Koje su beneficije ispunjavanja ankete ?
imam li kućnog ljubimca ? što će vam to pitanje ? :-))
imam EVU pasicu :-D
i sad gledam, što si je tip išao nokte lakirati ?? :-))
ispunio i sve si mislim da je to naručeno sa nečije strane, briga BUGpvce za 50% naših odgovora
Kad ćemo znati rezultate?
Nemojte samo reći - u sljedećem BuG-u.
kakve veze imaju dohodci sa clanovima foruma? ili kucni ljubimac ? xD
To je da nam uvale više reklama
evo ispunio anketu...
ispunjeno ....
Odgovori i ja.A sto anonimna?...cega se skrivati?....sloboda govora i misljenja....evo ja i svoj oib objavljujem javno!!!!!Svi smo ionako izgubili privatnost!
ma pripremaju teren za nove reklame al nema toga sta adblock plus nece maknit
imam li kućnog ljubimca ? što će vam to pitanje ? :-))
imam EVU pasicu :-D
Pa niko te ne sili da ispunjavaš anketu nije obavezna, ako nečeš dati odgovor nemoj niko te ne sili.
Kaže se kuja xD
Kad ćemo znati rezultate?
Nemojte samo reći - u sljedećem BuG-u.
Teško da će biti kakvih rezultata, mislim da to oni ispituju da bi bolje upoznali korisnike foruma kao što ti i piše.
kakve veze imaju dohodci sa clanovima foruma? ili kucni ljubimac ? xD
Ni tebe niko ne slili da ispunjavaš ako želiša odgovoriti na pitanje odgovori ako ne zanemari ili jednostavno nemoj rješavati anketu.
Ispunio!
popunjeno! :PpP
I ja popunio!
Do I win?
ISPUNIH
Bila je nedavno ona anketa sto volimo citati osim ovih informatickih stvari i sad ovo popunjavanje koje me podsjetilo na to, nekako mi se cini da Bug mozda namjerava nesto novo na stranicama pokrenuti. Ne znam, budemo vidjeli.
Popunio, naprosto obožavam ispunjavati online ankete, čine me bitnim i mislim da nekog zanimam osobno, hvala bug-u na anketi, popuno sam iskreno i sa zadovoljostvom, može li svaki tjedan druga anketa pa da anliziramo rezultate na forumu, ankete su zakon. Ova je baš super. Ima super pitanja. Trebalo je staviti i psihološki profil na kraju ovisno o odabiru odgovora, kao oni testovi "da li imate potencijala biti celebrity" i slično.
Hvala na anketi. Idem popunit još jednom.
evo ispunil i ja anketu...
Ajmo sad svi napisat: "evo i ja ispunio anketu"
omg, zadržite to za sebe.
Zanimljiva anketa!
i ja ispunia, di svi tu i mali mujo...
medutim ova anketa ima i dosta nelogicnik pitanja,
neka ste vec sami i napisali... sta ce proizaci iz ovoga
i mene jako zanima..
21. Imate li kakak dodatni komentar, prijedlog, pohvalu ili kritiku, slobodno upišite ovdje:
ccc. Ajd nije neka strašna greška ali sam ju zamijetio.
Ajd, i ja ću reći. Ispunio
Dobra je anketa, volim takve stvari.
Vjerojatno ce im sluzit da mogu birat teme o kojima ce pisat. npr. ako svi imaju psa mozda doleti i neki tekstic o elektronskoj ogrlici za dresiranje pasa, ili ako puno ljudi izabere ono auto-moto onda o putnim racunalima u autima,....
Dobra je anketa, volim takve stvari.
Vjerojatno ce im sluzit da mogu birat teme o kojima ce pisat. npr. ako svi imaju psa mozda doleti i neki tekstic o elektronskoj ogrlici za dresiranje pasa, ili ako puno ljudi izabere ono auto-moto onda o putnim racunalima u autima,....
a onima što su nisu završili više od srednje mogli bi podijeliti diplome
Interesantno, ispunio.
21. Imate li kakak dodatni komentar, prijedlog, pohvalu ili kritiku, slobodno upišite ovdje:
ccc. Ajd nije neka strašna greška ali sam ju zamijetio.
He-h, kad vec cjepidlačimo.. Nekakvo "Hvala" na kraju ankete bila bi lijepa gesta.
Da još više cjepidlacimo, ispred "niti" ne ide zarez lol
ispunio i sve si mislim da je to naručeno sa nečije strane, briga BUGpvce za 50% naših odgovora
usmjereno reklamiranje.