Buffalo – SSD za PATA

poruka: 12
|
čitano: 3.914
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Buffalo – SSD za PATA".
17 godina
neaktivan
Buffalo – SSD za PATA

U starije računalo staviti disk od 1.220 dolara... xD

everybody lies

15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffalo – SSD za PATA
Ovo mora da je neka slala, disk koji koristi zastarijelo PATA su sucelje, koji ni na papiru nema impresivne brzine dođe ogromnih 1200 dolara.NEMOGUCE
I'll be back
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffalo – SSD za PATA

uzmes tih 1200 dolara i kupis sebi novi kompjuter...Cool

He who dares, wins
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Buffalo – SSD za PATA

fail...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buffalo – SSD za PATA

Lol, sve gledam da nije prvi april, a onda se sjetim da je april odavno prosao. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Buffalo – SSD za PATA

već sam spomenuo kako se previše gluposti proizvodi...vjerojatno će netko nasjest

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buffalo – SSD za PATA

Opet BUG krivo pise!!!!Cijela serija ssd-a je izasla iz bufalla ali su se odlucili pored SATA II dodati podrsku i za PATA sucelje(koji je razlog podrzavati zastarelo sucelje????)iz samo buffalu znanih razloga!Cijene su iste i za SATA i PATA modele sto je razumljivo jer je razlika samo u konektorima.Pored 256GB modela u ponudi su i 128GB,64GB i 32 GB MLC flasha SSD-i!

http://www.dailydigitals.com/buffalo-shd-nsuh-solid-state-drive.html

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 16:38 (dasHHa).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Buffalo – SSD za PATA

Hmm, ja nemam pojma jel sam ćorav ili što, ali ovak j***ni disk nema konektor za napajanje... osim ako struju ne dobiva iz IDE sučelja, 12V na pinove 3-18... xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Buffalo – SSD za PATA
dasHHa kaže...

Opet BUG krivo pise!!!!Cijela serija ssd-a je izasla iz bufalla ali su se odlucili pored SATA II dodati podrsku i za PATA sucelje(koji je razlog podrzavati zastarelo sucelje????)iz samo buffalu znanih razloga!Cijene su iste i za SATA i PATA modele sto je razumljivo jer je razlika samo u konektorima.Pored 256GB modela u ponudi su i 128GB,64GB i 32 GB MLC flasha SSD-i!

http://www.dailydigitals.com/buffalo-shd-nsuh-solid-state-drive.html

Bug ne piše krivo nego izdvaja nešto što je neuobičajeno. S druge strane ako su performanse na SATA II sučelju jednake ili slične onima na PATA sučelju, uz toliku cijenu = FAIL.

blagus kaže...

Hmm, ja nemam pojma jel sam ćorav ili što, ali ovak j***ni disk nema konektor za napajanje... osim ako struju ne dobiva iz IDE sučelja, 12V na pinove 3-18... xD

Lijepo ti piše da se radi IDE sučelju za 2,5" diskove. To sučelje ima napajanje 5V.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
blagus kaže...

Lijepo ti piše da se radi IDE sučelju za 2,5" diskove. To sučelje ima napajanje 5V.

OK... nisam znao, hvala. Namigiva

15 godina
protjeran
Buffalo – SSD za PATA

Mnogi od vas zaboravljaju da postoje profesionalna racunala koja kostaju milijone a proizvedeni su u vrijeme PATA sucelja. Laboratorijska, medicinska, industrijska, vojna..... koje je veoma skupo mijenjati svako malo a ova nadogradnja je cak i jeftina u odnosu na njihovu vrijednost.

To sto ste vi svoje kucno racunalo sa PATA hardovima odavno prodali ili bacili ne znaci da su u vasem domu zdravlja bacili racunalo koje upravlja sustavom za magnetnu rezonanciju. Proizvodjac ni ne cilja na gamere zatvorenog uma. 

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Commodore kaže...

Mnogi od vas zaboravljaju da postoje profesionalna racunala koja kostaju milijone a proizvedeni su u vrijeme PATA sucelja. Laboratorijska, medicinska, industrijska, vojna..... koje je veoma skupo mijenjati svako malo a ova nadogradnja je cak i jeftina u odnosu na njihovu vrijednost.

To sto ste vi svoje kucno racunalo sa PATA hardovima odavno prodali ili bacili ne znaci da su u vasem domu zdravlja bacili racunalo koje upravlja sustavom za magnetnu rezonanciju. Proizvodjac ni ne cilja na gamere zatvorenog uma. 

napokon da netko pametno piše. stalno ponavljam da ne igramo svi igre. imam jedan ibm  koji ima pata disk i u rezervi držim jedan klonirani jer ono što on obavlja niti jedno računalo NE MOŽE ( dijagnostika mercedes vozila)

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice