Trebao sam znat - Rusi.
isuse koji careevi
Zaista impresivno.......
haha u rusiji ni ne trebaju svu tu silu coolera, komp stavis u vrecicu i bacis van u snijeg...
haha u rusiji ni ne trebaju svu tu silu coolera, komp stavis u vrecicu i bacis van u snijeg...
I u vrecici se nakondezira vlaga i evo ti OC-a...
// Najveća glupost koju sam do sada pročitao. I kaj će im Celeron na 8,2 GHz? Mislim, a pogotovo ta grafička ati 7000, to je sve prastaro. Uopće nisu dali nekakve rezultate, PCmark i slično? Pa da vidimo koliko taj procesor prav za prav vrijedi. To bi bilo kao da ja stavim u yugića motor od ferrarija, i sad se hvalim kako sam yugića overkloko... ???!!!
haha, pa ja imam tu grafičku, to je grafička iz 2002. godine!
mogli su bar nešto malo novije stavit.
// Najveća glupost koju sam do sada pročitao. I kaj će im Celeron na 8,2 GHz? Mislim, a pogotovo ta grafička ati 7000, to je sve prastaro. Uopće nisu dali nekakve rezultate, PCmark i slično? Pa da vidimo koliko taj procesor prav za prav vrijedi. To bi bilo kao da ja stavim u yugića motor od ferrarija, i sad se hvalim kako sam yugića overkloko... ???!!!
A što zapravo Blanka ima od toga da može skočiti preko 2 metra (van sportskog konteksta)? Da li će u stvarnom životu imati za time potrebu? Nije poanta da se pokažu performanse (pogotovo ne na jednojezgrenom procesoru) nego da se pokaže uspjeh u OC disciplini.
Fascinantnog li rezultata...
Zašto pišat po tuđem radu ako ti to nema nikakvom smisla. Ljudi rade to iz zabave, nisi ti mjerilo po kojem sve svi trebamo ravnat.
Upravo očekujemo poziv od predsjednika...
Doista impresivno pogotovito zato sto je to odradio covjek kao pojedinac a ne grupa ljudi...
Koliko ja vidim, to ima jače hlađenje od mog frižidera i hladnjače zajedno.
bas me zanima koliko dugo je testirano to dostignuče.....na 8,2 ghz
tragikomično
Ma daj sa 580 MHz na 620 MHz......ne vjerujem to je stvarno nevjerovatno! Sad ti malo i zavidim, blago tebi sa takvim rezultatima može se zaposliti u bilo kojoj svjetskoj kompaniji.
Daj malo detaljnije opiši koliko ti je trebalo da to postigneš, mislim i za grafičku i za memoriju, koliko si se dugo pripremao prije tog podhvata, da li su pripreme uključivale i neki posebni režim prehrane...u svakom slučaju fascinantno, još jednom moje najiskrenije čestitke!
sa 580 MHz na 620 MHz kako to ocu i ja nevrovatno
Niceeee... Idem ja malo clockat svog celerona
BTW, jel ima tko 5-6 litara tekućeg dušika za posudit
daj odi cicaj palac!
bas me zanima koliko dugo je testirano to dostignuče.....na 8,2 ghz
testirano točno toliko koliko je bilo tekućeg dušika... nakon toga je celerončić planuo ko baklja... :)
hahahah, pa naravno kada to nije nikakav overclock. onda bi se i ja trebao hvaliti kako sam svoju sa 625 digao na 740Mhz. usporedi malo veličine i onda vidis da je to muzika sta ti tipovi rade.
ali ipak slažem se sa dečkima, nemoj se odvajat od telefona jer imam osjećaj da će te uskoro nazvat iz Silicijske doline. Pakiraj kofere
Niceeee... Idem ja malo clockat svog celerona
BTW, jel ima tko 5-6 litara tekućeg dušika za posudit
Idem ja sada u Gavranović, ćeš sa mnom po koju litricu
isuse koji careevi
da bas carevi jer su clockali procesor ...
celeron ovo je malo pretjerano
realnije bi mi bilo P4
realnije bi mi bilo P4
celeron se inače da duplo bolje clockat nego P4...dobro znaš da se 4 grije ko sam vrag....al ovo baš nevjerujem....i kak procesor od 8,2 ghz može dobro iskoristit grafu Ati 7000? ak su face trebali su ubost Atija 3850...
realnije bi mi bilo P4
celeron se inače da duplo bolje clockat nego P4...dobro znaš da se 4 grije ko sam vrag....al ovo baš nevjerujem....i kak procesor od 8,2 ghz može dobro iskoristit grafu Ati 7000? ak su face trebali su ubost Atija 3850...
a kud bas seriju 3850 od svih novih high end serija... cccc ....
ovde neki ocigledno ne shvataju da ovaj lik nije na tom celeronu pokreno niti jednu jedinu igricu, jer nije ni cilj bio to postici..nije odvrtio ni jedan test stabilnosti, nije slagao komponente da na kraju igra sa ovim bla bla..uspio je validirat rezultat u cpu-z i mozda mu je upravo nakon toga, nakon nekih 3 min i izgorio procesor :D
svrha je pokazati sposobnosti procesora, a i sposobnosti clockera da izvuku maximum iz njih..da je on htio celeron za 24/7 clockno bi ga na 4+GHz i to je to..