Bug Online ima Googlev novi gumb

poruka: 36
|
čitano: 5.472
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug Online ima Googlev novi gumb".
16 godina
neaktivan

Domagoj, pa ti si manual example feature creepera :-D

Svaka cast na novom featureu, and may it be bugfree!

Tbh ne mogu nac gumb nigdje :-D

Jedva ga pronasao al je sitan!

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:13 (Deus ex machina).

0 0 hvala 0
15 godina

Ženska u videu previše mljacka dok čita. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bug Online ima Googlev novi gumb

Nista prvi, al nema veze, glavno da je jos jedan googlov proizvod radi booom :)

http://www.cesarica.net/t64712/google-plus-one-button-prvi-u-regiji/

15 godina

Savršeno. Sada mi samo recite gdje se nalazi?

Mrzim svoj nadimak!!!

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nek neko napiše tut kak to osposobiti {#}

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Napazi se tam ogdje i svi drugi gumbovi ostalih socijalnih mreža. Pri dnu vijesti i stvarno je jako uočljiv jer je za jedno 1.5 puta veći od ostalih.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Zašto je za Facebookov lajk rezerviran čitav jedan redak, dok je konkurencija zapostavljena i mora međusobno dijeliti drugi redak? :O

http://i56.tinypic.com/2ag90tg.png

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Vjerojatno jer je Face najveca mreza na svijetu, a mozda su i Bugovci masoni. Šta kažeš, što je vjerojatnije?

DUMP Udruga mladih programera
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
Fearless kaže...

Vjerojatno jer je Face najveca mreza na svijetu, a mozda su i Bugovci masoni. Šta kažeš, što je vjerojatnije?

Da ga hebeš, Bugovci su masoni...al ne oni Slobodni nego zdravoseljački masoni (zidari) ;)

Jasno, zezam se...ne bi htio još jedan kartonček heheh

http://mrxa.3dhr.net/
16 godina
neaktivan

Za karu je ova nova google opcija kad moras biti logiran na skynet.. khm... google account. Za karu. Necu se logirati da bih klikno, necu.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
PureEntity kaže...

Za karu je ova nova google opcija kad moras biti logiran na skynet.. khm... google account. Za karu. Necu se logirati da bih klikno, necu.

Ako se trebaš samo logirat, to znači da si već regan na "skynet" tako da to i nije neka problematika.

Bez brige, nije google jedini koji krade podatke i okolo to prodaje...i tako mi nemaju šta pametno ukrast, nek ljudi okrenu lovu na meni ako mogu ;)

http://mrxa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:45 (mrxa1).
14 godina
neaktivan

nikad u zivotu nisam kliknuo na ni jedan od ponudjenih gumbova na nijednoj stranici. sigurno necu ni ovdje {#}

19 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Baš to. Idem kliknuti i vidim da se moram napraviti login. Ideja o tome da itko, pa tako i Google zna o meni više nego što ja sam znam nije mi privlačna.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina

Potpuno beskorisno, to mi neće prikazati što je kvalitetnije, nego samo što je popularnije na netu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemam pojma o čemu pričate jer ja još uvijek nisam našel taj gumb,i da ga najdem baš mi je svejedno jer ga ne budem koristil.čemu opće to služi????

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nicemu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
PureEntity kaže...

Ako se trebaš samo logirat, to znači da si već regan na "skynet" tako da to i nije neka problematika.

Bez brige, nije google jedini koji krade podatke i okolo to prodaje...i tako mi nemaju šta pametno ukrast, nek ljudi okrenu lovu na meni ako mogu ;)

Sad kad je google vec sve mogucnosti(gotovo sve :D ) iscjedio,preostaje mu jedino da dijelimo(shareamo xD )sa svemocnim G.Inc. i svoje kreditne i ostale tekuce racune.A sto placanje dijela racuna ne bi bilo "cool" za veliko G??

dasHHa
14 godina
neaktivan

dosad to nisam primjećivao...ali majko mila koliko toga ima dole...jel ima uoće koji servis a da ga Bug nije implementirao... {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Potpuno beskorisno, to mi neće prikazati što je kvalitetnije, nego samo što je popularnije na netu

U pravu si da će pokazati što je popularnije, ali ne mora značiti da ako je popularno da automatski nije i kvalitetno.

Npr. mnogi su slično pretpostavljali ali ispostavilo se da ljudi ipak ne share-aju toliko trash koliko ga čitaju. Npr. na nekom portalu sam čuo da su najtrash kategorije najmanje share-ane na drušrvenim mrežama (iako su čitane). Zašto? Pa vjerojatno zato što su ljudi ipak svjesni da kroz share-anje grade svoju sliku u očima drugih (najčešće prijatelja) pa zato neće bilo što share-ati. Ispada onda da je veća šansa da će share-ati kvalitetniji sadržaj. Naravno, na kraju sve ovisi čijim si share-ovima izložen. :D

domicius
17 godina
moderator
MaTek666 kaže...

dosad to nisam primjećivao...ali majko mila koliko toga ima dole...jel ima uoće koji servis a da ga Bug nije implementirao... {#}

Ima ih još barem tri puta toliko, ovo je "uži" izbor :-)

Domagoj
17 godina
BlueMax kaže...

nikad u zivotu nisam kliknuo na ni jedan od ponudjenih gumbova na nijednoj stranici. sigurno necu ni ovdje {#}

Tako je, nemoj. Veliki Brat te motri.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
BlueMax kaže...

Tako je, nemoj. Veliki Brat te motri.

Ma nije zbog paranoje nego jednostavno ne vidim potrebu ni smisao u tome. Osim toga nisam registriran na ni jednom od tih servisa jer me to ne zanima.

17 godina
Domagoj kaže...
MaTek666 kaže...

Ima ih još barem tri puta toliko, ovo je "uži" izbor :-)

lol :)

Mentalist je moj idol... I torrente isto
15 godina
PureEntity kaže...

Da, potpuno drugačije od svih ostalih share opcija koje ti dozvoljavaju dijeljenje bez da se logiraš...

17 godina
BlueMax kaže...

Upravo tako. Još jedno nepotrebno smetalo uz vijesti.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Za sve one kojima ovakve i slične gluparije idu na živce...

Desni klik i onda na Adblock Plus: Block image... urediti i dodati filter po osobnom nahođenju... i oprostiti se sa idiotskim gumbićima, dugmićima, botunićima...

2 0 hvala 0
15 godina
Elles D. kaže...

Kako je smetalo? Pa gumbovi se uopće ne primjete. Ja ih nisam vidio dok mi drugi nisu rekli.

Mrzim svoj nadimak!!!
15 godina
neaktivan
kipo kaže...
PureEntity kaže...

Da, potpuno drugačije od svih ostalih share opcija koje ti dozvoljavaju dijeljenje bez da se logiraš...

Koji su to ostali, u kojima se ne trebaš logirati?

16 godina

Who cares tko prvi u regiji ima google gumb... ništa specijalno.

0 0 hvala 0
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...
Elles D. kaže...

Kako je smetalo? Pa gumbovi se uopće ne primjete. Ja ih nisam vidio dok mi drugi nisu rekli.

Neki imaju bolju percepciju od drugih ;)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice