekujemo poziv od predsjednika...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Celeron na 8,2 GHz

Doista impresivno pogotovito zato sto je to odradio covjek kao pojedinac a ne grupa ljudi...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Celeron na 8,2 GHz

Koliko ja vidim, to ima jače hlađenje od mog frižidera i hladnjače zajedno.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Celeron na 8,2 GHz

bas me zanima koliko dugo je testirano to dostignuče.....na 8,2 ghz

@pughhh@
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...

tragikomično

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...

Ma daj sa 580 MHz na 620 MHz......ne vjerujem to je stvarno nevjerovatno! Sad ti malo i zavidim, blago tebi sa takvim rezultatima može se zaposliti u bilo kojoj svjetskoj kompaniji.

Daj malo detaljnije opiši koliko ti je trebalo da to postigneš, mislim i za grafičku i za memoriju, koliko si se dugo pripremao prije tog podhvata, da li su pripreme uključivale i neki posebni režim prehrane...u svakom slučaju fascinantno, još jednom moje najiskrenije čestitke!

16 godina
Celeron na 8,2 GHz

sa 580 MHz na 620 MHz kako to ocu i ja nevrovatno

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Celeron na 8,2 GHz

Niceeee... Idem ja malo clockat svog celerona Smijeh

BTW, jel ima tko 5-6 litara tekućeg dušika za posudit Iznenađen

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jabuka555 kaže...

daj odi cicaj palac! 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
neaktivan
MasterZulu kaže...

bas me zanima koliko dugo je testirano to dostignuče.....na 8,2 ghz

testirano točno toliko koliko je bilo tekućeg dušika... nakon toga je celerončić planuo ko baklja... :)

17 godina
neaktivan
i onda kazu celeroni su spori procesori
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...

hahahah, pa naravno kada to nije nikakav overclock. onda bi se i ja trebao hvaliti kako sam svoju sa 625 digao na 740Mhz. usporedi malo veličine i onda vidis da je to muzika sta ti tipovi rade.

ali ipak slažem se sa dečkima, nemoj se odvajat od telefona jer imam osjećaj da će te uskoro nazvat iz Silicijske doline. Pakiraj kofereSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:58 (UltimateRazor).
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Niceeee... Idem ja malo clockat svog celerona Smijeh

BTW, jel ima tko 5-6 litara tekućeg dušika za posudit Iznenađen

Idem ja sada u Gavranović, ćeš sa mnom po koju litricu Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:55 (UltimateRazor).
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

isuse koji careevi

da bas carevi jer su clockali procesor ...

16 godina
neaktivan
Celeron na 8,2 GHz

celeron ovo je malo pretjerano 

realnije bi mi bilo P4

Neznam di se ide za to .

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

realnije bi mi bilo P4

celeron se inače da duplo bolje clockat nego P4...dobro znaš da se 4 grije ko sam vrag....al ovo baš nevjerujem....i kak procesor od 8,2 ghz može dobro iskoristit grafu Ati 7000? ak su face trebali su ubost Atija 3850...

Welcome to my nightmare!
16 godina
neaktivan
Vrlo dobri rezultati...svaka cast...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...
RPG vs TENK kaže...

realnije bi mi bilo P4

celeron se inače da duplo bolje clockat nego P4...dobro znaš da se 4 grije ko sam vrag....al ovo baš nevjerujem....i kak procesor od 8,2 ghz može dobro iskoristit grafu Ati 7000? ak su face trebali su ubost Atija 3850...

a kud bas seriju 3850 od svih novih high end serija... cccc ....

15 godina
neaktivan
Celeron na 8,2 GHz

ovde neki ocigledno ne shvataju da ovaj lik nije na tom celeronu pokreno niti jednu jedinu igricu, jer nije ni cilj bio to postici..nije odvrtio ni jedan test stabilnosti, nije slagao komponente da na kraju igra sa ovim bla bla..uspio je validirat rezultat u cpu-z i mozda mu je upravo nakon toga, nakon nekih 3 min i izgorio procesor :D

svrha je pokazati sposobnosti procesora, a i sposobnosti clockera da izvuku maximum iz njih..da je on htio celeron za 24/7 clockno bi ga na 4+GHz i to je to..

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice