Domagoj, pa ti si manual example feature creepera :-D
Svaka cast na novom featureu, and may it be bugfree!
Tbh ne mogu nac gumb nigdje :-D
Jedva ga pronasao al je sitan!
Domagoj, pa ti si manual example feature creepera :-D
Svaka cast na novom featureu, and may it be bugfree!
Tbh ne mogu nac gumb nigdje :-D
Jedva ga pronasao al je sitan!
Ženska u videu previše mljacka dok čita.
Nista prvi, al nema veze, glavno da je jos jedan googlov proizvod radi booom :)
http://www.cesarica.net/t64712/google-plus-one-button-prvi-u-regiji/
Savršeno. Sada mi samo recite gdje se nalazi?
Nek neko napiše tut kak to osposobiti
Napazi se tam ogdje i svi drugi gumbovi ostalih socijalnih mreža. Pri dnu vijesti i stvarno je jako uočljiv jer je za jedno 1.5 puta veći od ostalih.
Zašto je za Facebookov lajk rezerviran čitav jedan redak, dok je konkurencija zapostavljena i mora međusobno dijeliti drugi redak? :O
Vjerojatno jer je Face najveca mreza na svijetu, a mozda su i Bugovci masoni. Šta kažeš, što je vjerojatnije?
Vjerojatno jer je Face najveca mreza na svijetu, a mozda su i Bugovci masoni. Šta kažeš, što je vjerojatnije?
Da ga hebeš, Bugovci su masoni...al ne oni Slobodni nego zdravoseljački masoni (zidari) ;)
Jasno, zezam se...ne bi htio još jedan kartonček heheh
Za karu je ova nova google opcija kad moras biti logiran na skynet.. khm... google account. Za karu. Necu se logirati da bih klikno, necu.
Za karu je ova nova google opcija kad moras biti logiran na skynet.. khm... google account. Za karu. Necu se logirati da bih klikno, necu.
Ako se trebaš samo logirat, to znači da si već regan na "skynet" tako da to i nije neka problematika.
Bez brige, nije google jedini koji krade podatke i okolo to prodaje...i tako mi nemaju šta pametno ukrast, nek ljudi okrenu lovu na meni ako mogu ;)
nikad u zivotu nisam kliknuo na ni jedan od ponudjenih gumbova na nijednoj stranici. sigurno necu ni ovdje
Baš to. Idem kliknuti i vidim da se moram napraviti login. Ideja o tome da itko, pa tako i Google zna o meni više nego što ja sam znam nije mi privlačna.
Potpuno beskorisno, to mi neće prikazati što je kvalitetnije, nego samo što je popularnije na netu
nemam pojma o čemu pričate jer ja još uvijek nisam našel taj gumb,i da ga najdem baš mi je svejedno jer ga ne budem koristil.čemu opće to služi????
nicemu
Ako se trebaš samo logirat, to znači da si već regan na "skynet" tako da to i nije neka problematika.
Bez brige, nije google jedini koji krade podatke i okolo to prodaje...i tako mi nemaju šta pametno ukrast, nek ljudi okrenu lovu na meni ako mogu ;)
Sad kad je google vec sve mogucnosti(gotovo sve :D ) iscjedio,preostaje mu jedino da dijelimo(shareamo xD )sa svemocnim G.Inc. i svoje kreditne i ostale tekuce racune.A sto placanje dijela racuna ne bi bilo "cool" za veliko G??
dosad to nisam primjećivao...ali majko mila koliko toga ima dole...jel ima uoće koji servis a da ga Bug nije implementirao...
Potpuno beskorisno, to mi neće prikazati što je kvalitetnije, nego samo što je popularnije na netu
U pravu si da će pokazati što je popularnije, ali ne mora značiti da ako je popularno da automatski nije i kvalitetno.
Npr. mnogi su slično pretpostavljali ali ispostavilo se da ljudi ipak ne share-aju toliko trash koliko ga čitaju. Npr. na nekom portalu sam čuo da su najtrash kategorije najmanje share-ane na drušrvenim mrežama (iako su čitane). Zašto? Pa vjerojatno zato što su ljudi ipak svjesni da kroz share-anje grade svoju sliku u očima drugih (najčešće prijatelja) pa zato neće bilo što share-ati. Ispada onda da je veća šansa da će share-ati kvalitetniji sadržaj. Naravno, na kraju sve ovisi čijim si share-ovima izložen. :D
dosad to nisam primjećivao...ali majko mila koliko toga ima dole...jel ima uoće koji servis a da ga Bug nije implementirao...
Ima ih još barem tri puta toliko, ovo je "uži" izbor :-)
nikad u zivotu nisam kliknuo na ni jedan od ponudjenih gumbova na nijednoj stranici. sigurno necu ni ovdje
Tako je, nemoj. Veliki Brat te motri.
Tako je, nemoj. Veliki Brat te motri.
Ma nije zbog paranoje nego jednostavno ne vidim potrebu ni smisao u tome. Osim toga nisam registriran na ni jednom od tih servisa jer me to ne zanima.
Ima ih još barem tri puta toliko, ovo je "uži" izbor :-)
lol :)
Da, potpuno drugačije od svih ostalih share opcija koje ti dozvoljavaju dijeljenje bez da se logiraš...
Upravo tako. Još jedno nepotrebno smetalo uz vijesti.
Za sve one kojima ovakve i slične gluparije idu na živce...
Desni klik i onda na Adblock Plus: Block image... urediti i dodati filter po osobnom nahođenju... i oprostiti se sa idiotskim gumbićima, dugmićima, botunićima...
Kako je smetalo? Pa gumbovi se uopće ne primjete. Ja ih nisam vidio dok mi drugi nisu rekli.
Da, potpuno drugačije od svih ostalih share opcija koje ti dozvoljavaju dijeljenje bez da se logiraš...
Koji su to ostali, u kojima se ne trebaš logirati?
Who cares tko prvi u regiji ima google gumb... ništa specijalno.
Kako je smetalo? Pa gumbovi se uopće ne primjete. Ja ih nisam vidio dok mi drugi nisu rekli.
Neki imaju bolju percepciju od drugih ;)